Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
Fekete színő hőpad az melyik márka milyen terméke lehet?
Vettem egy RTX 3080-ast, vki fekete hőpadokra cserélte rajta a gyárit és 80foknál megáll a memória hőfoka +1300 memóriával, és érdekelne mi lehet ez, hátha találkozott már vki fekete hőpaddal
-
Most, hogy majd minden vga herélt lett, mit lenne érdemes venni egy pc-be 2vga-val tervezve, 3060-akat?
-
sittes79
addikt
Túr valaki raven t 3060al, kell hozzá a magic driver?
Milyen beállításokkal?Köszike
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Már a kiutalást is levették?
Eddig a SEPA hiánya miatt a kártyás befizetés 0% lett, de a kiutalás kártáyra mág pár napja 1%-ot írt.ATM felvételnél nem tudtam, hogy van fee. Akkor már igazán engedhetne nagyobb limitet ha ilyen kis összegre korlátozza.
Amúgy ha semmi más megoldás nincs, akkor úgy gondolom regelni kellene KYC-vel egy másik váltóra, oda átküldeni és onnan kiutalni.
De szerintem nem fog ez sokáig tartani. Binance nagyon kinőtte magát, nem hiszem, hogy ne oldanák meg. -
válasz
Pietrosz
üzenetére
Na erre nem is gondoltam, pont tegnap fizettem vele a sajtburit.
Ez az ATM-es dolog hogyan működik? Bármely ATM-hez odabattyogok bepötyögöm, hogy mennyit szertnék kivenni és az aktuális árfolyamon átváltja és forintba adja ki a gép?
Van neki valamiféle limitje, hogy mennyit lehet kivenni egyszerre?
-
-
Binanceon a bankkártyás ki/be fizetés már 0%-os fee-vel működik.
Gondoltam kipróbálom veszek ki eurót, de azt írja, hogy az én országomba ez a kártya nem támogatott.
Próbálta már valaki? Otp-s kártyám van MasterCard. Ez lehet a gond? Mert elvileg Visa-t ír.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Hohocali
üzenetére
Bocsi, tenyleg felreertettem.
3,5 napra vegulis jo, de hogy ennel bonyolultabban le sem lehetett volna irni.A szovegbol csak a "-" jelet nem ertettem ugy, hogy az "-tol " lenne, es a "tenyleges egyenlegem kifejezest " sem birtam ertelmezni. De mostmar ertem, hogy mire gondolt a kolto.
Ugy nez ki, hogy nem a matekrol, hanem a magyarrol hianyoztam.
-
Hohocali
aktív tag
válasz
Zizi123
üzenetére
Szerintem félreértetted.
"2021.07.20. 10:24 - mostanáig a ténylegesen egyenlegem"
=
2021.07.20. 10:24-től a jelen pillanatig a ténylegesen egyenlegem--------------------------------------------
A mai nap a minerstat szerint jobban hoz a Hiveon. Eddig nem így volt. Lehet most kiegyenlítődik?
-
Hohocali
aktív tag
Ezek a hozamok milyen értékek?
Én csak annak hiszek, ha a saját egyenleged értékéből számolsz, amit ténylegesen is megkaptál.Nálam most ez van:
Ethermine
2021.07.20. 10:24 - mostanáig a ténylegesen egyenlegem (100MHs-re számolva):
0.0101412 ETHHiveon
2021.07.20. 12:40 - mostanáig a ténylegesen egyenlegem (100MHs-re számolva):
0,009045 ETH -
Laraxior
titán
Ennyi volt a lendület?
Nem sok erő volt benne.... 
-
Pietrosz
addikt
Etherminera tudna írni valaki mennyi volt a tegnapi meg az előtti eth bevétel? 100mhre számolva thx
-
BeLucZ
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
azaz
folyik a vér ezerrel, most esett egy 100-ast 
-
RockHaRD
addikt
válasz
Wackond
üzenetére
Nem én írtam, hogy ritkaság

Nekem alapvetően a 3080ti-s gép a "fő" gépem, ezen játszom, net, film, stb.
A nagyon fullos 60mhs-t termelő bánya gépem meg másik szobában csak bányászik fél éve, azon is win fut, meg vnc server, onnan vezérlem. De úgy van belőve, hogy áramszünet után ha visszakapcsol, egyből tölti be a bányát, meg a vga profilt is, szóval igazából nagyon nem igényel felügyeletet. Annyi van, hogy az nem vizes, ezért így nyáron reggel-este a venti %-ot változtatom rajta, de néha azt is elfelejtem.
-
Wackond
tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Pedig jó az a hive, mobilról appon kezelem vele a riget, nem kell rá teamviewer, afterburner, miner stb.. minden egy helyen, egy appban, átláthatóan.
Gondolkoztam a 80TI-ben is, de kb dupla ára van a 70TI-hez képest, és nem termeli a dupláját, Ft/MH arányban a 70TI jobb vétel. Hatásfokban OK, ha beesik az ár, előbb lesz kihúzva a 70TI rig, mint a 80TI, bár nem eszelős a különbség.
Ez nem tudom, mennyire kuriózum, itt 3 gyártó 3 kártyája tolja stabilan a +3000 mellett. De amit írtál +2000 (mi tuti win afterburner érték), akkor azt hogyan, ha a +1500nak is ritkaságnak kellene lennie?
-
RockHaRD
addikt
válasz
Wackond
üzenetére
Az működhet, hogy win alatt kikisérletezed
HiveOS-hez egyáltalán nem értek semmit, mindent win alatt csinálok 
Érdekesek lettek egyébként a Ti-k, mert a sima 3070 volt az egyik legefektívebb kártya ETH bányászatra, a 3080-nál jóval jobb volt a w/mh mutatója, Ti-nél meg fordítva van. A lenti beállítás már jónak tűnik nagyon, de mégis "csak" 1.2 az eff, 3080ti-nél pedig elérhető az 1.3
Az a "mem +4000" már tényleg nagyon sok, nem hiszem, h túl sok kártya bírja
De akkor ezek szerint a tiéd is azon RITKA példányok egyike, ami elmegy az 1500 (hive alatt 3000) plusszal. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Wackond
tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Ezt a táblázatot én is megtaláltam, próbálom akkor átültetni Hive alá, ahol kb dupláját kellene használni mindennek, szal core -1000 mem +4000 pl 160W.
De szerintem ilyennel már próbálkoztam, +3000 mem fölött egy kicsivel összeesnek, bezuhan a hashrate 100-120 körüli értékre, a fogyasztás meg 120-140w körül.
Vagy adjak meg neki trex configban egy fix órajelet és az OC meg 0 legyen?
Lehet könnyebb lenne ha kivenném a rigből az egyiket és egy win gépen afterburnerrel kikísérletezett megoldást tenném át hive alá.. Azt a 20W-ot kártyánként jó lenne megfogni
-
RockHaRD
addikt
válasz
Wackond
üzenetére
Nekem rtx-es kártyákkal sokkal hatékonyabbnak bizonyult a gpu órajel csúszka helyett fix voltage + mhz. Azért írtam, hogy vedd le a legalacsonyabbra, és onnan indulj el fölfelé.
Saját példa: 762mV a legkisebb, amit enged a 3080 ti-m. Hiába állítok be 750-et, akkor sem megy 762 alá. Sőt, terheletlenül 768-at mutat. Itt a legalacsonyabb core clock az 1350mhz, ez alá szintén nem enged. Így fogyaszt a legkevesebbet a kártya, ETH-nál így is használltam. ERGO-nál ugyanúgy meghagytam a 762-t az alacsony fogyasztás miatt, csak a core clockot addig növeltem lépésenként, amíg a hashrate növekedett, és nem csökkent.(De hiába fix a voltage, a fogyasztás is nő kicsit) 1530mhz lett a vége, az terhelés alatt 1515, így csinál 200-201 wattal 255,2 mhs-t. Ez természetesen +1500 Memória mellett, jelenlegi sessionben 2 nap után 10200/0/0 share.
Annyival a fentieket még kiegészíteném, hogy víz van a kártyán, ezért eleve nyerek pár wattot a kártyán nem létező ventilátorok miatt, meg a mem junction se nagyon megy 55 fok fölé.szerk.: rákeresve ez a legjobb beállítás, amit 3070ti-re találtam:
184.5 MH @ 154W
1.198 eff
PL 50%
core -502
mem +2000
Ez már elég jó lehet, ha bírja a kártyád, de furcsa, hogy szinte senki nem használ voltage lockot
-
RockHaRD
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Jó, most azért mert te megszívtad eggyel, nem kell egyből hisztizni. Sokkal több tudja a +1000-et, mint amennyi nem.
Annyi önállóság meg gondolom van mindenkiben, hogyha nem jó, akkor lejjebb veszi a memóriát. Én így csináltam mindegyik kártyával, és működött. Nem nagy a szórás, de eddig 5ből 5 bírta az 1500-at gond nélkül. Legyen az 3060 ti, 70-80-80ti.
gond nélkül = nincs incorrect share, és megvan a várható hashrate. -
Pietrosz
addikt
A hiveosben elvileg vannak betölthető népszerű/bevált oc beállítások különböző algokra. Ez a lista elérhető valahol külön is?
-
aradebil2
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Kicsi még a pool, ha találtok majd blokkot megint akkor fogsz kapni nyugni. Ez a kis pool egyetlen hátránya, hogy nem lesz egyenletes a bevételed (de összességében ugyanott leszel). Egyébként tegnapelőtt 2miners is elindult már, hasonló pici össz hashrate-tel.
-
RockHaRD
addikt
Valaki tudja, hogy a tegnap ajánlott coinfoundry hogy működik? 1 napja tolom rá az ERG bányászatot, és az account statement fülön 2 db cucc van össz-vissz, 17-19 órával ezelőttről, összesen 0,25 ERG értékben, pedig ennyi idő alatt majdnem 1 egész ERG-t kellett volna kibányásznia. Rendesen írja az oldal a hashratet, van kb 7000 sharem, mégsem jön a lovetta
Mit csinálok rosszul? -
-
Wackond
tag
Ezzel nem fogok, a 70TI LHR-es széria, nem ETH-ra vettem.
Hive alatt túrok vele ERG-t tegnap óta, 182-185mh @175w.
Aktuális OC Hive alatt core -800 mem +3000. 3db van, 1 Palit, 1 Giga és 1 Zotac.
A kérdés hogy van-e már ezekkel másoknak tapasztalata, vagy ki-mit túr érdemben 3070TI kártyákkal, vagy várjam meg Redpanda 70ti rigjével elért legjobb eredményeket?
3070 ár alatt jött, egyéb altokon wtm szerint többet hoz, mint a sima 3070 ETH-n. Az ERGOval szimpatizálok, bár pillanatnyi matek szerint a Raven jobb lenne, de így is eléggé fűtenek. Télen majd átállok Ravenre :D -
aradebil2
senior tag
válasz
koko52
üzenetére
te is eladtad nem? akkor ludas vagy te is

BeLucZ: aki a nyári uborkaszezonban bármi komoly mozgásra vár az csak ámítja magát...bull run is mindig megpihent a nyári hónapokban, egy ekkora korrekció után meg főleg. Muskék meg csináltak egy olyan 15 perces gyertyát (2% talán) tegnap hogy bőven lehetett rajta keresni -
koko52
nagyúr
Szépen lepattantunk 2000-ről. Akkor a következő esés 1600 és onnan 1800 max1900.
-
törölt tag
válasz
Morph76
üzenetére
"Binance-nál lehet ilyen?"
Lehet, sőt, akár sokkal rosszabb is lehet. A bankszámlakivonatomat pl. kb a 30. alkalomra fogadták csak el. Hogy előtte miért nem, és utána miért igen, azt azóta sem tudom, minden létező adat egyezett a korábban megadottakkal, elvileg nem köthettek volna bele semmibe se, aztán mégis.
Az meg csak hab a torán, hogy a Binance card-ot sem küldték ki soha (vagy ha kiküldték, akkor valaki lenyúlta), viszont az árát meg levonták. -
aradebil2
senior tag
30%-kal olcsóbb a Ledger Nano S, 20k alá pont befér így szállítással együtt.
-
-
Wackond
tag
Sziasztok,
3070TI ERG Hive OC-re van bevált recept? -
aradebil2
senior tag
válasz
kenwood
üzenetére
Az ERGO fogja kiszolgálni a Cardano várhatóan (legalábbis a kezdetekben mindenképpen szerintem) legnagyobb DEX-ét, az ergodex-et. Tudomásom szerint ez lesz kb. az első rendes orderbook-os dex. Ugyanazt a programnyelvet használja mint a Cardano, csak nekik már vannak működő smart contractjaik. Messze az ERGO az egyetlen coin szerintem, aminek van jövője (sőt jelene).
-
Laraxior
titán
Csávókám hirdeti az 5x RTX3080 riget. 3.190.000HUF
Azt írja a mókus a következő hirdetésben, hogy:
Egyet megtartok a VGAkból így lesz 4x RTX3080 rig: 2.750.000HUF-ért.
Akkor ha jól számolok (márpedig biztosan) akkor egy darab RTX3080 megy 440.000HUF-ért.
3190000-2750000=440000)Tehát 4x440.000HUF = 1.760.000HUF.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Értem, hogy van mellette táp meg CPU meg alaplap... de egymilláért?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
llacee
őstag
és egyébként mi a "szokás" csak a berakott pénzt veszitek ki és a hozam bent marad játszani, vagy árfolyamra játszva tőke be, minden ki?
-
koko52
nagyúr
1737-es ETH 2011-ért eladva
. Nem kell ide bánya
-
Hohocali
aktív tag
Tegnap késő délután (19:09) felvettem 10k HUF-t ATM-ből Binance kártyával. Forintot választottam.
Pontasan ennyivel csökkent a kártya BUSD egyenlege: 32,957979.
Ekkor a dollár 304,6 körül volt. Ez így 10.039,- HUF.
Szerintem ez így baráti. 3-4 nap múlva kiderül, hogy az 1 BNB sztékelésért járó 2%-os visszatérítést erre is megkapom-e. -
Hohocali
aktív tag
válasz
Morph76
üzenetére
A Coinbase nekem se fogadja el már hónapok óta az azonosítást.
Jó lesz az 1200W-os táp, elég oda. Állíts be temperature limet-et a bányászprogiban, így ha visszavált 100% power limitre, akkor ezen gyorsan túlfut, és a progi lelövi.
3060ti/3070 kevés power-t vesz fel riser-ből, nálam a hozzáadott SATA kábelekkel mennek. Hideg mindegyik tapintásra. Nem látom okát, hogy variáljak. De ez itt szentségtörés.
-
Morph76
senior tag
Ok. Természetesen ETH volna a cél. A binance-t nem próbáltuk, lehet akkor az lesz.
De, amúgy valaki belefutott már, ilyesmibe a coinbase-nél, hogy nem megy át többször sem az azonosítási folyamaton? Binance-nál lehet ilyen?
A 2. kérdésemre hogy egy 1200wattos evga platinum táp elég 6 db 3060Ti üzemeltetéshez?
-
x_pnK
tag
válasz
Morph76
üzenetére
Nyilván attól is függ, hogy mit bányászik a kolléga. Mert ha nem támogatja a tőzsde az adott coint, akkor nehéz lehet a dolog.
De gondolom ETH-ről van szó, így igen, majdnem teljesen mindegy. De ha nem HODL a terv, hanem a relatív azonnali váltás/költés, akkor Coinbase vagy Binance a legjobb opció szerintem. -
Morph76
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Nem.
Végeredményben mind1, hogy hova regisztrál? Vagy vannak lényegi különbségek a portálok közt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak egy slot van már alatta. 

Esik szépen újra.

mi lett volna akkor öregem, meg se állunk 50 ezerig