Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Na ez nem is rossz és akkor mehet a bánya geming alatt csak kevesebb mh/s vagy nem ajánlott
-
T0mBd1gg3R
veterán
Érdeklődnék, hogy resizable BAR bios telepítése okotott-e bárkinél problémát a bányászatnál zöld oldalon?
-
Peak
addikt
A Moneron kivül van még valami értelmes, profitábilis kripto, amit CPU-val lehet kapálni?
Hadra kéne fogni a cuccokat.
Köszi az infot! -
Frozen
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ab ben hogy lehet beallitani hogy a profilt toltse be alapbol? Meg nem jottem rá

Eddig bármivel probálkoztam pl egy újrainditás vagy áramkimaradás után mindig a 0 értékeket lőte vissza :/
-
Zizi123
senior tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Nekem meg az tunt fel, hogy a T-Rex 0.20.3 legalabb 10%-al jobban banyszik, mint a 0.20.4
Azota visszavaltottam 0.20.3-ra, es ujra a 24h-s termelesem visszaallt a WhatToMine altal josoltra.
Mondjuk en Firo-t banyaszok MPT algoritmussal. A FIRO Diff-je kb 1 hete +-1% -on mozog, tehat van alapja tobb nap osszehasonlitasanak. -
Dare2Live
félisten
Fél napra visszaváltottam phoneixminerre trexről. Fél nap alatt átlagban 6%al esett a hashom pool felől. Még "érdekesebb", hogy PM szép értékeket írt ki csak köszönő viszonyban nincs avval amit pool ír.
Persze trex only nvidia.
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ott én sem tudtam 750 alá vinni. 3080-nál viszont okés.
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
CTRL+L az adott ponton és nem fog ugrálni

Így nálam az összes 3080 tartja a 731mv-ot, 1365MHz-en, és +1300MHz memóriával. -
Pietrosz
addikt
válasz
sittes79
üzenetére
--lock-cclock 1250
kernel 4, intensity 25
Nekem ez vált be, eddig is kb 1250-80 körül mozgott.
MSI AB-ben:
PL max. Tudom fura, de így működik.
Offset -300
Érdemes nyitni egy gpu-z-t és figyelni a feszt. Ahogy változik az offset, úgy változtatod vele a feszt is. De közben a core clock nem mozdul. Igazából a PL lehet kevesebb is, de semmi hatása szinte, csak annyi, hogy ha nagyon leviszed, akkor már nem tudja tartani a core clockot.
Ram +1400-on van ezzel nem szórakoztam nagyon, így nem dob crc hibát dag generáláskor. De elvileg be lehetne állítani, hogy olyankor levegye a tuningot, de ezt még nem néztem.
Később rádugom a fogy. mérőt is az lesz az igazi teszt, remélem nem ver át a szoftver. -
Pietrosz
addikt
Az új 0.20.4-es Trex már tudja a --lock-cclock parametert amivel win alatt is működik a fix core órajel. Eddig 49,6MH/s/120W-on ment a 3060, most tudja az 50,15MH/s-et 114W-on
-
aradebil2
senior tag
Egy kártyások figyelem, juni 1-től az Ethermine már kifizet 0.005-t naponta, hála a Polygonnak

-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
RealTedMosby
üzenetére
Dip
-
mihione
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ismet szep munka!Bar nekem ez mar tul sok vegyesvagott feeling,persze ertheto ami epp keznel/elerheto az ment bele alapon keszult.Egy full levegos morpheus vagy acceleros rigre kivancsi lennek mennyire hangos.Vagy egy olyan rigre ami full viz de valami batar autohutoradi a holeado es ki van rakva kulterre igy a hang es a ho is epuleten kivulre jut,de ez mar nagyon elborult megoldas lenne :D
Mas:ti mit gondoltok szerintetek menni fog meg iden ath kozelebe a piac?Szar latni h megint visszaestunk a dipbe,es innen meg lehet lejjebb,megint dilemmazhatok hogy valtsak-e stablera es nezzuk meg hova esik meg aztan ott buy vagy nyilvan ahogy lenni szokott eladas utan csak felfele fog menni
-
EQMontoya
veterán
Irtam itt par projektrol, remelem, tovabbra is van ra igeny, szoval komptatom a billentyuzetet tovabb.
Szoval a kovetkezo cel az volt, hogy epitsunk keretben nagyon halk riget. A motivaciot ket vizesblokkal szerelt 5700 xt adta, amiket sikerult jo aron beszerezni.
A ventillatoroknak van egy titka: minel nagyobb, annal csendesebb.
Ezert a keretet ugy rendeltem meg drobi forumtarstol, hogy 12-es ventik helyett 14-eseknek furja elo a lyukakat.
Ez azert is kellett, mert a ket 5700 xt-t egy 280-as radival szerettem volna huteni (ez volt itthon
) , amit pont fel tudtam igy applikalni a rigre fuggolegesen.
Nemi csovezes, egy tisztesseges Alphacool pumpa, es ez a resz meg is van.Oke, de mi legyen melle? Nyilvan az, ami epp jo aron elerheto. Ez ebben az esetben 2db Vega kepeben erkezett, amelyek a korabbi tulajdonosaik ellattak Raijintek Morpheus hutovel. Ez az egyetlen altalam ismert aftermarket leghutes Vegara, cserebe tenyleg jo: 2db 120-as ventit ra lehet faragni, sok hocso, nagy bordak.
Ennek a hutesnek a hatranya, hogy a kartya kb. 4 slotot foglal, igy nem tul helytakarekos, cserebe halk.Mivel a pumpanak es 2db extra szeles kartyanak is el kellett fernie a 6 kartyara tervezett rigben, ugy dontottem, hogy inkabb csak 5 kartya lesz benne, kenyelmesen. Az 5. jelentkezo a mar egy ideje nalam levo 6800 XT nitro lett.
Ez az egesz viszont tisztesseges tapot is kivan. A Corsair eddig nem hagyott cserben, igy most is onnan valasztottam, egy HX1200-at. Eleg eros, es halk is.
Igy 280 MH/s jott ki a storybol, durvan halkan.
Kepek:
[Maga a Raijintek Morpheus, 2db 120-as ventivel]
[Hatulrol]
[Elolrol]A vizhuton levo es a befujo 140-es ventik 7v-on mennek, a 6800 XT 40%-on, a ket Vegan levo ventik 20-25% kornyeken.
Mivel a rig nem jutott el meghirdetesig (hamarabb kerult foglalozasra), a mocskos anyagiakrol ezuttal nem szeretnek beszelni.
-
RealTedMosby
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Azmiaz? Mártogatósszósz?
-
EQMontoya
veterán
-
-
Frozen
addikt
Kosz srácok
Jah lassan nalam is cseres 85 fan 800 mem es 92 fokos a mem -
sakto
őstag
#67253 Erre valaki?
-
3800+
őstag
válasz
Frozen
üzenetére
Azert vannak hasznos dolgok amit elore lehet tudni. Peldaul hogy az opcios szerzodesek lejarata altalaban a honap utolso napja. Ilyenkor mindig jon egy visszahuzodas mivel kiveszik a szerzodesekbol a penzt. Persze sokminden mas egyeb is kozrejatszik de ha visszanezed a honapok utolso napjait mindig jatszott egy visszahuzodas. En ezt pl ma tudtam meg, tegnap vasaroltam szoval igy jartam. Legkozelebb okosabb leszek.
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Jo ceg lehet ha ebbol tudnak fizut adni.
-
Frozen
addikt
valaki megtudná adni a strix memorián lévő termalpad széleségét és hosszát? (egy kockára gondolok ami amemoria modulra felfekszik)
Mert ki akarom cserélni a padokat rézre. -
milszab
senior tag
Ez a Nanopool / ETC / Phoenixminer nem nagy páros nálam. Többet van offline a gép mint amennyit megy. Indul újra azzal nincs gond csak idegesítő kicsit. De ezt csak gondoltam megosztom. Meglesz a kiutalási limit, úgy is megyek át Eth-ra.
-
phanzetomox
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
11:58kor érdemes venni, de számolj rá pár másodpercet míg végbe megy a tranzakció. Szóval 11:57-kor már legyen a vétel gombon az ujjad.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szerinted ezt tudja itt valaki?

-
k1raly
aktív tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Én is ezért írtam csak neki mert ez már a sokadik ilyen jellegű hozzászólása volt, semmi értelme és senkinek nem hasznos.
Kb mint mikor Frozen várja az 500EUROS ethereumot, ami egy kis csökkenésnél szerinte már a küszöbön van..
Aztán pedig megint beír valamit, de az előző hozzászólásokat lusta elolvasni, és ezt be is írja..
-
Kiskokó
veterán
válasz
k1raly
üzenetére
Attól eltekintve, hogy igaz/nem igaz-e amit mond, én azt nem értem, miért kell több embernek is napi szinten ilyen "semmi" hozzászólásokat beírni ide...
Én ezt 100% HSZ gyűjtésnek látom csak, tök fölösleges. Na mind1.
De ha már itt tartunk -10% ETH... daytradereknek ez már biznissssz!!
(szokásos hónap utolsó pénteki "esés") -
oZone762
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
nálam megy
-
phanzetomox
őstag
Nicehash másnál is szarakszik vagy csak nálam? Azt írja offline a rig, újraindítom minden fasza, aztán pár óra után megint ez van. A bányászás megy tovább viszont ha jól látom nem számolja fel.
-
Dare2Live
félisten
válasz
viharhozo
üzenetére
Ez is nagyon attól függ. Akinek bányára annak az MH/ár számít és esetleg, hogy mást hogy túr. A másban meg az AMDk jellemzően rosszabbak.
A nagy baja volt, hogy ha nem akart vki szórakozni max 2 ment egy gépbe. De pont mostani hír, hogy úgy néz ki lehet 1x riserezni sött pcie 2.0val is megy.
De persze lehet a játékot is belevenni a storyba... -
viharhozo
addikt
válasz
echterion
üzenetére
Itt nincs helye velemenyeknek. A kartyak ara nagyon hektikusan mozog, artol fuggoen mindketto lehet jo vetel. Szvsz az arkulonbozet dont, en vhova 100 euro kornyekere tennem azt a differenciat, ami folott mar a 3060 talan jobban megeri. Alatta nyilvan nem, a 6700 egyertelemuen jobb kartya, nem veletlen masfelszer akkora az MSRP-je, mint a 3060-e.
-
echterion
nagyúr
Én nem b*sztam le senkit, ellenben amit írtam, arra konkrét cáfolat nem jött, csak az, hogy a múltban olcsóbb volt. Ja, meg hogy szerinte szar a 6700. Csak időgép hiányában ugye ez nem releváns, érv nélküli kijelentéssel meg nem lehet mit kezdeni, max. kiröhögni. Mint ahogy a te böfögésed se tartalmaz mást, csak múltba merengést meg szarozást.
De további jó szórakozást hozzá.
-
F_Balazs
aktív tag
Úgy látom lassan megint lehet bevásárolni BTC-ból.
-
krepp
tag
válasz
echterion
üzenetére
Először nemérted miért vesz valaki 3060-at mert szarabb mint a 6700xt.
Válaszul megírják miért is választotta személy szerint.
Erre leb*szod hogy miért írta le....
Hűtsed le magad egy kicsit...
Meg zöld szemcsi??? Nekem úgy tűnik valaki nagyon pirosban van...
Nyilván csak azért hogy kiborítsalak leirom hogy nekem is 3060aim vannak, és nem azért mert szeretek sajtreszelővel recskázni, hanem mert 100eFtal olcsóbb volt darabja amikor vettem..
(Azt meg nem is cibálnám ide hogy vajon RTvel is gyorsabb e a 6700xt) -
echterion
nagyúr
Áprilisban én is ennyiért vettem a 3060-at, most próbálj meg annyiért venni. Egy hónap alatt nagyon sokat drágult minden, jó, hogy nem a decemberi 3070 árához hasonlítod a mostani 6700-as árakat. A többit fentebb leírtuk páran, olvass, örülj a kártyáidnak, aki meg most venne, az meg majd dönt, ahogy szeretne. Engedjük már ezt el, nehéz elfogadni, hogy nem csak a ti véleményetek van leírva, hanem másé is, ami véletlenül nem zöld szemcsis? Nem értem, mi ez a boszorkányüldözés szerencsételn 6700xt felé, cefet jó kis kártya lett, jobb, mint a 3060.
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Nalatok mennyi a jovedelmezoseg az elmult napokban?Nekem a 3 nap atlaga olyan 6.2 eur/100mhs Nicehashen
Nalatok is "ennyi" csak?
-
Qbász
aktív tag
-
kzkz
őstag
válasz
RealTedMosby
üzenetére
47MH, 88W
-
echterion
nagyúr
válasz
oZone762
üzenetére
Fentebb leírtam. Ha kinti árakat nézel, akkor mkndom: hétvégén vettem 850 euroért 3 ventis XFX 6700xt-t, kedden még lehetett kapni 889-ért is, és akár 5 db-ot is lehetett volna venni.
Akinek két kártyája van, az nem csak kapar a gépével, ha meg több kártyás, akkor meg a 3060 nem játszik, mert horror árú lapban megy csak, amit nem is lehet kapni.Szutyok kártya játékra...eddig foglalkoztam a véleményeddel, nem tudlak innentől komolyan venni.
-
oZone762
tag
válasz
echterion
üzenetére
Már bocs, de miért éri meg jobban? Mindfactory-n 900 euro felett vannak 6700-ak, mondjuk legyen 350k mire ideér. Drágábban hozza ugyanazt a hash-t mint a 3060.
Játék meg tök érdektelen. Egy 2 magos pentium vitézkedik a rigben, nem is tudnék játszani rajta. Egyébként játékra meg mindkettő egy szutyok kártya, visszavágot mem busz szélességgel. Alig gyorsabbak az elődjüknél. Egyik se lesz túl kapós, ha bedől a bányászat.
-
Dyde
aktív tag
Milyen külföldi webshopok vannak amik szállítanak Mo-ra, és megbízhatóak? 6700XT-t vagy 3060-ra pályázok
-
echterion
nagyúr
válasz
retekbacsi
üzenetére
Nem hazudtoltad meg a neved.
-
echterion
nagyúr
válasz
oZone762
üzenetére
És még mindig jobban megéri a 6700XT. Pláne, ha hozzátesszük, hogy játékra is erősebb, későbbi eladásra is értékállóbb. Ja, és ha véletlenül játékra adja a tulaj a fejét, akkor lesz az aktuális játékhoz passzoló driver is, nem a semmi másra se igazán jó koros béta driverrel kell szarakodni.
-
oZone762
tag
válasz
echterion
üzenetére
Vásárlás előtt kell tájékozódni, nem utána. Leírtuk 100-szor, hogy sima rig-be max 2-t tudsz tenni. Lehet sportolni egzotikus a alaplapokkal, meg szerver processzorokkal, de amit megnyersz a kártyával elveszted ezeknek az alkatrészeknek az árával.
Viszont 2db 3060 elég költséghatékony alapja lehet egy olcsó rignek.
-
oZone762
tag
válasz
echterion
üzenetére
Nincs semmi szívás a 3060-al. 16x rizer kell neki, meg 2500Ft-os dummy. Ezért 300k alatt kapsz 48MH-t. Ha van egy normális alaplapod, akkor kettőt is használhatsz. 600k-ért 96-100 MH. Melyik kártya tudja ugyanezt?
Én inkább az AMD és a bios moddolást hanyagolom amíg lehet.
-
echterion
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Az az Apex lap azért elég sokáig használható. I9 9900k is belemegy kis bios módosítással, meg "prociláb-maszkolással". Nekem is ilyen lapom van, most még csak egy 6700k van benne 2GHz-re lefojtva, de 4,8-at is elketyeg benne, ami még a legtöbb helyre pont elég. Majd ha olyannal játszom, amihez kevés, kikapom a laposomból a 9900k-t aztán mehet tovább a móka.

-
kenwood
veterán
350-ert mar popec hutessel megaldott 6700-ak vannak. Teljesen igenytelenek, X1 riser, 6 kartyat elvisz egy socket 775 lap, mint a tobbi kartya.
Nem ertem,miert szivatjak magukat az emberek azzal, hogy 320 kornyeken vesznek valami hitvany 3060-at,majd egy vagyont elkoltenek az alaplapra,procira, x16 riserre -
prmcsk
addikt
válasz
kenwood
üzenetére
Közben megoldódott, visszautalta a pénzt és holnap adom fel neki...
Igen, vágom, hogy mit érek el vele, ha piti összegért feljelentek, de az is célom ilyenkor, hogy másokkal ne tehesse meg, legalább itt...Én szisztematikus vagyok. Eddig is és ezután is feldobok bárkit, ha tudatosan át akar bassintani, mert magamból indulok ki és felháborít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az aztán a L/LE arány!