Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
válasz
koko52
üzenetére
persze Te NH fan vagy
, én már elvből sem túrnék ott, szinte minden 51%-os támadás a kisebb coinok ellen (lásd etc tavaly 3szor) a NH-ről indul bérelt hash-el, lehet ti is részt vesztek benne (anélkül hogy tudnátok), hogy lenyúlják az érintett coin tulajokat a támadással és a lánc visszafordításával, ....no ezért nem éreztem semmit együttérzést amikor meg a NH-t hekkelték meg pár éve (sokak szerint ráadásul önhekkelés volt)....még ha alkalmanként esetleg többet is hozna....de persze nem vagyunk egyformák -
sfknasty
aktív tag
Én meg abszolúlt kezdő vagyok.2 hete kezdtem el használni az NH-t egy vega 56-tal,48,60Mhs/113W teljesítmény nálam a max. Ez idő alatt 20k-t bányásztam ki.Jelenlegi árfolyamon 13k-nál tartok.Az számomra is világos,hogy ne utaljam ki,várjam meg míg erősödik a BTC.Ha esetleg van valakinek jó tanácsa,mit érdemes,vagy mit nem,azt szívesen fogadom.
-
koko52
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Ez nem igaz. Nekem sosem volt alatta, inkább fölötte. Túrtam párhuzamosan nh-en és ethermineon, NH jobb volt pár %-al. Amiért váltottam az a szarakodás a kiutalásokkal és a no fee megszűnt. De már visszajött. Ha minden ok marad pár napig akkor rakom vissza a rigeket oda. Főleg hogy BTC ben tarja és naponta kitudom küldeni ahová akarom. 0.0005 btc a kutatási minimum.
-
fireman123
őstag
válasz
HummeRC
üzenetére
csak tudnám mit esztek a Nh-n
? .....a közelébe sem mennék, főleg nagy coin túrással, kis nevesincs coinoknál előfordul, hogy jön egy nagy bérlő akinek megéri (rövid ideig, amíg ki nem túratja a neki szükséges mennyiséget) felárat fizetni, de átlagosan mindig kevesebbet kapsz mintha magadnak túrnád nem pedig bérbe adnád a hasht, ......de mindenki maga kovácsa. -
llacee
őstag
Sziasztok!
Más világ és tudom, hogy nem egy profithajhász, de egy hónapja futtatok a synology nas-on STORJ-t.
Egy virtuális windows-on fut, így mint VM a nas szabad tárhelyének mértékében, bár mennyi tárhelyet tudok neki adni dinamikusan.
Most 2TB van kiadva neki, ha esetleg valamikor betelik egyszerűen húzok a csúszkán és máris 4TB.
A kérdésem az, hogy ezt a STORJ tudja kezelni és fogja a kliens, hogy most már van szabad hely pluszban? Ez kb 2 perces leállás.Működő képes ez így? -
mihione
őstag
Tegnap en is atvaltottam btcre,stabilabbnak tuni...,majd a nemsoka jovo 0.05 eth marad abban aztan meglatjuk melyik volt a jo dontes,van meg mellette egy kis ada meg tegnap 25% theta,eddig jo dontesnek tunik mert szepen megy felfele meg ebben a szar idoszakban is,ha megindulna minden hatha meg jobban belehuz.
-
-
Danex
addikt
válasz
koko52
üzenetére
Amíg az áram költség 5-6x mennyiséget kitermeli kötve hiszem, hogy akár az 1 kartyasok is hirtelen kiszallnanak.
Kb akkor fog esni a diff mikor az aramszamla meg egy kicsi lenne, mert hiába száll ki az a néhány tízezer 1 kártyás gamer, ha a rigesek úgy is továbbra is vásárolnak max lassulás lehetne
-
válasz
koko52
üzenetére
Nem hinném, hogy nagyon esni fog, mivel a sebességet elnézve nincs miért esnie. Nyílván azért ilyen gyenge a profit mert majd fele az árfolyam mint volt, emlékezzünk vissza hogy abba bíztunk a magas diff ellen, hogy majd az árfolyam kompenzál hát valóban így is volt egy ideig, de nézzétek úgy, hogy úgyse váltjátok be ilyen árfolyamon, hanem kivárjuk megint a 3000+ mondjuk.
-
-
koko52
nagyúr
Nh-en nofee az utalás cb-re. Hivatalosan is megerősítették. Nekem átment a tegnapi sikeresen.
-
koko52
nagyúr
Ma ~900-1000ft bevétel egy 3070-es esetén. Eshetne már a diff.
-
madpapa
senior tag
Azért ebből nagy következtetést ne vonj le. Itt most nem 10-20e Ft-os ugrálásokról van szó, hanem arról, hogy az eredeti normál árhoz képest többszöröse a kártyák ára. Egy RX 5700XT-t egy éve 120e körül megkaptál. Nézd már meg, hogy most mennyi! 400e Ft már! Erről beszélek, hogy ebből a visszacsorgás normál árakra nem 1-2 nap lesz.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Frozen
üzenetére
Csak gondolj bele az egész világ működésébe. Mikor van mindig minden? Nyáron.
Nyár van már? Nincs. (Tavaly még bikapiac se volt , mégis DeFi Summerként emlegetik a tavalyi nyarat.
Bár azt már nagyon erősen agyalom, mit csináljak majd ha tényleg sikerül újra felmenni legalább ATH közelébe.
Félek, hogy ez a bika piac már csak 1 menetelést tartogat, legalábbis az elmúlt 1-2 hónapban kialakult helyzetek miatt. De hát persze ez csak egy saját gondolatsor mint minden más.
Azt is mondhatnám, hogy lapos a föld
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kiskokó
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Semmi köze ennek a POS-hoz.
De az jön 1 éven belül.. max másfél.
Pont azt írtam feljebb, mi történt. Azért nem úgy nézett ki a piac.
Wykcoff 100 éves "elmélet"ére nézz ráHát itt most pont nem ez az igaz, hogy "már mindig kva késő"(mert amúgy a cryptora valóban igaz
) , ha az alap felállást nézzük azzal együtt, hányszor halasztották már az ETH2.0-át akkor is 2 év volt amit ígértek.
Azóta azt mondták idén meg akarják csinálni ha sikerül.
Várunk, de a piaci helyzetet látva, szerintem ők sem hülyék, hogy ne ezen legyenek ezerrel mert akkor az ETH Tisztává is válik és deflációs eszközzé is. -
blue eyes
tag
Üdvözletem!
nanopool-on szeretnék ergot bányászni ismét eddig összejött 3.9 , de most újra raktam a windows 10-et és sehogy se tudom beállítani Awesome Miner programot valaki segítene? -
válasz
Laraxior
üzenetére
Nem is mondtam annak ellent, hogy erősen árfolyamfüggő a dolog.
Köszönöm az értékeket, hogy tudjak mihez viszonyítani.
A fogyasztás nálam irreleváns, nem kell rá áramszámlát fizetnem.
#66557: Gondolom, de majd megkérdem kedden, hogy mennyit hozott nekik. Azt látom, hogy az elmúlt héten folyamatosan esett, nem véletlen, hogy a 2060S-em most mást csinál, mert ha van, akkor munkával többet keresek vele, mint napi 4-5$

-
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Nem akarok vitatkozni, mivel csak kocabányász vagyok és nincs is 3080-am, hogy összehasonlítsam azonos körülmények között.
3 hónapja kaptam rá a bányászásra és a 2060s már visszahozta a tavaly szeptemberi vételárát önállóan. Azt a pénzt már ki is vettem, tehát ez tuti.A 1070 önmagában is hoz 2-2,5$/napot, a pillanatnyi 38k BTC-nél. Ezt a képet most lőttem a 1070-ről, a 2060s ma mást csinál. [1070 kép] Nyilván erre írtam, hogy árfolyamfüggő a bevétel, de ezeket a számokat tudja a 2060S és a 1070. Aztán mindenki hasonlítja, amihez akarja.
Az 1 darab 3080-hoz pedig kevés szerintem a 8$, a kollegák 1db 3060Ti-vel akörül hoznak átlagban. Vagy csak ennyire minimális lenne a különbség 3060TI és 3080 között?

-
Puffocska
tag
5700xt kártyákat határozottan többet árulnak most a HA-n, mint 2-3 napja. Lehet valami kezdődik...
-
fasyrt
őstag
válasz
Necro_Ramone
üzenetére
Kurva fontos aspektusa amúgy a műfajnak hogy MINDIG KÉSŐ VAN.
Made my day, thanks.
-
válasz
gabber01
üzenetére
A 2060 Super NiceHash alatt 35 MH/s-t tud tartósan. A 1070 25 MH/s-t tud. Ez a kettő összesen kb 8-15 USD-nyi bitcoint hoz naponta, árfolyam függvényében. Most hogy 40k alatt van a BTC, nyilván alacsonyabb a hozam. És ebből még le kell számolni a villanyszámlát, az átváltási és utalási költségeket. Ezek saját valós adatok, úgyhogy kb így tudsz kalkulálni, hogy akarsz-e vele foglalkozni.
-
gabber01
addikt
-
goodboy007
senior tag
válasz
gabber01
üzenetére
A különböző kalkulátorok a mine-olási teljesítmény függvényében, az adott kitermelt coin aktuális árfolyamával számolnak.
Több pool-nál ha eléri a 0,05-t (ETH-nél) a kibányászott mennyiség, akkor kerül kiutalásra, szóval nem dinamikusan, minden egyes időpillanatban, addig csak a pool-on belül látod róla a statisztikát, de nem egyből a wallet-odba kerül.Pl. 0,05 ETH, 2000$-os árfolyamon 100$-t ér, ha hetente ennyit bányásznak a GPU-id, akkor kb. havi 400$-od lesz, ennyi az egész.
Megtérülési időre nyilván nincs garancia, csak becslés. -
gabber01
addikt
Sziasztok!
Valaki össze tudná röviden foglalni, hogy a bányászattal hogyan lehet realizálni a hasznot?
Mert ezt a részét nem (sem) értem teljesen.
Ami jön azt azonnal beváltja valami automatizmus vagy időnként manuálisan váltja át az ember magának valódi pénzre, ha összegyűlt valamennyi.
Egyik esetben sem látom, hogy hogyan tervezhető bármennyire is profit/megtérülés, mert ha az aktuális árfolyamtól függ az egész, akkor hiába nézegetem a táblázatokat, hogy ez és az a kártya ennyit, meg annyit hash-el, és termel x-összeget ha közben meg olyan kilengések vannak, mint mostanában pl. :/
Szóval dióhéjban ezeket a kijelentéseket nem értem, hogy "Az én rig-em/kártyám x Ft-ot hoz naponta". Hogy? Mert nem direktben jön a lé dollárban, hanem ugye be kell váltani a coinokat vagy akármit, nem? :/
Bocs, ha hülyeségeket beszélek.
-
madpapa
senior tag
válasz
Agyrák666
üzenetére
A Phoenix könyvtárában van egy olyan fájl, hogy epools.txt. Ha van kommunikációs probléma a poollal ahová bányászol, ezt hívja meg és ide fog bányászni. Na, alapállapotban ez a fejlesztőknek van beállítva. Nálam is volt ilyen. Ezért célszerű másodlagos poolt beállítani.
-
Agyrák666
aktív tag
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Csak a 3060-nak kell x8 PCIe vagy a 3070,3080-nak is az a minimum és sima 1x riserrel egyik sem megy rendsen?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Frozen
üzenetére
Én bízok az emberi gyarlóságban. A jelenlegi összes információ alapján amit tudok, én úgy gondolom, ha várni is kell rá kicsit de felfelé fogunk menni még nem kicsit.
Ez egyszerűen muszáj! Nem azért mert nekem is van benne pénzem, hanem a fen írt miatt.
Hosszú lenne leírni (aki napi szinten követi a híreket és van egy kis logikája) akkor egyértelmű, hogy a gazdag emberek + a most jövő cégek túl kapzsik ahhoz, hogy ennek itt most vége legyen.
Ez tipikus, van egy járvány ami hoz egy gazdasági világválságot stb, amíg a kis emberek szenvednek addig fent újra osztják a lapokat. Mindig így volt/van/lesz.
21. század van, eljött az idő hogy ehhez az újraosztáshoz / erőviszonyok változásához igen is kifogják használni a cryptot azok akiknek van egy kis esze. Mondom, ezek FENT. Akár Musk, akár Gates, Bezos stb... ha csak a nagyok kitalálják és bejön a Micro Strategy cég terve, ami a BTC-t hirdeti a vállalatok közt.Ha csak a fenti gazdagok berekják a pénzét, ők maguknak elintézik az árfolyam emelkedést....
Ez a mostani bukta is, ugye a 100 éves elmélet szerint, egy az egyben amit ráhúztak a mostani esésre. Hát nyilván való, bejöttek a cégek, profitot akarnak mert mohó g..ik... és manipulálják az egészet. Most vásárol be minden tűz közeli ott fent!! Lesz még 22K is a BTC lehet, de onnan is feláll majd. Vagy másik egy az egybe átmennek ETH-ra vagy DOGE-ra vagy amit épp kinéznek maguknak.
Alakul át a piac, ehhez kell alkalmazkodni. Ez az történelmi BTC esés volt az első "test"-jük próbálgatják, hogy úgy működik e mint a tőzsdén. Működik.
Szerintem!
(lehet kötekedni
---
olyanra nem reagálok úgyse
) -
echterion
nagyúr
válasz
Qtya123
üzenetére
Nekem két 3070-em van vizezve, tuti nem adom el nyár vége előtt. Nagyrészt már visszajött az áruk, de minél többet ki tudok belőlük szedni, annál jobb. Plusz azt az extra villanyt nem gond kifizetnem szerencsére, hátha sokat fog még érni a jövőben a cucc. Csak most átkozott lassan megy a diff miatt a móka.
-
Qtya123
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Most szerintem nem csak a rig tulajok, hanem a vga-t venni szándékozók is kivárnak egy kicsit.
A rig tulaj várja, hogy hátha jobb lesz és nem adom el, a vásárolni szándékozó gamer, meg szintén vár, hogy hátha többen tesznek fel az apróra kártyákat és lesz még olcsóbb is.
Arra vagyok kíváncsi, hogy a 130ezres 1060 6 GB kártyák ára meddig tartja magát ebben a kivárós állapotú időszakban.
-
Frozen
addikt
válasz
k1raly
üzenetére
En csak azert varom ,mert majd akkor leheg szepen keresni megha par ev mulva valtod be akkor is.
Most meg akarhogy nezzuk azert elegge lefele mutat minden,es nem gondolom azt ,hogy 50-60% zuhanás után lesz ennyi korrekció + még egyszer ennyi ,hogy az emlegetett 5000 arfolyam is meglegyen.. en erre csekely eselyt latok. -
-
mihione
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Nem ertem ezt a nap/$ szamolgatast,vagy ti egybol valtjatok at?
Ugyanugy, termel most is mint 1-2 hete 100mh~0.003 eth/nap csak az arfolyam lassan mar felezodott hozza
Most vagyunk olyan arfolyamnal mint 1 honapja,csak az a gond hogy akkor meg dupla ennyi eth-t kaptunk,naponta... -
Qtya123
őstag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Szerintem ez nem "boszorkányüldözés" döntés.
Egyszerűen még túl képlékeny az egész crypto téma. Sok szereplőnek érdeke, hogy működjön, de sok szereplőnek nem.És mivel még ilyen képlékeny és lásd még komoly változások előtt áll az ETH is, ezért egyszerűen lehetetlen jósolgatni és az, hogy mondjuk 3 hét múlva még jobban a földbe áll, ugyanakkora eséllyel van a pakliban, minthogy felugrik 4.500-ra.
Én például emiatt a megtakarításaimnak a 10-15%-nál nagyobb részét meg sem fordulna a fejemben, hogy cryptoba tegyem (egyelőre semennyit nem tettem bele, mert ingatlanprojekt van épp), hiszen nem ismerem eléggé és nincs meg egy jól kijelölhető jövőképe a dolognak.
Ha ezt a 10-15%-ot elbukná az ember, akkor oké, megpróbálta, nem jött be és max ül rajta évekig, mire felmegy az ár. De az, hogy a pénzem 50%-vagy nagyobb részével pont cryptoba szálljak. Biztos, hogy nem.
-
3800+
őstag
Mintha csökkenne a diff.
-
Dare2Live
félisten
a vgak ara novemberben mar erosen emelkedett amikor meg 2-3dollar/100mhk voltak.
erre rajonnek meg az ,LRH' karik.
-
-
Laraxior
titán
Mi a f.... Napi bevetelre 6EUR-t ir :D 141MH/s.
Asszem jol tettem hogy eladtam a 3060-at
-
Danex
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Én azt sajnálom nem tartottam magamat a -10%-os ATH stoplossal, de pont a nagy zuhi előtt basztatták az árfolyamot a -10-15%-os tüskékkel lefelé, így most beragadtam egy kicsit... most marad a hodl, aztán még nem tudom mikor kéne újra visszakapcsolni eladásra, 4k kezd túl szép lenni
de a következő 1-2 hét kulcsfontosságú lesz. -
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Kösz, akkor a hiba nem az én készülékemben van.

-
F_Balazs
aktív tag
Azért az kemény, hogy a VGA árak még ilyen kedvezőtlen árfolyamok mellett is úgy tartják magukat, mintha mi sem történt volna. Gondoltam némi bővítésre, de 500-550k-s 3070, 800-850k-s 3080 áraknál ennek semmi értelme.
-
válasz
BeLucZ
üzenetére
Lehet, nincs jósgömböm.
Viszont megéri kivárnom, mivel csak ingyen bányászott "játékpénz" van benne. Igazából ha lejjebb megy sem bukok, csak max kevesebbet keresek.
De az elmúlt napok miatt megingott a bizalmam a NH-ben, inkább parkoltatnám a BTC-t coinbase-n. Csak épp nem enged a NH BTC-t kiutalni. Viszont náluk nem váltanék semmire, a BTC-t akarom megőrizni. -
-
BeLucZ
addikt
válasz
mihione
üzenetére
Nem lesz itt semmi sem, mert tetves Kína 2 naponta bejelenti, hogy most már aztán jól betiltja a cryptot
Hogy véletlenül se tudjon visszamenni az árfolyam, ahelyett hogy a világ nagy ívben szarna rájuk es folytatná tovább a dolgokat. Mindig is utáltam az ilyen boszorkányüldözés szerű döntéseket. Ezzel csak azt érik el, hogy csak azért is csinálják az emberek. Ettől függetlenül ha most szállnék be, ketszer is meggondolnám mert folyamatosan megy le az egész, szétszedik darabokra, csak szerinten tul regota van a crypto a köztudatban hogy csak úgy eltapossák... -
EQMontoya
veterán
Volt rola szo itt korabban, hogy irok az epitett rigekrol.
Szoval egy kisebb (es talan kevesse erdekes) projekt az volt, hogy kompakt meretben mennyire lehet sok megahasht osszehozni.
Az alapanyag a Drobi fele 36cm szeles rig volt, ami elvben 4 kartyara van meretezve, illetve alulra a lapba kerult egy 5.Az 5 kartya kicsit szedett-vedett modon jott ossze: 2db rx 590 nitro+ se (ez legalabb jol nez ki, jo a hutese, es jol is huzhato), 2db Vega es egy 5700 XT.
Nyilvan, ha szempont a koltseghatekonysag, abbol fozunk, ami van.
Tapnak maradt a szokasos jolly joker: Corsair RM850X, Alzarol beszerezheto korrekt aron, sok pci-e csati, kifejezetten jo hatasfok.
Amire itt ugyelni kellett: mivel a lap sikjaban is van eg kartya, az elolapon ugy helyeztem el egy extra ventit, hogy oda is befujjon:
[szembol]
[oldalrol]Tap bekotesenel termeszetesen a 2 vega es az 5700 XT kapta a tap gyari pci-express csatlakozoit (szerencsere 6db van), a 2 RX590-et pedig ugy kotottem be, hogy a risereket molexrol taplaltam, a kartyak ket betapja pedig 4-4 satarol kapja az aramot.
Igen, satarol. Mielott legeppuskaznak itt paran: a kartyak 80W kornyeken esznek. Ebbol hajlamosak 30W-ot felvenni a riserbol. Tehat kartyankent 50W megy at osszesen 4 satan(/kartya).
[felulrol]
(Szerintem eleg jol nez ki!
)Osszesen valamivel 220 MH/s folott jo ki belole (termeszetesen a ket RX 590 es az 5700 XT is moddolva), a hirdetes nagysagrendileg 4 orat elt jeleges elott apron ( [itt] )
-
malacka87
őstag
válasz
Shkiz0
üzenetére
-----------Exception Details on 2021. 05. 20. 20:25:26-----------------
-------------------------------------------------------------------------------------Log Written Date: 2021. 05. 20. 20:25:26
Error Type : SocketException
Error Message: System.Net.Sockets.SocketException (0x80004005): Nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot 127.0.0.1:3333
a következő helyen: System.Net.Sockets.TcpClient..ctor(String hostname, Int32 port)
a következő helyen: statService.modules.getStat_claymore()
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Macska topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Tesla topik
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Formula-1
- XMLTV EPG letöltő progi
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Chieftec GPS-450AA-101 A 450W ATX tápegység
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, én már elvből sem túrnék ott, szinte minden 51%-os támadás a kisebb coinok ellen (lásd etc tavaly 3szor) a NH-ről indul bérelt hash-el, lehet ti is részt vesztek benne (anélkül hogy tudnátok), hogy lenyúlják az érintett coin tulajokat a támadással és a lánc visszafordításával, ....no ezért nem éreztem semmit együttérzést amikor meg a NH-t hekkelték meg pár éve (sokak szerint ráadásul önhekkelés volt)....még ha alkalmanként esetleg többet is hozna....de persze nem vagyunk egyformák
? .....a közelébe sem mennék, főleg nagy coin túrással, kis nevesincs coinoknál előfordul, hogy jön egy nagy bérlő akinek megéri (rövid ideig, amíg ki nem túratja a neki szükséges mennyiséget) felárat fizetni, de átlagosan mindig kevesebbet kapsz mintha magadnak túrnád nem pedig bérbe adnád a hasht, ......de mindenki maga kovácsa.
mondjuk nekem nincsenek benne millióim, a vga ára is már rég pluszos, de attól még zavar.

voltak olyan napok, de az utóbbi 2 nap nem erről szól most.