Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kiskokó

veterán

válasz Polllen #64687 üzenetére

Mire gondolsz?
    Jaa látom írta, hogy van Doge coinja.
    Erre gondolsz?
    Vagy nem értem :), én nem tervezek Doge-al azért is hagytam benne csak keveset. 300-at hozott nekem az elég így is hagytam benne keveset.

ON :
    Nemsoká vége a melónak hazaérek, és lenne egy kérdésem valaki nálam okosabbhoz.

Egy adott dátumon volt Nanopool to Binance ETH cimem-re ETH kiutalás 0.2 ETH.
    Namármost ugyanakkor van egy kiutalás 1.06 ETH-val az én Címemről egy Binance-os váltóhoz tartozó címre. Na ezt nem tudom hova tenni. Nyomát sehol se látom és emlékeim szerint ETH se tűnt el nálam szóval egyáltalán nem értem.
    Úgy jelent meg a tranzakció mint amikor anno 1x kártyával vettem ETH-t. De majd küldök linket de nem értem mi az az 1 ETH és miért honnan hova ment.

sittes79 :
    Jólvan, csak mondom he, ha jól szálltál be olcsón akkor oké nyilván... de hogy 0.6 nál én már nem szállnék vissza az is tuti. a Crypto alapból egy "szerencsejáték" emellet a Doge még hatványozottan. Csak ezt akartam mondani. De majd akkor se érdekeljen ha beragadtál és buktad a lóvét :DDD Istenem! :W (verjed csak a fejed a falba hátha segít, rontani biztos nem fog)
    Komolyan vicc kategória ez a topic, hogy itt nem lehet megszólalni...

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

• Kiskokó

veterán

válasz Polllen #64692 üzenetére

ja oké :)
    (Én úgy vagyok vele,hogy neten keresztül ismeretlenül amúgy sem "haragszok" meg senkire meg ilyenek... történhet bármi. Csak én nagyon realista vagyok és mindent magamnak csinálok/tanulok stb. Ezért nem szeretem amikor valaki a sült galambot várja ÉS még neki is áll feljebb.)

Szóval ON
    Van az eth cím :
    [link]
    Ezután a kártyás befizetés után [link] 1,26eth vettem
    majd azonnal a címemről a Binance címre megy ez [link] 1,44eth Már ezt sem teljesen értem. De az utolsó nanopoolos kiküldés 0,2Eth [link] után azonnal van egy címemről Binancera mozgás [link] 1,06Eth.
    Én ezt nem értem, valaki érti miért vannak ezek a mozgások az ERC20-as címemen ?
    köszi előre is.

Szerk :
    Ja és persze a 0,67ról 0,6-ra esés után már megint 0,71 a Doge... nyilván akinek van/volt benne nyert rajta az tök jó meg minden. Engem csak az szomorít el, hogy ez is az emberiség jelenlegi intelligencia szintjét tükrözi nagy részben. Mert a sok új aki csak hallja aztán bele is fog de semmit nem tud és tanul csak olvassa a szennyet mint a Telexes Cikk a napokban.... és azt hiszi mindent tud. Aztán az ilyenek lesik Muskot meg stb és gyarló, önző módon egy Doge coin is elfogja érni az 1$ értéket. Mert az emberek befolyásolhatóak és buták ami ellen még csak tenni sem akarnak! Ezért történhet meg ilyen. AMINEK amúgy ÖRÜLÖK mert ettől pörög a piac és aki majd innen kiszáll az megy át másba is és csak pozitív ilyen szempontból!! De mint mondtam a másik oldalról szomorú is.
    Ha én ezt egy picit is "komolyan" veszem az elején (csak akkor még kevesebb volt a tudásom sokkal) akkor rakok bele bőven XD

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák