Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
Pietrosz
üzenetére
Ez is úgyan olyan coin mint a többi,annyi hogy nem gpu val bányászod kb...
És induljunk ki abból mi volt annak idején a btc vel meg most hol van.
Még egy fontos dolgot nem szabad leírni,azt hogy kína nagyon uttőrőnek számít mindenféle fejelsztés terén ott volt elsőnek 5g, ha jól tudom ők csináltak elsőnek quantum számítogépet, nézd meg milyen mobilokat hoznak ki az ottani autók milyenek sokkal fejletebb technologia rendszerrel bírnak mint bármelyik másik ország. Szóval ha ezekből indulunk ki lehet ,hogy ez lesz a következő nagy durranás,nem lehet tudni de szerintem előrre ne temesük el. És ha valakinek sikerül az elején kicsit kiszedni és tényleg felmegy már megérte.
szazbolha
Köszi
amúgy én a rendes gépemet raknám össze és azzal futatnám ezt is meg mellette a rendes eth bányát is, így teljesen optimálisan ki lenne használva maga az áram.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Rendszergazda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS routerek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest