Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Elég ha a régi driverre rátelepítem a 470-05öt, vagy előtte DDU-val azért takarítsam le?
Adok még egy esélyt ennek a nyamvadt VGAnak
-
azért az vicces, hogy "anno" poénból vettem 100 doge coint 0,02$ árfolyam mellett.. most meg...
-
Dare2Live
félisten
válasz
sittes79
üzenetére
álmoskönyv szerint ekkora kb folytonos emelkedés után min kéne lennie egy profitrealizáló rétegnek... ami megállítja... de pár napja is ezt gondoltam aztán lámlám... én betudom ezt a hypenak ld doge. Ha igen akkor éljen a hype.

a másik ami érdekes, hogy mégjobban elvált BTCtől. Itt már nem arról van szó, hogy késöbb követi...
ETH egy hónapja 2000$. Most 3450$!
BTC meg kevesebbet ér mint egy hónapja.
Mégtöbbet mond a napi: BTC -5%. ETH +10%. Überbrutál.Bányász szempontból pedig a lényeg diff képtelen lekövetni ezt az ETH áraemelkedését.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
sittes79
üzenetére
Én kivárom a 10-et.
-
sittes79
addikt
Eladtok Vagy varjuk a 10kt?
-
k1raly
aktív tag
válasz
Necro_Ramone
üzenetére
0
-
retekbacsi
csendes tag
Láma kérdés talán, de szerintetek egy rx580 és egy rx6800 egy MSI b550-en el tud ketyegni együtt? Vagy szétfőzik egymást?
-
Kobe
veterán
Bitcoin chart eleg szarul nez ki.... Gondolkodom hohy nicehashrol etherminera kene vandorolni, h direktbe ETH ba turjon a masina.
Viszont meg nem tudtam pontosankimatekolni mennyivel lenne szarabb ethermineon a magasabb koutalasi koltseg + alacsonyabb efficiencyValakivaltott mostanaban?
-
RealTedMosby
tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Egy Zotac-kal nekem is meggyűlt a bajom, simán felmászik 65 közelébe is, ha épp melegebb az idő, és le is crashsel néha. Ventillátor is konstans 60-65%-re van belőve, alatta túlmelegszik. Nem is tudom, mi lesz egy hét múlva, onnantól kezdve jön a felmelegedés. Esetleg visszább veheted a tuningot, meg alulfeszelheted picit Afterburnerből. Sajna nekem még csak tegnap jött meg a 16x riser, így eddig a gépben csücsült szegényke, azt se tett jót neki. Plusz ventik is segítenek.
-
Eth ath $3500
-
Zoty4
őstag
válasz
GabeE3e
üzenetére
tápomon (evga 80+ bronz 850w) van 3db vga (8pin) 1perif(6oin) és 3 sata(6pin)
3vgahoz menne a 3 vga csati (mindegyik kártya 2x(6+2pines)
és a sata 6pinesre dugnék 6pin-->6+2 elosztot
Ez így működhet?6pin->6+2 elosztot lehet valahol venni külön?
https://www.mindfactory.de/product_info.php/Delock-PCI-Express-2x-8-Pin-Stromverbindungskabel-fuer-1x-6-Pin--83433-_951091.html
ez jó?#64275shteer: nem egészséges ez a nagy ívű emelkedés, nem lesz ennek jó vége
-
shteer
titán
eth 3500+
-
warcat
veterán
válasz
szinimini
üzenetére
ASIC vásárlásánál tedd fel magadnak a kérdést, te mikor adnád el az arany tojást tojó tyúkot (ezek a gépek szó szerint pénzt nyomtatnak).Én három lehetőséget tudok, miért nem pakolnék tele pár szerverparkot magamnak ezekkel eladás helyett) :
-vagy hatalmas mennyiséget tudnak gyártani belőle könnyen, ha ez így lenne nem fog megtérülni mert naponta 1000 darab áll majd üzembe
-döglődik a tyúk (2-3 hónapra becsülik még a jövedelmezhetőséget, ne legyél naiv amint ezeket legyártották már dolgoznak, ők is tudnak számolni, nem állnak a raktárban)
-eleve át akarnak verni, kamu oldal és szaladnak a pénzeddel
Próbálkozz nyugodtan, de a tűz közelében ülők 60x lerabolnák még a forrásnál hozzáférve, mire te Kis Pistaként meg akarod vásárolni Magyarországról a webet böngészve.
-
Zoty4
őstag
Ti a risert mivel tápláljátok? Az összefoglalóban mint ha satába lenne kötve, de nem a 6+2pin-es csatival kell bekötni párba?
-
aerosmith
őstag
válasz
szinimini
üzenetére
Szerintem az itteni fórumozók nagy része sose venne ASICot abból kiindulva hogy csak akkor kerülnek ezek a piacra ha már esik a jövedelmezőségük vagy esélyes hogy hamarosan esni fog.
Ha Angliából hozatod át arra még rámenne amúgy áfa+vám szerintem.
Oldalaknál meg nézd meg hogy mikor regisztrálták az URLt ha pár hónapja akkor valszeg scammer. -
szinimini
senior tag
válasz
oZone762
üzenetére
Néztük a kalkulátorokat és a jelenlegi 0 áram költségünk mellett túl jónak tűnnek a számok, de még ha fizetném akkor is.
"Ha pedig vége a gpu bányászatnak az asic nullát fog érni."
Ha az ETH végleg át áll a 2.0-ra és nem lehet bányászni, attól még a többit pl az ETC lehet nem? Arra gondolok,h csak akkor kuka ez a gép ha a gpu bányászat szünik meg....
2 hónap és vissza hozta az árát ( túl jól hangzik még mindig ) onnantól már csak plusz, és nem hinném, hogy most csak úgy meg fog szünni az ETC vagy a gpu mining. -
Laraxior
titán
Aki 3060-at használ, nektek hány fokos a GPU?

Valahogy istennek se sikerül dűlőre jutni vele.

Arról nem beszélve, hogy le van matricázva a csavar az EVGA kártyán...

Mindegy, kibasztam a gépből. Megy az apróra.
-
rup1u5
nagyúr
Átváltanám a BTC-met ETH-ra de tuti hogy akkor földbeáll
-
-
szinimini
senior tag
Szevasztok,
Szeretnék venni egy ASIC miners és ezt az oldalt találtam: pl
https://myminershop.com/shop/ és ezt https://asicminersale.com/ ( de ez angol )
Van valakinek infója? Megbízhatóak? Garancia? stb stb Vagy tudtok jobbat?Elvileg itt nem kell vámot fizetni, mert hollandiából jönne a gép.
Vagy a másik opció szerintetek működne, hogy ha anglibáa rendelné ismerős és ő onnan küldeni tovább csomagként ide Hun-ba?Amúgy a véleményetek az ETH bányászatról? Mikor fog megszünni?
Ha meg is szünik az ETH, akkor utána lehet még ezzekkel a gépekkel ETC is bányászniKöszi , pacsi, szép napot
-
Így hogy majd 10k-ért vettem a padokat amik nem lettek jók, inkább elvittem, mert nem fogok egy hetet várni új padokra. Szóval igen vele csináltattam, szerencsére nekem üzemanyag költség nincs, így méginkább megérte.
Shkizo mire gondolsz?
Nálam így nézett ki amikor csináltam:
Sajna a ram padok nem voltak jók.
-
válasz
Laraxior
üzenetére
10K-ért ha jó a pad minősége amit használ nem biztos hogy rossz deal, mert mint ha azt mondta volna itt valaki, hogy hátulra is tesz.
Igaz én Gelid padot vettem, és csak 3080 van aminek hátul nem kötelező az újrapadozása mint a 3090 esetén és így is összeszámolva kb 13-15K csak a pad ami kell hozzá. -
-
Kobe
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
1 honapja nezem naponta tobbszor alternatet, mindig befoglaljak a kva botok a keszletet 2mperc alatt....
Pedig meg tudnek is rendelni mert nemet ismeroshoz rendelnem, nem mailboxde cimre.
Csak ha arra varok hogy a boltban 50 eurral olcsobban kifogok egyet mimt ebay, akkor azt a kulonbozetet kb 2 het alatt ledolgozza a kartya.... -
Kobe
veterán
Nemet ebayen van par sima 3060-as, fenykepek es leiras alapjan bontatlanok, szamlaval, altalaban aprilis vegi vetel, paypalos fizetes van, 7-800eur kozott
1 sima 2080as melle raknam, igy kb 90MHs lenne stabilan, nem rigbe epitenem hanem egy Z390es deszkaba, max kabellel kivezetnem
Papiron tudom h megeri, de sztetek 250ert mennyire megeros meglepni / mennyire atbaszas az ilyen ebay hirdetes?
-
Kobe
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy az ASUShoz fordult! Megpróbálunk a lehető legpontosabb válaszokkal segíteni Önnek.
Akkor veszít garanciát a VGA, ha nem szakszerűen végzi el az újrapasztázást és esetleges garanciális ügyintézés során kiderül, hogy az újrapasztázás miatt hibásodott meg. Amennyiben úgy gondolja, hogy el tudja ezt végezni a kártya megsértése nélkül, nyugodtan megteheti, nem befolyásolja a garanciát
-
aradebil2
senior tag
Tudom, hogy a Chia-nak lett külön topicja, de azért ez durca... Remélem mindenkinek van elég merevlemeze otthon

-
válasz
SzlobiG
üzenetére
Hivatalosan elvileg buknád bár írtam Asusnak várom a hivatalos választ de 2 nagykerben is kérdeztem, és ott is azt mondták igen.
Amúgy annyira lófasz az a matrica, hogy hihetetlen. Én úgy emlékeztem bonyolultabb de semmi extra. Megpróbálom leszedni melegítve, aztán ha mégis sérülne Aliról rendelek matricát hozzá
-
aradebil2
senior tag
válasz
nort_on
üzenetére
Nekem UK IBAN változott, első 8 szám azonos maradt, de a többi már más. Havi egyszer szoktam utalni, előző hónapokban is mindig néztem, és nem változott eddig az IBAN...A Seychelle utalást 1 óra míg feldolgozta a Revolut, most várok hogy a Binance is észlelje...kellett mára egy kis izgalom

-
-
-
nort_on
senior tag
válasz
aradebil2
üzenetére
Az utóbbi két hétben kb minden nap utaltam, tegnap este és ma reggel is, max 5 percen belül ott volt. Nekem litván IBAN-om van, az nem változott, meg a Binance-ben sem változott nálam semmi.
Érdemes a revolut-ban a "send again" opciót használni (marad a cím, IBAN, ref code) és csak az összeget átírni, akkor tuti nem megy ki másnak.
-
kzkz
őstag
válasz
aradebil2
üzenetére
Vasárnap utaltam, elbasztam a közleményt, mert nem a saját számomat írtam oda, hanem valami revolutos szöveg került oda. Majdnem agyvérzést kaptam, de 2 perc múlva jelzett a Binance, hogy megérkezett. Biztos korábbi utalásból megvolt a forrás számla, és tudták hova kell tenni a lóvét.
-
aradebil2
senior tag
Valaki utalt mostanában Revolutról Binance-ra EUR-t? Megváltozott az IBAN, viszont ha módosítani akarom a mostanit, akkor nem tudok IBAN-t megadni, és ha új címzettet adok hozzá, az Egyesült Királyság esetén akkor sem tudok IBAN-t megadni.
Egyelőre kipróbáltam egy USD SWIFT utalást Seychelle-n át, kiváncsi vagyok át fog-e menni... -
szabeska
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Csak példának, az én tuf-om +1250-et tud, ezt kiteszteltem játékokkal, stressz tesztekkel anno, ez a full stabil neki. Így 99,8 körül megy. +1500-at csak rövid távon néztem, úgy 102 az eredmény, emiatt nem éri meg 1500-on hajtanom, a ramok is 6-8 fokkal melegebbek úgy, semmi értelme.
-
milszab
senior tag
Ha veszek-eladok, a binance kevesebbet vesz le mint a Coinbase? Mer az brutál hogy mennyit levon. És ha igen mennyit?
Coinbase-ről tudok átküldeni ide pénzt, vagy csak kriptót?
Illetve a kártyájukon csak kriptót, vagy eurót lehet tárolni?
-
Laraxior
titán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Bar olcso volt, de csak akkor van ertelme ha hozza is a penzt es nem megy uresben.
A 3080am pl csak +700 vramot tud. 90-93 kozott kapirgal. De tudok itt olyan EVGA 3080at aminel a csuszka full maxra van huzva (+1500) es siman birja. 102-103MH/s.
Szoval ekkora a szoras, raadasul GDDR6Xet csak a micron gyart, szoval meg az sincs hogy az egyik gyartonak gyengebb lenne a vramja. -
Laraxior
titán
-
warcat
veterán
Eth 3450+ és csak bandukol felfelé, nem hatja meg semmi...
-
GAbre
veterán
Lehet ezért nem megy plugin?
Failed nvml initalization.
Próbáltam utána keresni,mert azt írja nincs inicializálva.
De nem találtam letöltést,hogy bárhol is le tudnám szedni.
Magától meg jópár driverben nem ajánlja fel.Nem mellesleg az lehetséges lenne,hogy nem lehet 2 különböző driverpakkos(régebbi és új) kártyát 1 rendszer alatt használni?
-
krepp
tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Gelid -a legjobb, kb 2°C-al a Grizlinél is (terhelésen).
Én úgy láttam a vramokra szinte minden gyártónál 2mm kell, a VRM, és kondik, chipek tetejére meg szinte mindegyiken más, a 0,5től a 2,5 ig.
(nálam VRM 1mm..)
Azért ha pénz nem számít a 3080 is megköszöni a backplate mögötti padot. Mert a vram nem csak egy oldalon melegszik, 3080 Suprimen pl, gyárilag van...
(3mm szokott lenni) -
Frozen
addikt
válasz
Hohocali
üzenetére
egyik reggel a kávét mikor iszod szép meglepetésben lesz részed

Én amúgy ha eleged van a padozásokból ajánlok egy ilyet ha esetleg attól félsz nem illeszkedik rendesen vagy fekszik fel nyomsz alá pici pötybe pasztát ,így legalább tuti az is nem mozdul el.Több méret van és ez az egyik legjobb hővezető .
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest