Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
megfigyelésem szerint poolonként változik. Sött van ahol elindul aztán vált.
T-REX ki is írja. egyik poolon diff: 2.15 G másikon diff: 8.25 G Az első sokkal több sharet fog találni mint másikon.
ettől még mindkettőnél ~uaz a payout, nem keresel azért 4*annyit mert nagyobb a "G"
amúgy én se tudom a pontos okát de egyértelműen pool + hash függő a diff.
-
Vicë
tag
2 kérdésem lenne.
1. Erre korábban nem reagált senki:
A különböző poolok máshogy számolják a share-ket? Egy ideig az ethermine-on bányásztam (~33 MH/s), kb. 2 percenként találtam egy share-t. Most a Hiveon-on vagyok (~44 MH/s) és félpercenként találok 1 sharet. 30%-os MH/s emelkedés miért jár 300%-os share-találattal?2. A Phoenixminer szerint 91%-on megy a VGA-m, az MSI afterburner szerint 100%-on. Az a 91% miért annyi?
Köszönöm a válaszokat!
-
demmer123
őstag
Lesz ez még jóval több is
-
Kobe
veterán
Sracok, ekkorat fordult volna a vilag jovedelmezoseg igyileg?
Minerstatot nezegetem, es ETH t mar csak 4.-5. Helyre hozza, a mostani slager a tecracoin a lista szerintutana viabtcveil es flux es csak utana az ETH -
Laraxior
titán
Megint rosszat szólt valaki a kriptoról, vagy mi a fene

-
aradebil2
senior tag
válasz
kenwood
üzenetére
Ebből látszik hogy nem érted. A Shiba (főleg) őrület miatt pörgött ezerrel a DEX a héten (főleg az Uniswap), ami brutális mennyiségű tranzakciót jelentett (minden shitcoin swap egy tranzakció, ráadásul emelt gas-szal, mert nem egyszerű átutalásról, hanem egy smart contracttal való swapról van szó), a gas az egekbe szökött. Ha szépen megnézed ( írtam is asszem tegnap) ,most kezdünk szépen visszakúszni a május eleji, flashbot és Berlin miatt abisszimális szintre (20-30 gwei).
A korábbi példa (pl. Februári beszakadás) során a mezei tranzakciókból volt annyi, hogy meglátszott a gas-on, és az arbitrage botok is nagyban működtek. Így tessék azt érteni, hogy az árfolyamtól is függHET a kapált eth mennyisége. Az első kommentben a lényeg. -
kenwood
veterán
válasz
aradebil2
üzenetére
Amiota ezt megirtad,ennek fenyeben neztem a termelekenyseget,es biztosan allitom, semmi valosagtartalma nincs annak,amit itt irtal.
1-200 dollart valtozott napokig az arfolyam,es az egekbe ment az estimated earnings. Most ugyanez forditva. Alig valtozik az arfolyama,es lement a beka picsaja ala. Magyaran : az arfolyammozgas mertekenek semmi koze nincs ahhoz, hogy mennyi ido alatt utsz ki 0,1 etht az adott hardveren. -
3800+
őstag
XRP

-
codip
kezdő
Súlyos árfolyamcsökkenés ha a Magyar adóhatóság megjelenik a piacon?
Lehet rosszul értettem valamit, oké.... de én itt be is zártam a cikket
Nagyjából a világon SENKIT sem érdekes a Magyar adóhatóság mit csinál, nemhogy hatása lenne az árfolyamokra
-
demmer123
őstag
-
Frozen
addikt
Megjott egy ujabb kartya
Valami a dag filal van 99.99% full és nem megy a bánya.
Ez most miért van?
A wondows és az afterburner is latja a kartyat meg a banya program is :/[kép]Megoldva csak a virtualis mem kellet neki

-
codip
kezdő
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Sose vontam még vissza tranzakciót, de gondolom ha még NH oldalon le tudod mondani akkor visszakerül és csókolom...
Nagyobb gond, hogy NH-n 2 napja a BTC-EUR pár is eltűnt a marketen

Tehát nem tudsz ha jól gondolom NH-n belül FIAT-ra váltani és így az utalás sem fog menni teszem azt hazai számlára
Szerk:
Ránéztem gyorsan és ELVILEG Simple view alatt enged Euro-ért eladni
De a Trade view alatt már nincs BTC-EUR pár... Sose voltak ilyen gondolataim, szóval ebben nulla a tapasztalatom...
Másik érdekesség, hogy simán engedné most is elindítani a CB felé a tranzakciót, igaz nem mertem a Review-n túl nyomni
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Egyébként ki lehet szedni simán NH r-ol bankszámlára nekem működött.
Ez most érint engem is, mit kell hozzá beállítani NH-n?
-
codip
kezdő
Na szép... NH --> CB kiutalás átmenetileg szünetel, mert a CB limitált valamit... Szóval most lehet agyalni, hogy milyen kerülőúton jutunk ki tőlük...
NH -> MetaMask -> CB működhet?
[link] -
Kiskokó
veterán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Nekem nem volt vele bajom eddig. 2x néztem már kisebb időszakra. Most is fut egy 1060 6Gb 20Mhs-el ami Binanceon van. Leosztva a fizetség is hasonló, stabil is bár az MHs-t csak "real"ban mutatja, de "Reported" érték pl nincs. A napi átlag MHs-t jól mutatja viszont kalkulátor nincs (félig van) , de napi elszámolás van, ott látni ETH-ban a napi adagot. Bányászásügyileg nem volt baj.
-
erer1000
őstag
létezik még olyan coin amit 4GB-os GPU-val is lehet bányászni?
ha igen, melyikeket ajánlanátok? -
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Nem rég olvastam molex-sata csatlakozókról a topikban, ezért írok.
Molex-8pin átalakítóról mi a véleményetek? Ha mondjuk 2db molexről alakít át egy 1660S a kártya. -
Kaci84
őstag
Rx 6800-al ha valaki túr, főleg HiveOs-en írja már meg melyik verzióval működik. Valaha működött a 210303 és 404 verziókkal, de azóta volt egy kis mozgás és most semelyikkel sehogy semmi.
-
janos666
nagyúr
Ezt jól értem, hogy tömören annyi a Chia mining, hogy egy erős gép fűti pár hónapig a sok magos CPU-t és égeti az SSD-ket a plot-olással (míg feltöltünk annyi HDD tárhelyet, ami tetszik) majd egy másik kis gép pár éven át farm-ol azokkal a plot-okkal (elméletben amíg el nem fogy minden plot, ami kvázi végtelen hosszú idő, de gyakorlatilag azért konvergál valahol a görbe, ahol már nem érdemes tovább farm-olni, és inkább törölhető a HDD, mikor már megvan a remélt profit és kevés a még várható...)? Ja, és azt is, hogy megéri?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy van már erre is valami pool szerű megoldás, ahol effektíve el lehet adni a plot-okat, hogy ne kelljen farmolni? -
Formaster
addikt
Mi a véleményetek a Binance-ra való bányászatról? Sokkal jobbnak tűnnek a mutatók, mint pl ethermine-nál. Érdemes átugrani?
-
ReFleXx
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
9900k-m van, en probaltam letekerni biosban amit lehet, core ratio minimumon, undervolt (most igy 0.94V-t ir), ramok 2400-on, HT off, windowsban powersaver profil es a cpu usage is le van limitalva

nincs fogyi merom szal fogalmam sincs mennyit csokkent a rendszer fogyasztasa, ha van kedved probald ki es ird meg, kivancsi vagyok
ha kell a power rebootolok es betoltom a OC profilt, mondjuk mar hete ota nem jatszottam. -
sakal83
addikt
Sziasztok
Egy gigabyte xtreme 2080tivel banyasznek nicehashel. Sajnos az optimalizaloval elegge nagy fordulaton megy a venti. Manualisan tudtok egy jo beallitast?
Köszi
-
Laraxior
titán
Beadtam a derekam, szétszedtem az atomreaktorom

Szivattyú kuka, radiátor hűtőventik kuka, házhűtő ventik kuka. Eredmény: ~30W mínusz
~466W --> ~433W
346W-ot ír a miner progi, a maradék a többi cucc. ~80-90W
Megjegyzem, hogy minden maradt ugyanúgy, 9900KS, ramok, meghajtók. Még faraghatnék, ha bedobnám a Celeront, de azért annyira, nem akarom ledegradálni a gépet.
-
warcat
veterán
válasz
Laja333
üzenetére
Á nem fogok a kardomba dőlni, játékpénzről van szó, 1.055€ árfolyamon vettem kemény 100 darabot ami eladtam +50%-on és a kapott ETH erősödött most még szépen.
Nyilván ha tökös legény lennék és 10k EUR-al tolnám ugyanezt más lenne a helyzet - de akkor meg szarul érezném magam amikor Elon beröffent valamit és borul lefelé minden. -
tankraid
aktív tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Na most akkor ami fiat and spoot-ban van az rögtön felhasználható kártyáról vagy át kell tenni erre is?
Bármilyen ATM -nél vagy üzleben használható? Vagy csak bitocin automatánál?
Érdemesebb úgy, hogy ha a fentiek igazak, hogy nem utalom át bankomhoz euróban hanem akkor megy erre a kártyára? (a EU forintra váltása miatt)Köszi!
-
warcat
veterán
Eth elkezdett ballagni felfelé, cardanomat átváltottam rá még az árcsúcson (dörzsöli a tenyerét)
-
Mosqu!to
addikt
Aki esetleg 3090-nel túr, milyen optimumot talált teljesítmény/fogyasztás tekintetében?
Nálam most 120MH és 293W van (70% PL, 1100 core, 10702 [+1200] mem). Érdemes ezen még finomítani? -
ReFleXx
addikt
Mas tema, megtudnotok írni 100Mh/s-re vetítve tegnap nálatok mennyit kalapalt a banya?
Ha ETH-ban irnatok meg az lenne a legjobb. -
-
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
szabeska
üzenetére
Látom, és USD-nél is ezt csinálja.
Most 4000 körül van az ETH de a BUY and Sellnél 4265-öt ír.Ez feledtéb érdekes, tán valami bug? Mindjárt ki is használom

Pedig az elején itt kezdtem el én is váltani, de mivel máshol kezeli a "historyt" és kicsit követhetetlen volt így azóta mindent a TRADE-ben csinálok.
Ez már engem is érdekel ha valaki tudna választ rá
SZERK :
Ja várjál, ez nem az amire én gondoltam. Most Tovább mentem ez valami P2P Binanceon belül, azért tér el az ára. Mert itt ugye az eladó határozza meg az árat. ha tovább mész nem is lehet megcsinálni a tranzakciót, mert ha kiválasztod megint hogy ETH / EUR akkor csak 2 darab lehetőséget ad fel (embert aki árulja) és ennyiBár ettől függetlenül jót is ki lehet itt fogni csak megvannak szabva a minimális értékek stb stb
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
tankraid
üzenetére
Nekem van, (még nem használom nagyon) de próbáltam már párszor.
Szerintem jó, Középárfolyamon vált ráadásul, Cryptoból is lehet költeni. Sima Visa paypassal.
ha van BNB-d minimális, 1% Cashback.
Röviden tömören ennyi.
(én BUSD-ben ajánlom tartani rajta a pénzt mert crpytobol állítólag nem olyan jól vált és Fiat EUR-ból sem. BUSD-vel nekem jól jött ki a matek, de valaki itt írta azthiszem, hogy 3900$-os ETH nál valami 3700Körül váltotta az ETH-t mikor vásárolt vele.) -
aerosmith
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Pont annyira amennyire kell. Nekem több van sorbakötve és tökéletesen működik.
-
GAbre
veterán
Üdv.
Ismerős kérte segitsègem.
Chia ügyben.
De nem tudom érdemes-e ssd-t rárakni.
Ph-n van 1 cikk,hogy hamar meghallnak, bányában.
Illetve hiába állítottuk be a programot.
Nem syncronizál program.
Igazából azt se tudom erdemes-e csinálni.
Valakinek van tapasztalata ebben? -
codip
kezdő
Én NiceHash -en váltgatok amikor a DOGE-BTC kedvező
kis pénzel szórakozok, de ma 15k Satoshi volt rajta eladás után
-
Dyde
aktív tag
Binance kártyát érdemes megigényelni és használni? Van vmi hátránya? Esetleg vkinek tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gitáros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)