Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Elbandi
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
ez egy rohadt regi kliens, jobb mar a modositasokat a mostani 0.8.6.1-re epiteni inkabb.
amugy cgminerrel barmit lehet banyaszni:
az appdata/akarmicoin konyvtarba csinalsz egy akarmicoin.conf-ot ("akarmi" helyett a coin neve, pl lite doge stb)
megadsz rpcuser/rpcpassword parost, meg rpcport sem art (vagy megkeresed melyiket hasznalja: netstat-tal)
elinditod a qt kliens
cgminernek meg ugy adod meg a parameter: -o http://127.0.0.1:rpcport -u rpcuser -p rpcpassigy a klienstol fogja kerni a munkat, es neki is kuldi vissza ha talalt blokkot.
-
TooCool
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
még nem váltott mindenki, aki az itteniek közül WDC-t bányászik???
itt a cél: http://pool.1f.hu
-
Valami van a wdcfactoryval, nem találja a pool-t váltsatok a magyar WDC-re!
-
KYZRR
őstag
#Hashtagcoin?

-
-
folditomi
tag
Itt egy oldal: http://www.reddit.com/r/dogemarket
Csak a termék neve miatt is xD
1; [WTS] 1994 Honda Civic with vtec 2,500,000 doge.
Másodikat nem találom, valami autót hirdettek 7.8 M DOGE-ért cserébe, de pöpec kis kocsi volt sajnos nem emlékszem rá

-
janos666
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Hol találtál készre leforgatott tárcát? (Én néztem el, hogy nem láttam?)
-
N.Ferry
senior tag
Akkor már ph coin

-
válasz
Overlocker
üzenetére
Na win-en kipróbálom..
AAnti: Az lenne a cél

htc07: Nem rossz.. CHMS coin

-
AAntii
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Már az is jó lenne, ha kicsit "elő lehetne bányászni".

-
htc07
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Akkor marad a ChuckyCoin

Egyébként ha rövidtávú coint terveztek: Xmascoin

Vagy 2014coin, universitycoin..

-
-
janos666
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Minden ott van ami kell. Le kell fordítani a kódot az OS-ednek és CPU-dnak megfelelően, elindítani a tárcát a megfelelő .conf fileba pakolt paraméterekkel, amiket ott találsz, és már mehet is a bányászás.
De én Windows-ra most biztos nem vállalom a mingw32 témát (használtam már régen, de a cgminer forgatásba most nagyon belebuktam vele), a bányászgépem pedig még Windows. (Most kalapálok megint elő egy Ubunut-t hozzá, majd mindjárt tesztelem.)
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Noh, éppen írom át a kódját..

Valaki csináljon grumpycat-es logot, meg egy pool-t!

-
Valamilyen Carlos már dolgozik rajta.. kérdés miért nem védte le.. Grumpycoin
Valaki rá tud jönni ezekből hogy tudnánk már solo-ba tolni úgy hogy még nem kerül ki?

Mac-en vagyok.. Valaki tudja install-álni?
-
N.Ferry
senior tag
egy ilyesmi akcióba én is beszállnák,ha a kocák is jöhetnek...

-
-
Imafett
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
a chuckycoint támogatom!

-
janos666
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Íííígeeeennn.

Már napok óta akartam mondani, hogy ha már ennyi köztünk a pool operátor, akkor akár egy új coin-t is indíthatnánk.
De nem mertem leírni, mert féltem, hogy valaki még komolyan veszi, aztán a végén engem lincsel meg a Ph közösség.
-
Dexar007
veterán
Tamogatom!Hozzuk letre, banyasszunk ki par milliot,varjunk amig felmegy,adjuk el----> profit.
A vegen pedig szarjuk le,ugyse fog 2 hetnel tovabb elni a macska
-
-
AAntii
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
A grumpy cat még nagyobbat ütne amúgy, szóval ha már macskás, akkor legyen grumpys. Megőrülnének érte az emberek, ebben biztos vagyok és mivel már szerepelt pár talkshowban a macska legalább említés szintjén, így a coin médiakarrierje is biztosított lenne.
-
deadwing
addikt
Hát... lehet hogy semmi.
Csak egyelőre nem értjük hogy az estimated share értéket honnan veszi a szerver. Így nagyon lassan fogjuk elérni az 1 blokkot, mivel a szám túl magas. Igaz, ha megvan az első, az megnyugvással fog eltölteni. Az zavar, hogy jelen esetben, mivel kicsi a hashrate, nem tudom, hogy jól megy-e a pool vagy sem.
Ez idáig azt hittem, valami nem jó, de nem vagyok benne biztos már...(#3573) Overlocker

-
Gyerekek a tuti tipp recept:
1. lépés: Csináljunk egy catcoin-t, nyancat-es képpel.
2. lépés: Bányásszunk bele pár ezer coin-t..
3. lépés: Szellőztessük meg, külföldi váltók fórumain, egyéb fórumokon..
4. lépés: 1 nap múlva mindenki hagyja ott és jöjjön csökkentett diff mellett WDC-t bányászni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez az én nagy tervem!
Nos?
Valaki esetleg tudja hogy lehet coin-t létrehozni? 
-
AAntii
őstag
Jövök http://doge.cryptoculture.net/ kutyázni, a pool luckot pedig jó szokásomhoz elviszem
Nem nekem találták ki a pplns-rendszert. -
LLam
senior tag
amit belinkeltem, az természetesen egy pillanatnyi állapot, de akkor és ott bizony 2x volt a szorzó. amúgy túl nagy véleménykülönbség nincs köztünk, csak annyi, hogy én alsóhangon 60-70%-nyi előnyt mondok a wdc-re az ltc-vel szemben. és ezt már 'régóta' (értsétek n hete, n<4) így van.
-
janos666
nagyúr
Szerintem kár volt offba tenni.
Függetlenül attól, hogy ki ért vagy nem ért vele egyet (és hogy én mit csinálok vagy sem ezután a kutyapénzzel), azért öröm látni, hogy van aki úgy gondolkozik, hogy mi itt a prohardver olvasói csak cseppek vagyunk a tengerben, úgyhogy teljesen nyugodtan leírhatjuk egymásnak a véleményünket. Ezzel az sem veszthet érdemben, akinek "tuti tippje" van (nem még csak egyéni meglátása, megérzése), de esetleg segíthet pár magyar társának. Ennek a topicnak valahogy így kéne mennie. Pontosabban a kutyapénzről is írhattak volna már itt többen hamarabb, akik rátaláltak és úgy érezték van benne potenciál. Úgysem a Ph közösség nyomta volna fel a network diff-et, és most sem mi itt vesszük el egymás elől sem a DOGE-t, sem a BTC-t, vagy épp a $-t...
-
AAntii
őstag
Ehhez hozzájárul az is, hogy a wdc diffije elég meredeken zuhant 50-ről az árfolyamcsökkenések nyomán és azóta relatív lassan szivárognak vissza hozzá az emberek, hála doge barátunknak. Szóval inkább mondanék 30-40% pluszt az utóbbi három hét alapján, mint 100%-ot az utóbbi 3 nap alapján, de mindenképp jobban megéri wdc-vel foglalkozni.
-
adrian360
őstag
Llam én is bereggeltem hozzád, egyenlőre csak koca minerkedek, megnézem hogy működik a dolog. 150 kh/s-sel nem nagyon dobom meg a termelést, de több mint a semmi

-
AAntii
őstag
Pont visszanéztem ma, hogy ki említette meg először a doge-t, és láttam, hogy már akkor láttál benne fantáziát, amikor még nem kellett a kutyának sem (humordíj esély?
), remélem sikerült egy kicsit megforgatni általa a coinjaid, már csak az előrelátást jutalmazandó is.
Ami számomra hosszabb távon gyengíti a doge felemelkedésének esélyeit, hogy bárki (már aki ért hozzá, szóval például én nem, mert akkor a nyancoint is lehetne már bányászni) csinálhat egy hasonlóan cuki coint, ami ha még aktuálisabb, akár napi szinten szereplője a különböző internetes fórumoknak lenyomja a bodrit. -
Tenken
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Én hétfőn kezdtem el termelni, miután cryptsy mondta, hogy fontolgatják a bevezetését.
Egy darabot nem adtam el eddig. Sőt amit pár nap alatt btc-t kitermeltem más altból előtte azonnal beváltottam erre. Amit én látok, hogy van egy rakás egykaptafára épülő tucat altcoin a btc mögött. A cél mindnél ugyanaz, hogy melyik termelése jövedelmezőbb a btc-hez képest. Semmi egyéb.
Ehhez képest a doge az egyetlen aminek van valamilyen szinten valódi értéke azáltal, hogy egy fajta humort közvetít. Őszintén mondom, hogy hasonló helyzetben tutira eladtam volna én is az első jó ajánlatra az összes addigi btc-m/ftc-m, mert nem jelentenek egyebet $$$$-nél..
Doge egy görbe tükör a rendszernek. Örökölt mindent amitől az elődök nagyok lettek, és képes egy lépéssel tovább menni. Egyszerűen poén birtokolni. Kinek ne kéne belőle egy kevés legalább?Ehhez add hozzá azt, hogy ott a távoli keleten azért óriási hagyománya a cukiságnak. Most a már ismert cikktől függetlenül. Ha ez a dolog kihúz egy hetet és eléri a mainstream médiát és a kinai bankok még mindig szívóznak a btc-vel, ha fogadnom kellene én erre tenném a tétem, hogy a következő játékszer lesz. És az a réteg, aki elkezdett pénzt pumpálni ott a btc-be nem fog leállni a crypto valutákkal csak azért mert a kormány azt mondja. Sőt...
Nem tartom lehetetlennek, hogy a jelenlegi vételek túlnyomó rétege is oda áramlik jelenleg. A mostani termelési volumen mellett egyszerűen nincs értelme többet adni érte.
Nem akarom ezt a topicot is a btc-shez lealacsonyítani, de ha csak egy kis részét félre teszitek a mai termelésnek sokat nem vesztetek, de annál többet nyerhettek.
Ennyit szerettem volna. Nem kívánok vitát, vagy filozofálást elindítani vele.Happy mining!

-
-
Dexar007
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Azt azert ne felejtsuk el,hogy :
Max Coins: 100,000,000,000 DOGE
Litecoinnal ez csak 84 millio.a)Soha az eletben nem fog annyit erni.
b)Mar most elkezdtt zuhanni
c) Eleve viccnek indul,az is marad.
d) Osszes tobbi altcoinnal 20-30-40 %os diff csokkenesek voltak,nyilvan azert mert mindenki kutyat banyaszik,amit gondolom nem tartogatni szeretne,hanem btc-re valtani.En az osszeset el fogom adni,addig amig lehet.
-
Geller72
veterán
-
LLam
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére

-
-
LLam
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
nem számoltam én át semmit usd-be! a lényeg a 2x-es szorzó.
az én pool-om semmivel nem jobb mint egy nagy pool, de 12 nap után 0 a fee! ugyanakkor semmivel sem rosszabb.
mást is mondok, 40MHs felett lehet h bezárom a regisztrációt, mert akkora hashrattel már szépen fog potyogni a coin, és nem fogom veszélyeztetni a pool stabilitását. onnantól csak meghívásos alapon lehet majd csatlakozni.
1 szó mint száz, gyere és gyertek toljuk együtt! győzködés nincs és nem is lesz, mert nem ebből élek ez csak fun..
-
-
janos666
nagyúr
Tetszik ez a megélhetési bányászat megfogalmazás.

Én is ezt csináltam a dogival: kis szeletekben multipool->cryptsy-autosell(Highest)->BTCDe én ezt nem hülyeségnek mondanám, hanem óvatosságnak.
Persze. Ha most lennénk ott, hogy indul az LTC, akkor ez baromság lenne, mert később jó eséllyel a többszörösét érné majd a most még könnyen kitermelt mennyiség. De ma már annyi alter koin van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Szerintem ezt mi sohasem tudhatjuk már, hogy mi lesz az ilyenek sorsa a rövid kezdeti szárnyalásuk után. Lehet, hogy két hét múlva már a kutyát sem érdekli, hogy mi van a kutyapénzzel és nem meggazdagszol, ha ülsz a coin-okon, hanem egyszerűen kidobhatod őket az éterbe. Most viszont az autosell is bizonyosan jövedelmezőbb rövidtávon, mint bármely másik coin esetén (legalább is még ideig-óráig).
De amúgy én is leállítottam már az autosell-t és termelem még addig, míg le nem süpped a coinwares listán. Akkor visszaállok WDC-re, a többi dogi pedig megvárja mi lesz hetek-hónapok múlva.
Így biztos megkaptam azt a BTC mennyiséget, amit a dogi helyett WDC-t bányászva kaptam volna (nem para, ha bedől az egész), de azért marad is, ha esetleg felszökik az árfolyama (kevésbé szívom majd a fogam, mint ha mindet azonnal eladtam volna).(#3544) Geller_1972
Ha mindenki így gondolkozik, akkor semmi.
Ha előtúrnánk magunkból egy kis magyarságot, és Ph-sságot, hogy összefogjunk innen mind, akkor annyit nyernénk, hogy itt van az anyanyelvünket beszélő üzemeltető, aki szóba áll velünk, ha baj van, és ha ő biztosítani tudja, hogy stabil a kapcsolata a külföldre is, akkor nekünk már csak a belföldi internetelérésünk minőségével is elég foglalkoznunk (itt felém vidéki szolgáltatónál néha meglassul külföld, bár ez inkább tavaly volt jellemző, de előre félek a karácsonyi szezontól, mert akkor szokott baj lenni). -
Geller72
veterán
Az arányokat a duscoinon is látom, 2 mh-en 0.48 usd az ltc/óra a wdc meg 0.9. Ami aggaszt, hogy egy hete számoltuk kb, hogy egy 650W fogyis konfig napi (24 órás) fogyija cca 818 ft, míg 1.5Mh-es hashrate esetén hoz napi 4k-t..Nos, ez baromi messze van. A költség is több, ez real, lévén 2 gép megy a 2 mh-ért, viszont még a 2 mh sem hoz napi 4k-t.
. Így a napi 3k haszon 1.5 mh-nél már baromira nem áll. A duplája sem hozza meg ezt az eredményt.. Mi a garancia arra, hogy nem omlik meg a szeród és brümmögnek a gépeim 1 kwh-val egész éjjel feleslegesen? Mi nekem a difi, hogy a te pool-odban minerkedek, vagy valamelyik nagy wdc poolban, ami stabil? Mennyivel lenne nekem jobb a te pool-odban bányászni? Komolyan kérdezem.
. -
Imafett
aktív tag
olyan kérdésem, van hogy ahogy néztem egy r9_280x ugyan annyit termel mint 1 7970, csak azért érdekel, mert most hívtak a boltból hogy januárig tuti nem lesz meg a 2db 7970em, de ugyanannyiért tudnak adni 280xeket, Gigabyte kártyák. Kérlek segítsetek, mert még ma el kellene döntsem. Előre is köszönöm!
-
Geller72
veterán
Köszi. Közben számolgattam egy kicsit. 2 mh/s-el a cryptocoin infók alapján egy ltc megtermelése nekem 38.61 órámba telik. 1 ltc jelen pillanatban 18.1 USD. 217ft-al számolva, az annyi, mint 3927 ft. Mármint az 1 ltc. Azaz 100 ft/h. költség ~50 ft/ kWh. Azaz dupe haszon. Jól számolom?
-
KYZRR
őstag
BTC-e-n bevaltottam az eddig banyaszott LTC-nek egy reszet, hogyan tudnam kiutalni valahogyan a paypal szamlamra?
Steamen van most 7EUR-os TDU2, azt szeretnem megvenni.

-
Tenken
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Ne légy hülye. Kb 1 hetes az egész zseton, jóhogy van hozama. Most mindenki rárepül, mert kikerült coinwarzra, de az árfolyam mégsem zuhant össze a 300%-os nethash növekedésnél az autoselles megélhetési bányászoktól. Szerinted mennyit fog érni a mostani mennyiséged, ha már csak napi pár ezret/százat tudsz majd termelni ugyanilyen körülmények mellett?
-
Geller72
veterán
A wdc van olyan stabil, mint az ltc? Többnyire coin hozamban (zsozsó) felette van mindig az ltc-nek?
-
deadwing
addikt
Ma már ne használjátok a doge poolunkat. Bajok vannak, igyekszünk javítani

És elnézést kérek mindenkitől
-
Zlcsi
senior tag
Aki utalt már haza annak mi a tapasztalata a magyar bank vont le pénzt?
Haza utaltam próbából 588Ft-ot és a bank levont 600 sepa utalási díjat.
A bankban (CIB) azt mondták, hogy az összes bank összes számlacsomagjánál levonnak ilyet amikor külföldről jön utalás.
Nektek mi a tapasztalat?(ezt én azért elég hülyeségnek tarom, ha most bangladesből elkezdenek utalgatni nekem mondjuk 1centeket, 100-szor akkor 60.000-et levonhat a bank? bejövő utalást még csak letiltani sem lehet szerintem.)
-
LLam
senior tag
dogecoin jött dogecoin menni látszik (napokig húzódó megerősítések váltóra való befizetéskor? rossz jel!) ez idő alatt a WDC él és virul!
gyere termeld nálam, és ne csábulj el mindenféle csippcsupp coin hatására! mert a WDC már bizonyított!
WDCWDCWDCWDCWDCWDCWDCWDCWDC

-
janos666
nagyúr
válasz
Reggie0
üzenetére
Igen, még akarok futni egy kört Linux-al.
Már csak azért is, mert ott gyerekjáték, de Windows alatt az Istennek nem tudtam saját cgminer built-et forgatni friss AMD APP SDK-val és ABL-el (a leírás régi, hiába követtem, de már beleszédültem a végére, hogy mit honnan töltsek le és másoljak ide-oda kézileg).
Szerintem jó ez így. A kártyák TDP-je 250W, a CPU-é 65W, az alaplapi chipset-é 35W, tehát 11xxW a komplett gép TDP-je (ezen kívül már csak egy 2.5" HDD van). De a CPU és alaplap nem dolgozik annyit, hogy megegye a TDP-jét.
-
Reggie0
félisten
válasz
janos666
üzenetére
Ennyi kartyahoz keves az a tap. En 2 kartya melle rakok 750W tapot. A hataron jaratni nem tul celszeru, mert akkor oregedik a leggyorsabban es akkor a legnagyobb a meghibasodas valoszinusege is.
En linux alatt 2G rammal siman elvagyok 35000 thread concurrency felett.
total used free shared buffers cached
Mem: 1739876 1213296 526580 0 76932 772792
-/+ buffers/cache: 363572 1376304
Swap: 7916540 84 7916456Ahogy lathato 500 Mb van kihasznalva.
-
deadwing
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Sok a kártya, csodálom, hogy bírja a tápod. A 280X-ek esznek kártyánként 300-at, ezt már sikerült megmérnem, csodálkoznék ha a 290X kevesebbel menne + ott a gép fogyasztása is, jó nem sok, de 50-80W biztos megvan. Szóval elhiszem, csak nekem ez furcsa, miért nem kapcsol le az a táp

-
janos666
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Szerintem félreértetted.
Szóval a konfig:
Corsair AX1200
Gigabyte GA-990FXA-D3 (F9a BIOS, IOMMU engedélyezve)
Athlon II X2 255 CPU (úgy konfigolva, ahogy a BIOS felismeri, Q&C aktív)
1x4Gb Corsair Vengeance 1600Mhz CL9 1.5V RAM (címkéje alapján konfigolva)
2db Elpida RAM-os ASUS R9 290
1db Hynix RAM-os ASUS R9 290
1db Hynix RAM-os ASUS R9 209XAzért írtam így, mert az Elpida RAM-osak érdemben lassabbak, és ezt nem orvosolja az sem, ha magasabbra húzom a memória órajelet, mert akármelyik irányba indulok vele, csak lassul.
A cgminer beállítja a PowerTune limitet 50 kisbocira (ez az "akármi" érték az AMD terminológia szerint +50%, ami gyakorlatilag állítólag +50W, tehát 250+50W TDP), de az órajelekhez és feszültségekhez nem nyúl egyik kártyán sem. Valamint a cgminer-re van bízva a ventilátorszabályzás is, hogy tartsa 90 fok alatt a GPU-kat, amihez akár 100%-ig feltekerheti a ventilátorukat, de arra nem nagyon volt még szüksége.
Ezeken túl:
"intensity" : "20,20,20,20",
"thread-concurrency" : "20480,20480,20480,22528",
"lookup-gap" : "2,2,2,2",
"gpu-threads" : "1",
"worksize" : "256,256,256,256",Ilyen beállításokkal a taskmanager szerint: 1Gb RAM van használatban a 4Gb-ból.
Viszont!!! A Commited momory az 6.3Gb,tehát használ virtuális memóriát is, 5.5Gb-ot a 32Gb-ból. És nagyon ritkán nyúl ugyan hozzá a HDD-hez, hogy ezt kezelgesse, de mégsem engedi meg 4Gb valódi RAM-al és 32Gb virtuális memóriával, hogy magasabbra állítsam a concurrency értéket.Mikor próbaképp beraktam még 4Gb RAM-ot, akkor a duplájáig is elmehettem a concurrency-vel. Csak nem találtam most sehol olcsón RAM-ot, a másik 4Gb pedig kell az asztali gépembe, ha használni akarom. Olyan sokat pedig nem jelent már a h/s értékbe, hogy erről lemondjak miatta.
Ja, ma 1600W-ra jött ki a mérőóra. Szóval elkezdtem gyanakodni, hogy mégis arra van kötve a szobát övező világítás is (4-5 izzó, ami akár napi 10 órát megy). Mert amúgy TDP-k alapján sem szabadna ennyinek elmennie, és a tápnak is le kéne már kapcsolni így, de nem is melegszik fel. Ha így van, akkor az 1460W is túlzás volt a rendszernek. Holnap nappal majd kiderítem. Ha tényleg alacsonyabb, akkor viszont egész jó lett a hash/hour/W értékem.
-
gergomiho
tag
Latom sokan irtok a DOGE coinról, most azt a legjobb banyaszni ? coinwarzon azt irja hogy jo, de kb 10percenkent valtozik ott a lista. Mennyire stabil ez ? En litecoint nyomom 1.520Mhas/s-el.
-
Geller72
veterán
válasz
janos666
üzenetére
De nem te mondtad, hogy neked 1 gigával megy a 4 vga
. Hol, mit vegyek vissza? Ha visszaveszek, akkor csökken a hashrate. Így meg megy fix hőfokon, fix hashrate-vel. Mindjárt meg lesz az első LTC-m..
. 3 nap..ehh, keserves volt..és ha hozzáteszem, hogy 20 dodó alatt van, mindjárt elsírom magam..
. -
janos666
nagyúr
Őket kérdezd. Ez esetben szerintem leginkább tőlük, ha igaz, hogy más váltókhoz hamarabb megérkezik a DogE. De függhet magától a coin-tól is. Egyrészt ugye minden coin-nál egyedi lehet az érték, hogy hány megerősítéstől válik hitelessé egy tranzakció, milyen sűrűn generál blokkot a rendszer, aztán ott a hálózat pillanatnyi sebessége (ugye te magad is hitelesítesz tranzakciókat, mikor bányászol), stb, míg végül magának a pénzváltónak a rendszere is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de ahogy néztem az "érdemi" 10MH/s te vagy 

.0.0029x700usd=2.1USD/day=455 Ft. sztem ez inkább 21 usd akar lenni és akkor nem 0.0029 BTC, hanem csak 0.029BTC. Nem?
. Így a napi 3k haszon 1.5 mh-nél már baromira nem áll. A duplája sem hozza meg ezt az eredményt.. Mi a garancia arra, hogy nem omlik meg a szeród és brümmögnek a gépeim 1 kwh-val egész éjjel feleslegesen? Mi nekem a difi, hogy a te pool-odban minerkedek, vagy valamelyik nagy wdc poolban, ami stabil? Mennyivel lenne nekem jobb a te pool-odban bányászni? Komolyan kérdezem.