Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ff-thomas #20150 üzenetére
Valahol 16.9 környékén törölték el a Windows driver-ből a BIOS aláírás ellenőrzést, a 16.7-est (a pontos fordulópontot most nem mondom meg, de azt hiszem egy 16.8 Beta/Hotfix verzió volt) nem fog betöltődni, ha szerkeszted (és nem írja neked alá az AMD, amit itt nyilván nem opció...).
A Linux most passz, ott az amdgpu driver szerintem csak figyelmeztet, de nem tilt, az amdgpu-pro pedig talán tilt is, de akkor gondolom hasonlóan feloldották már a korlátozást szeptember körül.Amit a méretekről írt a Mester, az szerintem irreleváns.
1: Ha magadnak olvasod ki a BIOS-t és 512Kb lesz, majd ugyan azzal az atiflash-el írod vissza is ugyan arra a kártyára, akkor ez nem lehet gond (hacsak nem pont a második 256Kb megléte zavarja össze a szerkesztő programot).
2: Először én is aggódtam a kérdésen, mikor még mások BIOS-ait töltögettem le, amik 256Kb-osak voltak, nekem pedig 512Kb-t olvasott ki backup-nak, de mivel azok működtek mindenkinék, később én is szándékosan olyat csináltam magamnak (mert további információ hiányában azt is mérlegeltem, talán nem véletlenül flash-elik mások csak az első 256Kb-t -> azóta sem nyomoztam ki az igazságot, de "ami működik, azt nem kell megjavítani").
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest