Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Omega7plusz #19394 üzenetére

    Hát igen, a bitcoin-t bányászó felhőbányász projektek általában 8-10 hónap alatt térülnek meg, ha megfelelő mennyiségű THS-t vettél. 0,1275THS az ma már lófütty, nekem a 0,5 Ths-es bányászgépek hoztak darabonként 300 Ft-ot naponta a felezés előtt. Azokat le is kapcsoltam, próbáltam eladni az egyiket, de mivel az egyik panelen van két hibás chip ezért nem érdekelte az embereket, pedig ez nem vírus, hogy terjedjen, dehát ez van.

    Én még 2014 évelején kezdtem a bányászatot GPU-kkal, szóval nekem maradt abból az időből 750-es, 1000w-os táp, alaplap, ram, szóval csak a videókártyákat kellett megvenni. Ezért könnyebb volt a dolgom, de ez is sok pénzbe került, 290x-ekkel és egy R9 390-el "játszom". Kb. havi 60-70 ezret hoznak, remélem 3 hónap alatt visszajön a kártyák ára, akkor kezdem majd igazán jól érezni magamat.

    Felhőbányászok közül az ethtrade.org-ot tesztelem most, 0,1 BTC-t tettem bele, ez kb. 10-25% havi nyereséget ígér, 2 hónapig viszont csak nagy utalási költséggel lehet kivenni a lóvét, szóval reménykedek, hogy nem fognak eltűnni a semmibe, mint a hashocean.

    Van még egy hasonló, már kb. 1,5 éve működő asset a NXT platformon, az is érdekel, de most még nem volt időm utána nézni, szolid havi 6%-ot ígér, ami talán azt jelenti, hogy nem egy scamgyáros, hanem "jómunkásember" az asset tulajdonosa. Ha lesz valami kézzel fogható akkor majd mesélek.

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák