Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Omega7plusz
tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Én pc-s tárcát használok, eddig nem vettem észre különösebb problémát. Mondjuk nem tudom, hogy mi lesz akkor, ha behal a winchesterem, mert egyelőre csak ott van mindenem. Tudom, a siacoinnal nincs ilyen gond, de ha mást is bányásznék, azért eléggé el kellene gondolkoznom valami külső tárolón. Csak ugye ez mind befektetés. Kellene egy új videókártya, de ahhoz már egy rendes táp is, ami el tud látni egy bányászgépet. A külső tároló se egy nagy összeg, de mindent összevetve már 150000 forintnál járunk, ami viszont elég gyászos szám. Próbálkoztam már mindenféle bányászcéggel is, elvégre ott nincs azonnali százezres befektetés, de most már nagyon vicces jóváírásokat kapok a genesis-miningnél is, például ilyet, hogy 23 satoshi.
0,1275 Th/s-re. De az x11 se egy világmegváltó találmány náluk, szóval valahogy nincs szerencsém. Már azon is gondolkoztam, hogy miért ne vegyek még egy 370-es kártyát, az fele annyiért kapható, mint a 480-as és a kettő együtt tudja hozni az egy 480-as szintjét. De amilyen rohamosan növekednek a nehézségek, úgy ér egyre kevesebbet az egész kóceráj.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Máris tesztelhető az Xbox mód a Windows 11-hez
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

0,1275 Th/s-re. De az x11 se egy világmegváltó találmány náluk, szóval valahogy nincs szerencsém. Már azon is gondolkoztam, hogy miért ne vegyek még egy 370-es kártyát, az fele annyiért kapható, mint a 480-as és a kettő együtt tudja hozni az egy 480-as szintjét. De amilyen rohamosan növekednek a nehézségek, úgy ér egyre kevesebbet az egész kóceráj.