- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nincs valami javaslatotok, hogy hogyan lehet vagy egyáltalán lehet-e CI kártyahelyet javítani? Úgy néz ki, hogy az UF850-es tv-mben elhajlott 1-2 tüske. Még most sem tudom hogyan, mert erőltetve nem volt mert amikor megakadt és nem ment a helyére akkor meg is néztem mi lehet a gond illetve csak az egyik oldalán van probléma pár tüskével. Ez vajon javítható? Vagy cserés lehet alaplappal?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ilyen távot rendelt már valaki? Működik rendesen? UF851v-hez kellene. Esetleg a webshopot ismeri valaki?
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #94709 üzenetére
Sziasztok,
Ezt a választ kaptam az Lg-től MR600-as táv helyettesítésére:
"Az MR600-as magic remote távirányító már nehezen beszerezhető, azonban van egy helyettesítő típus, melyet nem olyan régen hoztunk forgalomba. Ennek a cikkszáma: AKB75455601. Ilyen távirányítót a szervizeinkben, vagy nagyobb műszaki áruházakban tud megvásárolni. "
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Adott egy médialejátszó+UF851v TV +SK5 hangprojektor. Úgy van beállítva, hogy ha bekapcsolom a médialejtszót akkor bekapcsol az sk5 is. Viszont nem tudom, hogy elállítottam-e valamit vagy mi történt, mert eddig a tv hangszóró átváltott az sk5-re és így a médialejátszó hangja a hangprojektoron szólt. Most az a gond, hogy a tv hangszóró nem vált át a projektorra hanem az is bekapcsolva marad így a tv-n és a hagprojektoron is megy a hang. Ettől kicsit viszhangzik is. Eddig a tv hangja megszünt és csak a hangprojektor szólt.
Összekötés:
médialejátszó az sk5-be ebből pedig a tv-be hdmi-vel.
szerk.: médialejátszón kodi fut CE-vel
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nincs valami ötletetek hol lehetne szerezni uf851v tv-hez mr600-as távot? Minden gomb működik rajta frankón kivéve a bekapcsoló gomb.Azt izomból be kell nyomni hogy be vagy kikapcsoljon a tv. Bekapcsolás még nem gond, mert az másik gombbal megoldható viszont a ki az már igen. Elemet természetesen már cseréltem. Azzal valamivel jobb a helyzet, de még mindig erősen be kell nyomni, hogy működjön. Webshopokban nem találtam. Nincs valami helyettesítő magic remote?
-
bozsozso
őstag
válasz
blakey #94185 üzenetére
Na most megvan a tv hangja már megy rajta viszont most meg a mecool m8s pro képe nem jelenik meg. Rossz hdmi-be dugtam be. Azt hittem mindegyik hdmi arc képes a tv-n. Vagy esetleg keressek valami beállítást a mecool m8s pro+ beállításaiban? LE fut rajta.
szerk.: vagy annak nem is kell ARC képesnek lenni?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem. Vettem egy LG sk5 soundbart. Adott egy médialejátszó és egy lg uf850v Tv. Úgy kötöttem össze, hogy a médialejátszó az sk5 hdmi bemenetére ment a soundbar hdmi kimenétére pedig a tv-t kötöttem. A médialejátszón szól minden viszont a tv hangját nem tudom kicsikarni belőle. Mit kellene beállítanom, hogy szóljon a tv hangja?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
100cm környékén keresnék szüleimnek tv-t. Semmi extra nem kell csak normális képminőség.
-3d nem kell
-nem lenne baj ha smart lenne és unokák youtube videókat tudnának rajta nézni
-digi tv-hez lesz boxxalÁr: na ez lehet necces, de 100-110k körül
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Honnan lehet megtudni, hogy az uf851v-nek az usb portjai hány amperesek? Most szeretnék külső 2,5"-os hdd-t venni legfőképpen 1 usb-st. Nem akarok külső tápost és több usb portot sem elfoglalni vele. Elég lenne max.500Gb-os is. Van valakinek tapasztalata milyet érdemes venni?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
UF850-es tv-m van. Néha kb.2 havonta, de lehet még ritkábban csinál olyat a tv, hogy a kép olyan lesz mintha valami szűrőt raknék elé . Kivehető minden a képen de nem olyan színes hanem fakó képpel. Kikapcsolom a tv-t majd vissza utána jó minden. Mivel elég ritkán és váratlanul jelentkezik a hiba így még szervízt sem tudok hívni hozzá. Valaki tapasztalt már ilyet? Képet csináltam róla, de az elég lehet a szervíznek?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene. Van egy LF652v tv-m. Rá volt kötve hdmi-n egy htpc(kodival). Eddig ment rendesen, viszont egyik napról a másikra nem jelenített meg képet. Nem is ezzel van a gond, mert ott valószínű az alaplappal lesz a gond, legalábbis eddig ezt gondoltam. Van egy másik htpc amit hdmi-n szintén rákötöttem erre a tv-re. Ennél viszont nem jeleníti meg normálisan a képet 1920*1080 felbontásban, mert az egyik oldalon és az alján teljesen kilóg a kép(kb. a fele). Kérdésem csak annyi, hogy esetleg a tv-n valamit elállíthattak a gyerekek ami miatt így látszódik a kép? Bármelyik hdmi-be dugva így megy. Viszont másik tv-n(igaz az 4k-s) kipróbálva ezt a htpc-t megy rendesen. Most meg kipróbáltam egy netbook-al azt is így jeleníti meg, csak akkor lesz teljes képernyős ha 1366*600-ra állítom a felbontást. A netbook mondjuk ekkora felbontást tud, de az említett htpc nem.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Mi az utolsó szoftver az uf850v-re?
-
bozsozso
őstag
válasz
justaview #75752 üzenetére
Ha kötözködnének csak kérdezd meg mikor frissítették utoljára, mert ugyanis még tavalyi lg sincs rajta nem még hogy idei, de szerintem ez igaz a többi gyártóra is. Nekem UF850v és van egy LF652v is és mind a kettővel gond nélkül megy. Ezt a kompatibilitási listát csak kitalálták bevezetéskor, hogy ne legyen gondjuk ha nem megy.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
UF850v tv-m van. Feltelepítettem a port.hu alkalmazást amire nincs is szükségem, de nem tudom hogyan lehet eltávolítani. A saját alkalmazásaim között van, de csak indítás gomb van amikor kiválasztom. Vagy ezt nem is lehet törölni csak mondjuk egy gyári visszaállítással?
-
bozsozso
őstag
Hát azt nagyon megköszönném.
-
bozsozso
őstag
válasz
Patrol #71613 üzenetére
Mondjuk azzal a kompatibilis tv listával nem nagyon dicsekednék, mert én 2015-ös lg tv-t nem is találtam benne. Arról nem is beszélve, hogy az a szégyenük ha egy 2014-2015-ben gyártott készülékkel nem kompatibilis. Ezt pont múltkor mondtam el a upc hibabejelentőn mert ezt tőlem is megkérdezte. Mondjuk az meglepő volt számomra, hogy amikor mondtam, hogy nincs 1db 2015-ös lg tv sem a listában.
Viszont én még mindig azt mondom, hogy szoftver hiba. Nem tudom, hogy az általam leírtakat kipróbáltad-e?
Az rtl klub hd csatornán használni a műsorújságot, nekem ott megjelenik a kis kép. -
bozsozso
őstag
válasz
Patrol #71473 üzenetére
Igaz nekem uf851v van. Véleményem szerint egyértelmű szoftver hiba. Tavalyi lb670v tv-n isugyanezt produkálta legalábbis a kis képernyőképet tekintve. Ezzel kapcsolatban én többször beszéltem lg-vel illetve írtam is nekik. Nem tudom pontosan melyik frissítéssel, de javították és onnantól fogva belépve a műsorújságba ment minden csatornánál a kis kép. Ezt a kódolt adást én is tapasztalom, de nem minden esetben. Próbáld meg rtl klub HD csatornán használni a műsorújságot. A tavayli lb sorozatnál még olyat a csinált amikor a műsorújságba beléptem bármelyik csatornán akkor képet nem, de az rtl klub hangját hallottam.
Lehet megint fel kellene venni velük a kapcsolatot, mert engem is zavar. Egyébként ez a kódolt adás a legfrisebb verzióval jött elő a gyárival nem. Legalábbis nálam így volt amikor befrissítettem akkor kezdte el csinálni.
-
bozsozso
őstag
válasz
Beni2360 #71428 üzenetére
Csak az a gond, ezt amikor itthon vagyok akkor használom, hogy adott műsorra átkapcsoljon. Most pedgi elmentem így eszembe sem volt, hogy kikapcsoljam az értesítést. Ha felvenni akarom akkor indítom csak azt, most pedig nincs is rajta sem pendrive sem winchester. Még készülök azt is beszerzeni.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
UF851v tv-m van és most tapasztaltam, hogy ha egy műsorra emlékeztetőt állítok be és ki van kapcsolva a tv akkor azt bekapcsolja. Van erre valami beállítás, hogy ne kapcsoljon be? Műsor kezdésre nem értem haza és bekapcsolt tv fogadott.
-
bozsozso
őstag
válasz
#94529552 #71226 üzenetére
Eddig nem csalódtam benne. 4k-s tartalommal csodálatos. Full HD-ben nem érzem a hátrányt, hogy 4k-s lenne. Sebességben érzehetően gyorsabb mint az lb670v volt. Nem bántam meg, hogy nem a 651v-t vettem meg bár abból az 55" is kijött volna ennyiből. Képet is sokkal simábbnak, jobbnak érzem. Eddig mindig a mások beállításait használtam próbálgattam és azokból választottam ki a nekem tetszőt, mert nincs hozzá tudásom hogyan állítsam a különböző paramétereket. Ezért is próbáltam mások beállításait elkérni, hogy kiválaszthassam a nekem tetszőt. Bár ha lenne valami konkrét beállítási útmutató akkor lehet belekezdenék és akkor tényleg minden szuper lenne.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ma hosszú gondolkozás után boldog(legalábbis remélem
) tulaja lettem egy 49UF851v-nek. Bár csak 55 vs 49 volt a hezitálás, de a költségvetés nyert
. Így is "nagyobb lettem", mert 47lb671v-t vált. Még csak ismerkedem vele, de eddig nagyon tetszik. Viszont szívesen vennék 1-2 képbeállítást így aki megtenné, hogy a saját beállításait megadná akkor megköszönném.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A 40lf632 és 43lf632-nél is van ips és va panel?
-
bozsozso
őstag
válasz
#94529552 #71055 üzenetére
Hát igen pont ez a fő probléma,ezért nem tudok dönteni. Az idei tv-k biztos horror áron indulnak majd. Bár az uf85x sem egy olcsó darab. Nem is feltétlenül a 3d a célom, viszont mivel az előzőben volt, igaz nem sokat használva, de ha ebben meg nem lenne biztos előjönne, hogy használni akarom. Ez egy ördögi kör és nem tudok kikerülni belőle.
-
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kíváncsi vagyok akinek van uf85xv tv-je, hogy milyen a 4k felskálázás sd illetve hd adásokról? Nemrég olvastam a 950v-ről, hogy ott elég jűl dolgozik. Főleg azért lennék kíváncsi, hogy 49 vagy 55" válasszak kb. 2,5-2,7m-re. Most tényleg azok véleményére lennék kíváncsi akik napi szinten használják és nem boltban láttam tapasztalatuk van.
Előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A 32LF5610 is többféle panellal kerül forgalomba?
-
bozsozso
őstag
Többen rátapintottatok a lényegre. Sem eladáskor, sem honlapon nincs megfelelően tájékoztatva a vásárló. Ha nem érdeklődik utána akkor hatalmas csalódás éri. És akkor a csalódott vásárló a hibás, mert nem olvasott utána és nem érdeklődött pedig ott sem kap érdemi információt ahol kellene.
-
bozsozso
őstag
válasz
Watt25 #70821 üzenetére
Ezzel azért teljesen nem értek egyet. Nem ezért veszek tv-t így nem keresem a leírásban. A leírásban felvétel opció szerepel kikötés feltüntetése nélkül. Hogy ez fizikailag, technikailag hogy van megoldva az nem érdekel engem mint felhasználót. Természetesen sok mindent meg lehet érteni, de nem gondolom, hogy a doksikat vásárlás előtt le kellene töltenem és kiolvasnom. Már van egy lf652v(tudom ez is szerepelt a kérdésben, de nincs jelenleg sem szabad pendrive, sem winchester, hogy kipróbáljam de inkább az uf85xx-re vonatkozott a kérdés) és volt egy lb670v is amit azóta is sajnálok. Azért egy közel 400k-s tv-től elvárható lenne, hogy ez így működjön. Ezért gondolom, hogy gáz.
Bocsánat nem szeretnék vitát generálni, de ennyi azért részemről minimum hozzá tartozik a történethez.
-
bozsozso
őstag
Hát ez a felvétel mód elég gáz. Ki az aki amit néz azt fel is veszi, a timeshift az más. Most attól tekintsünk el ha nincs otthon csak felvételt indít. Gondolom azért akarom felvenni mert másik csatornát néznék. Mondjuk nem olcsó egyik tv sem 50-55"-ban és így nem sok értelmét látom a felvételnek. Minden gyártó így alkalmazza a felvételt?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
az UF85xv és LF652v széria hogyan tudja a felvételt külső winchesterre? Csak azt a csatornát veszi amelyiket nézem?
-
bozsozso
őstag
válasz
#94529552 #70766 üzenetére
A német nem megy a magyar talán ☺ Mondjuk egy hivatalos oldaltól elvarhato a helyes adat közlés . Természetesen ilyen - olyan oldaltól elfogadható a hiba. Csak szeretném megtudni hogy azért a nem kevés pénzért mit is kapok. Választhatok-e tetsző színt vagy mégsem mert más a belső.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van valakinek megbízható információja arról, hogy az uf850v és az uf852v között kizárólag a talp az eltérés? Honnan lehetne megtudni a tuttit? LG honlapont eltérések vannak a kettő közt. pl.: programozott felvétel egyikben van másikban nincs, egyik tudja a timeshift-et a másik nem. Bár nem is tudom mi az de egyikben van intelligens szenzor a másikban nincs. Több ilyen is van.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Hátha itt tudtok valamit ajánlani.
Anyuék akarnának tv-t venni, vagyis nem akarnak csak a régi crt megadta magát. Nagy elvárások nincsenek. Digi tányéros tv-vel. 32-40" méret Smart 3d nem kell Ár max.100k
Mit tudnátok ajánlani ebben a kategóriában? -
bozsozso
őstag
Na úgy látszik ezt a hibát sikerült az lf652v-nél is elkövetni. Tavaly valamelyik frissítéssel már jó lett az lb670v-s tv-n, de most a 2015-ös modellnél is tapasztalom. Akkor jeleztem az LG üf-nek, most minden új modellnél előjön ugyanaz a probléma?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Most nézegetem az 55uf85x tv-ket az lg oldalán és meglepődtem rajta, hogy eltérések(49"-ban is vannak ezek a különbségek) vannak köztük nem csak a talp színében. A 850v magasabb PMI-vel van feltüntetve van benne képfelbontás javító, 3D szűrő valamint keresés hang alapján magyarul is fel van tüntetve. Valamint 2+2 szemüveg jár hozzá(49"-ban ez nincs), HEVC codec-nél és a hangnál is mutat eltéréseket.Csak kíváncsiságból kérdezem(sokat azt sem tudok mit jelent mire való
), hogy ezek valós eltérések a típusok között vagy elírás lehet?
[link] -
bozsozso
őstag
válasz
huncutka1029 #69188 üzenetére
nekem nem mutatja még több másodperc elteltével sem. Te is UPC médiacarddal nézed?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A műsorújságban nálatok sincs kis előnézeti kép amikor beléptek? LF652v. A tavalyi lb671v típussal is ugyanez volt a helyzet. Többször jeleztem ügyfélszolgálatra és utánna a legutolsó frissítéssel megoldódott. Bár gondolom nem az én hatásomra javult meg, de miért kell ilyen szoftverrel kiadni a tv-t? Vagy csak nálam ilyen? UPC médiacard-al használom
-
bozsozso
őstag
válasz
huncutka1029 #68383 üzenetére
Hát ez nem jó, mert addig nem akarok várni.
Ez nem csak feléd kérdés: 49UF851v 299k-ért jó vétel lenne?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Véleményetek szerint mennyire jellemző hogy januárban jelentős akciók legyenek tv-re?
-
bozsozso
őstag
válasz
szarvitomi #67674 üzenetére
Nekem is csak útba esett és már tegnap felmértem, hogy mi várható mára. Mint mondtam itt sem tudtak róla és még az ára sem volt belőve. Miskolcon néztem 2 tescoba és ott volt az egyikbe ilyen a másikba olyan.
-
bozsozso
őstag
válasz
szarvitomi #67666 üzenetére
Én IPS-t kaptam, bár kicsit hosszadalmas volt, mert az ár nem volt beállítva. Egyikbe csak IPS-t láttam kirakva másikba meg VA paneleset.
-
bozsozso
őstag
válasz
#94529552 #67102 üzenetére
Egyelőre még személyesen nem néztem, viszont pont most a váltással döntöttem el, hogy nem fara rakom fel és a talpával nem vagyok kibékülve. Meg így az MR is biztos hiányozna a hangja meg kifejezetten tetszett. Viszont az UHD-től meg félek, hogy az SD adások nem lennének megfelelőek rajta és persze drágábbak is.
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #66695 üzenetére
Sziasztok,
Tudom, hogy már kérdeztem, de most lett végleges, hogy javíthatatlan a tv-m és vennem kell másikat. Az előzőekben még árat sem írtam. Tehát a kérdésem az lenne, hogy 47LB670v tv-m helyett szeretnék másikat 47-50"-ban max.250k-ért. Az előzőhöz képest nem szeretnék rosszabbat semmiképpen, mert meg voltam elégedve vele. Az előzőekben már javasoltátok az LF652-t, de úgy írtátok közelebb áll a tavalyi 650-hez mint a 670-hez. Bár a magic táv úgy látom csak a felsőben jár ami szerintem hiányozna, de csak amiatt nem vennék sokkal drágább tv-t inkább a képe jobban érdekel(utólag sem lehet hozzá venni a többivel nem is működik?). Az LF652-nek annyira még a talpa sem tetszik, de nem elsődleges szempont.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
100-130k környékén tudnátok ajánlani 40"-ban tv nézéshez és konzolhoz tv-t ajánlani?
Előre is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A tavalyi lb670v-nek kb. mi az idei megfelelője? A lényeg hogy ne legyen kisebb tudású.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
milyen hdd-t érdemes venni lb670-es sorozathoz? Szükséges, hogy külső táos legyen vagy elég a sima usb-s kapcsolat hozzá?
-
bozsozso
őstag
Rossz kérdés, megvan a válasz.
-
bozsozso
őstag
válasz
huncutka1029 #58500 üzenetére
Tudom mit akartam, viszont csak próbaként akartam megnézni, mert nem a beépített lejátszót használom van külön htpc-m. Csak gondoltam ha be lehet állítani egy megosztást akkor meg is lehet szüntetni.
-
bozsozso
őstag
Most viszont akadt egy tv-s kérdésem is. Megszüntettem a nas-on a megosztást viszont még mindig látszódnak a fájlok a tv-n. Meg ehet ezt valahogy szüntetni?
-
bozsozso
őstag
válasz
huncutka1029 #58491 üzenetére
Köszi megnézem.
-
bozsozso
őstag
válasz
huncutka1029 #58487 üzenetére
Köszi. Na ez elsőre nem nagyon sikerült.
Erről lenne szó.
-
bozsozso
őstag
Hátha valaki használ ilyen párost és tud segíteni.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kis segítség kellene. 47lb670v tv-m van. Ha beállítok műsorújságba egy műsort, hogy értesítsen azt nem lehet kikapcsolni, hogy a nem bekapcsolt tv ne kapcsoljon be?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Még mindig visszatérnék a műsorújság kis képére, gondolom már unjátok, de szeretnék a végére járni. Ügyfélszolgálat visszaejlzése szerint egyedi eset lehet, mert náluk működik rendesen viszont kábeles tv műsoron nem tudták kipróbálni csak digitális földfelszínin. Tehát kérésem annyi lenne, hogy aki digitális földfelszíni vételt használ az letesztelhetné ezt a műsorújságot, hogy tényleg látszódik-e a nézett csatorna képe a megtekint gomb megnyomása nélkül. Mivel itt többen írták már, hogy nekik sem megy én örülnék neki ha jeleznék az LG felé, mert akkor nem egyedi eset és akkor jobban kivizsgálnák. Kicsit feleslegesnek érzem kihívni ezért a szervízt, mert véleményem szerint nem fog tudni semmit csinálni vele. Előre is köszönöm aki megteszi a bejelentést az LG felé.
más: azt írták a mai napon(meg is lepődtem, hogy pár óra múlva jött a válasz kérdésemre), hogy augusztusban lesz frissítés ki tudja talán már a webOS 2.0-át is tartalmazza majd
-
bozsozso
őstag
válasz
#94529552 #56756 üzenetére
Igen megvolt a gyári visszaállítás, mondjuk nem áramtalanítottam, de azt gondolom még most is megtehetem.Érdekes mert amikor feltettem az új fw-t akkor utánna nem volt látható a megtekint gomb sem. Visszaállítás után viszont az is megint látszódott. De a problémámhoz van egy olyan gyanúm, hogy ők a megtekint gombot nyomogatják és akkor persze, hogy látszódik.
más: mi az a általános beállítások-a TV leírása menüben az azonosító beállítása 1-99-ig?
-
bozsozso
őstag
válasz
#94529552 #56742 üzenetére
Az oké, de akkor csak szoftver gond van és nem médiacard. Arról nem is beszélve, hogy van olyan amikor beadja a csatorna képet de a hang nem hozzá tartozik, hanem az rtl klub hd-jé. Az előző alap samsung tv-n működött rendesen. Én úgy gondolom ez elvárható lenne a tv-től. Viszont ha nem kommunikál vele akkor hogy jeleníti meg a csatorna képet ha az rtl klub hd-n vagyok és onnan váltok műsorújságra? Vagy miért jelöli ki alap csatornának ezt és ha nem is rajta állok azért a hangját mindenképpen kiadja. Tényleg nem értem és érdekel miért csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest