- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
Slowman #69641 üzenetére
wifi?
Gyenge a router, kevés a sávszélesség, vagy dinamikus IP-t használsz.
ezek mind gyengítik a kapcsolatot.
Esetleg a vírusírtó vagy a router tűzfala fogja meg.add hozzá a tv-t a kivételekhez mindenütt.
Pcn pedig kapcsold be a média adatfolyam továbbítást, meg a fájl és nyomtatómegosztás opciót. -
Balázs1986
őstag
-
blakey
titán
válasz
Slowman #64995 üzenetére
Természetesen a tv lehet kábelen, működik az úgy is. Beállítási gondok vannak nálad, hogy mivel azt nem tudom, innen távolból nehéz megállapítani. Ha gyenge jelre hivatkozik akkor mégis wifin csatlakozol, csak ebben az esetben hivatkozik gyenge jelre, esetleg a másik eszköz van wifin. Ha minden eszközödön jók a beállítások akkor egyből látnia kell a tartalmakat, nálam mindegyik tv, BD lejátszó, médialejátszó látja a tartalmakat, mindenféle különösebb beállítás nélkül. Az egyik legfontosabb beállítás a szerver ill. a router oldalon van, ha ott minden okés akkor az eszközök csatlakoznak és működnek.
-
Slowman
aktív tag
válasz
Slowman #56508 üzenetére
Valószínűleg user error
de a szerkesztés után lemaradt a lényeg.
Egy LG 42LB730V TV-t szeretnék venni, viszont az ún. "szalagtalp" méreteire vonatkozó adatot nem találtam. Ha esetleg van 730/731 tv-je valakinek (ha jól tudom a kettő között csak szín differencia van), legyen szíves és mérje le nekem ezeket a méreteket.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest