Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meci77
tag
válasz
Findzs #70798 üzenetére
Szia!
Az an-mr600-as esetleg hasonló árban lenne, nekem nagyon bejött, persze nem tudom hogy a tiedhez jó lenne-e, illetve dongle is kell hozzá valószínűleg(nem tudom, hogy a távirányítóhoz adnak-e, szerintem nem).
Esetleg ha böngésznél is, akkor a K400, vagy a K400plus. Eesetleg a rapoo E6700 jó lehet hozzá, erről nincs infóm, és persze drágább is. Nekem az LG ügyfélszolgálat azt mondta a minap, hogy a K400-zal minden tv-jüket tudták használni. A gyári LG USB dongle pedig horror áron, 10ezer körül van... Szerintem ennyiért nem éri meg ha külön adják. -
törölt tag
válasz
Findzs #70782 üzenetére
Nagyon valószínű, hogy jó lesz: LG-nél nem volt nagy a szórás, szinte minden minden szinten kezeli az összes készüléket[link]
Yenka Majd egy Ármester megmondja neked a HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topikban.
aram01 Igen, a live tv, meg még annál is sokkal jobb a port.hu, tvmustra, és egyéb oldalakon nézni a műsort. -
g0dl
addikt
válasz
Findzs #30290 üzenetére
Ez biztosan nem a "nehezen kivitelezhető csúcstechnika" probléma, hanem a "szivassuk a felhasználót", hogy vegyen lejátszót is.
Ugyanez a gyors hangsáv, és feliratváltás is.
Egy lényegében hasonló technikát képviselő mobilra rengeteg ezt tudó ingyenes, sőt nyílt forrású megoldás is van. -
krisznagy
tag
válasz
Findzs #30248 üzenetére
Igen, engedélyezve van. "media player required..." ezt dobálja fel ha egy film Play linkjére klikkelek. Mindenképpen box szükséges hozzá?
Egy új megoldással próbálkoztam amúgy, az LG Cloud program tökéletesen fut, csak még is jobb lenne online azonnali eléréssel filmeket lejátszani a tulajnak
-
tblack
csendes tag
válasz
Findzs #28958 üzenetére
Én pont most szopok egy ilyennel. pontosabban nem is gondolom, hogy ez lenne a gond. A probléma az, hogy egyszerűen nem megy 5.1. A tvből csak sztereó jön ki. Ott a fasza player benne és kurvára nem megy a surround. LG LA660S. Nincs sok beállítás, lehet, hogy valami szervíz menü kéne?
-
g0dl
addikt
válasz
Findzs #28911 üzenetére
Erről a Yamada dvd játékos nevű klasszikus jut eszembe.
"Ne nyitsa ki az elötti vagy a mögötti fatáblát annak értekében, hogy elkerüljen megrázni az áramot"
"DVD-játékos magas minõségû lézer gyártmánya. A játékos a látható lézer szállal rendelkezik, ezért ne egyenesen nézze a játékost."És ezekben nincs elírás
-
huncutka1029
addikt
válasz
Findzs #28563 üzenetére
2600 forintért kapható HDMI j ez drága?
optikai átalakító kb 4000 értHa több mint 100K-t szánsz tévére, akkor ez már nem jelent nagy költséget.
Vagy akkor venni kell más típust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest