- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Van egy hibás pixel a tv-n. Wiki-n ilyet olvastam: Egyes esetekben a pixelhibák házilag is javíthatóak (más esetekben ez még súlyosabb kárt okozhat a monitorban). A két általában javasolt módszer a pixel színének gyors váltogatása egy célprogrammal, illetve a képernyő megnyomása egy ceruzával vagy egyéb tompa tárggyal a hibás ponton.
Érdemes ezeket bepróbálni?
Valakinek sikerült már javítania hibás pixelt?
Köszi -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Valakinek tapasztalata 55LB6200al? Elvileg 2014es modell spanyolba.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
LG 47LM640 mennyire ajánlott? Tudom, hogy régi típus. Ettől függetlenül, akinek ilyen van, meg van vele elégedve? Köszi
-
JoolsNOS
veterán
válasz
yvsmad #68492 üzenetére
Mindegyik full hd. Az előző tv-n (bush) volt olyan képarány, hogy pont a pont után. Ott szépen tudtam használni a szoftveres fűzést. És valahogy szebbnek találtam mint a tv fűzését. Persze ezt lehet csak bemagyaráztam.
Anno a dvi-dsub kábel adott jobb képet mint a hdmi. Akkor is furcsálltam. -
JoolsNOS
veterán
válasz
tigrici #68483 üzenetére
Köszi! Igen a hdmi is össze van kötve, de azzal olyan furán megy át a kép. Mintha nem minden pixel lenne a helyén. A képarányt állítva se találom a megfelelő állást. Pl 3d filmnél a tv 3d opcióját kell használnom, mert a szoftveres fűzés nem fedi a tv 3d polár "csíkjait", és nem lesz 3d. Ugyanez a 3d monitoron megy, tehát nem a szoftverrel van gond, hanem valami a hdmi átvitellel. Régebben is volt ilyen gondom , de akkor a sima vga kábel tökéletes képet vitt a hdmi helyett. De az még egy hd ready tv volt, és ezen nincs is pc bemenet sajnos.
Amúgy erről a tvről van szó.
Boldog Új Évet Mindenkinek! -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! A dlna csak médiafileokat tud átvinni? Magát a gép képét nem? Köszi
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Ez mennyire tűnik jó vételnek? Eddig egy 42es passzív bush tv-m volt, de betört a kijelző. Tehát nagyon alap kategória, de meg voltam vele elégedve. Valaki ismeri ezt az lg-t?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest