Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
skroy #113734 üzenetére
Vissza fogok menni, és követelem hogy cseréljék ki a simára.
Én samsungról váltottam, engem mondjuk ez a távirányító nem fogott meg. Kifejezetten idegesít néha, hogy átvált "egér" funkcióra
A webos meg néha nagyon lassú. De ezeket leszámítva nagyon bejön eddig ez a 75ur78003lk -
rainman72
nagyúr
válasz
skroy #113676 üzenetére
Nincs baj az IPS panellel amíg nem nézed full sötétben
Másik topikban volt jelezve hogy a 65QNED85 eléggé bevilágítós sajnos,pedig azt gondolná az ember hogy ezt már ki tudták küszöbölni.
Vszínű a többi edge ledes modelnél is lehetnek ilyen gondok.Ez csak otthon derül ki általában.
Nem le húzni akarom a márkát -
Cr00py
senior tag
válasz
skroy #113566 üzenetére
Tehát akkor csak ez az "okosság" lehet az oka.
Bár tény, hogy nem olvastam el..de valami aszt frissítés volt.. fura, hogy annak ilyen hatása van. Ezek szerint nme egyedi " hiba ".
Egyelőre nem találtam rá megoldást. Hátha majd külföldi fórumokon, avagy esetleg itt sikerül valakinek.
Kár érte.
nem is az a +1 interakció zavar ( bár az is ) ..de az sokkal idegesítőbb, hogy gondolnak egyet, és változik ez-az. A beállításokban lévő "kapcsoló" sem reagál semmire, pedig annak pont ez lenne a lényege, hogy ki lehessen választani, hogy mit szeretne látni az ember.
#113567Vasti74 : Valóban baromság az egész.Gondolom az "előző" verziót nem olyan egyszerű visszarakni..főleg, hogy szerintem auto frissített ez a valami. Nálam ki van kapcsolva az auto sw update..de ezt mégis letöltötte, mert már csak egy "ok" volt a kijelzőn, ami után restartolt a tv.
Én plex-t használok a nas-n lévő dolgok lejátszására. Közvetlen a tv-n nem próbáltam.
-
Bendo
tag
válasz
skroy #112651 üzenetére
Ezen még nem is gondolkodtam, köszi az ötletet.
Tegnap este nekiveselkedtem, és elég sok utánaolvasás után tettem egy próbát a széleknél ezzel az óvatos panel masszirozással. Őszínte leszek, nem hittem hogy segíteni fog, de segített. Fogtam magam, nappaliban minden villany le, youtube-on belőttem egy tök fekete háttért, és az általam legjobbnak ítélt képopció mellett egy puha ronggyal elkezdtem a legnagyobb bevilágításnál felül, és elkezdett a folt halványodni. Nem azt mondom, hogy az összes eltűnt, de sokat homogenizálódott. Persze tökéletes soha nem lesz, de olyan szemmel nézem, hogy ez egy edge led-es tévé, annak minden előnyével, és hátrányával.
-
Bendo
tag
válasz
skroy #112642 üzenetére
Ma hívtak is annak rendje és módja szerint, hogy a kapott képek alapján kiküldenének egy mérnök kollégát, aki majd személyesen is megnézné, hogy hiteltérdemlően kiderüljön, én vagyok a szar, vagy a panel.
Akiknél van már tapasztalat ilyen procedúra kapcsán, írnának, hogy mire számíthatok?
Gondolok itt arra, hogy ha mérnök szerelő kijön, majd leveszi a fényerőt 15-re, bekapcsol minden energiatakarékos, és sötétítés opciót, majd azt mondja "kész is vagyunk, csak rosszul volt beállítva", majd elmegy, az ugye nem azt jelenti, hogy akkor nekem most ezzel kell együtt élnem?
-
PLaci58
addikt
válasz
skroy #112614 üzenetére
Igazából működik, de a csatornákkal van gond. Bekapcsolás után gyakran initializálást csinál, utána nincsenek csatornák. Már vagy 3x lekerestettem, de úgy nêz ki, hogy nem tárolja el a csatornákat, mert nincs jel üzenetet ad. EPG nem megy, csak teker a képernyőn, csatorna váltásra lefagy. Menü megy, wifit bekapcsoltam, talált is frissítést, de nem frissít, hogy erre a TV-re nem jó. Bemenetek mennek, most DVD-n keresztül nézzük 😀. Tehát mintha a TV vétellel, a csatornákkal küszködne. Tuner jónak tűnik.
-
válasz
skroy #112484 üzenetére
Az a baj hogy ezen az a görgő is, amit ha elforgatsz akkor jön a légegér. És az OK-ra legtöbb esetben csak akkor van pause ha kétszer nyomom meg.
Van egy MR20GA is, azt használom az ágyban, azon van Play/Pause gomb. Persze a magic remote része nem kompatibilis, így minden okézásra kidobja, hogy ez nem jó távirányító, de azért működik infrásként. -
Lacus66
újonc
válasz
skroy #112481 üzenetére
Köszönöm a választ. Mivel Németországban élek az eMAG kiesett, maradt az eBay. Tehát mindegy az irányitó mert több féle van kiadva. Most láttam nagyobbat és kicsit más alakut
Régebben volt egy 3D LG tévém ahhoz volt magic remote irányitó, de valóban azon sem volt az a fajta gomb ami írva vagyon lejjebb....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest