Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Winnie The P #113576 üzenetére
Még egy szavazat a hosszabbítóra ;-)
Nem tudom, mekkora kábelt akarsz hosszabbítani, és mennyivel?!
Egy vinyót nem lehet akármekkora hosszabbítóval a gépre (tévére) kötni, mert azokat általában a billentyűzet - egér kábelének meghosszabbítására találták ki. Ott nagyon kis áram folyik a vezetékeken, ezért a feszültségesés is elhanyagolható.
De a vinyó felvehet akár 1A körüli áramit is, főleg indulások, felpörgéskor, és a vékony vacak kábelen ilyenkor már simán lehet akkora feszültségesés, hogy a végén megjelenő feszültség túl kevés a vinyónak.
A külső vinyóhoz való kábel rövid és vastag.
De még jobb egy olyan kábelt beszerezni, amilyen a vinyóhoz való, csak hosszabban, már ha Micro B csatis a külső vinyó: ha sima A-B kábel kell, akkor meg egy lehető legrövidebbet, és jó minőségűt, semmi toldó. -
LouiS22
veterán
válasz
Winnie The P #113578 üzenetére
A vinyó "felpörgött", kapott elég feszültséget?
-
skroy
senior tag
válasz
Winnie The P #113578 üzenetére
Ha tudsz, kérj kölcsön hosszabbítót, ha lehet többfélét próbálj ki, nem tudni melyik fog működni normálisan. Nálam is van amelyik egyik tv-n megy, a másikon már nem. És szinte ugyanaz a tv.
-
skroy
senior tag
válasz
Winnie The P #113576 üzenetére
Valószínűleg az usb hosszabbító miatt. Neken is van olyan hosszabbító, amivel nem megy, másik ugyanolyannal pedig hibátlan.
-
sityupityu
veterán
válasz
Winnie The P #113529 üzenetére
Ha pontosabbak akarunk lenni, akkor szerintem is inkább az üzemidőhöz van köze és nem ahhoz, hogy hány éves. De hogy az üzemidejük drasztikusan csökkent az tény...
-
rainman72
nagyúr
válasz
Winnie The P #113515 üzenetére
Figyu,te választásod,én a másik topikban se szoktam azt mondani,hogy Lg-t ne.
Ki hogy látja.
Soundbarba ezt szoktam ajánlani,nekem is ez van,de van olcsóbban is.
Szerk. Már nem kapható. -
rainman72
nagyúr
válasz
Winnie The P #113493 üzenetére
Mind1.
Az eArc akkor kell ha vissza akarod vinni a hangot mondjuk 1 soundbarba. -
rainman72
nagyúr
válasz
Winnie The P #113485 üzenetére
Ezt csak úgy tudod megnézni ha online megrendeled aztán 14 nap alatt kiderül milyen.
50"-ban nincs is nagy választék ez meg a
TCL C805 kb.
De ha már rászánod a pénzt akkor inkább vegyél egy 48B4 oledet 300ért mert az ég és föld lesz a Qned-hez képest. -
Csabi_
csendes tag
válasz
Winnie The P #113478 üzenetére
Nálunk IPS panellel vannak.
https://www.displayspecifications.com/en/model/e98e3b4fÉn vásároltam a 65"-os modellből. Nappal szép képe van, de amint sötét van a szobában kijön az IPS+edge led gyengéje.
Csatolok pár képet. A valóságban nem ennyire durva a helyzet, a telefon sokat világosít rajta. Az egyik képen próbáltam csökkenteni a fényerőt, hogy valósághoz közeli legyen.
Én vissza is vittem emiatt. Engem nagyon zavart, hogy sötétben bevilágít oldalról.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Winnie The P #113480 üzenetére
Mivel VA panel csak középről jó nézni.
A mozgással nem lesz gond mivel 100/120hz. -
rainman72
nagyúr
válasz
Winnie The P #113478 üzenetére
[rtings] teszt hátha segít
Igazából ami gyengéje az az edge led lehet.
Előző évben ez a tipus mini led volt még ami sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest