- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
-
skroy
senior tag
válasz
draco31 #112910 üzenetére
Ugyanez a problémám volt egy 43um7100plb-vel. El is könyveltem, hogy hibás, ment a garázsba, vettem egy másikat. Aztán pár hónap múlva youtube-on belefutottam ebbe a videóba, és sikerült működésre bírnom a készüléket. Csak egy kis ragasztószalagra volt szükségem. December környékén volt, azóta is gond nélkül üzemel. Másnál, mert elajándékoztam.
-
rainman72
nagyúr
válasz
draco31 #112739 üzenetére
Nekem 65UR73 van,nagyon jó képe van szerintem az árához képest.
Volt alap nano is nem igazán tud sokkal jobb képet.Ugyanúgy gyenge rajta a fekete,rossz a homogénítása,lassúcska a menü.(IPS paneles modelekről van szó)Ami előnye talán a magic remote akinek ez fontos,nekem nem volt fontos.
1-2 év alatt a prociban nem igazán van nagy változás ezen a szinten,inkább föntebb a mini lednél és az olednél. -
herdsman12
őstag
válasz
draco31 #111693 üzenetére
Mikori évjárat az a TV?
A 2020-as 75NANO903 TV-nk távirányítója MR20GA.
Most olvasom a sugót:
Bekapcs után kb 20 mp múlva irányítsd a távot a TV felé és nyomd meg a görgető (OK) gombot. Automatikusan regisztrálja és kiír valami üzenetet.
Ha nem sikerül kikapcs és újra próba. -
Beni2360
félisten
válasz
draco31 #95669 üzenetére
Hát megnéztem és nekem teljesen kitőlti a képet a TV-n. A kiterjesztésnél csak az üres asztal látható a tálcával.A képarány csak 16:9 fix és nem változtatható meg a felbontás sem. A film átküldésénél is keret nélkűl jelenik meg. ÍKéparány eredeti re van alapból állítva. LG 55OLEDC8 - FHD LAPI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest