- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
válasz
sityupityu #113860 üzenetére
A tv böngészőjén az xbox.com/play oldalon bejelentkezve bármilyen tv-n lehet játszani.
-
skroy
senior tag
válasz
sityupityu #113854 üzenetére
Chromecast.
-
skroy
senior tag
válasz
Grande Ale #113745 üzenetére
Már megjött arra a készülékre is.
-
skroy
senior tag
válasz
Grande Ale #113743 üzenetére
A 2023-as (UR) készülékek mind megkapják.
-
skroy
senior tag
válasz
Speeedfire #113733 üzenetére
Téged át'asztak.
-
skroy
senior tag
válasz
IntelKiller7 #113731 üzenetére
Ahhoz a készülékhez standard távirányító van, a magic remote nem tartozék.
-
skroy
senior tag
válasz
IntelKiller7 #113721 üzenetére
Mennie kell, ha hozzá való távirányító van hozzá. Valószínűleg egy gagyi, utángyártott távirányítót vett.
-
skroy
senior tag
Akinek nano-ja van, mennyire elégedett vele? Gondolkodom egy 55NANO81T3A vételén. A másik kiszemelt egy 55QNED80T3A.
Egy 50UQ75003LF készüléket cserélnék le. Ez VA paneles, de egyszerűen szörnyű. Tudom, hogy az IPS nem túl népszerű mostanában , de nekem valahogy jobban bejön. Van még két alap lcd lg a háztartásban, azok IPS panelesek, sokkal jobban tetszik a kép azokon. -
skroy
senior tag
válasz
Grande Ale #113610 üzenetére
A 2023-as webos készülékek elvileg kivétel nélkül megkapják, szóval esélyes.
-
skroy
senior tag
válasz
Winnie The P #113578 üzenetére
Ha tudsz, kérj kölcsön hosszabbítót, ha lehet többfélét próbálj ki, nem tudni melyik fog működni normálisan. Nálam is van amelyik egyik tv-n megy, a másikon már nem. És szinte ugyanaz a tv.
-
skroy
senior tag
válasz
Winnie The P #113576 üzenetére
Valószínűleg az usb hosszabbító miatt. Neken is van olyan hosszabbító, amivel nem megy, másik ugyanolyannal pedig hibátlan.
-
skroy
senior tag
válasz
pgemil #113564 üzenetére
Nekem egy 50UQ75003LF-re érkezett ez a frissítés. Nincs elérhető leírás a zip fájlban sem, hogy mit javít. Amit észrevettem, hogy bármilyen streaming app-ból illetve a média lejátszóból kilépve nem a tv adáshoz térek vissza, hanem a kezdőoldalra. Ahogy fentebb Cr00py bejegyzésében is olvasható. Ez így nem túl jó.
Ez a készülék sajnos nem kapja meg a 24-es webos-t. A 2022 gyártású tv-k közül az alap uhd-k nem kapják meg. 2023-tól minden készülék.
-
-
skroy
senior tag
válasz
zoltanha #113460 üzenetére
Próbáld meg ezt:
Menj a menüben arra a részre, hogy jelszó visszaállítása, de ne nyomj ok-t, csak állj rá.
Nyomd meg 2x a csatornaváltás FEL gombot, 1x a LE gombot, aztán 1x a FEL gombot.
Ekkor kéri a mester jelszót, ami 0313.Így visszáll a kód az alapértelmezettre, ami 0000.
-
skroy
senior tag
válasz
bundaskutya #113009 üzenetére
A Skyshowtime nálam is baromi lassú volt a menüben. Aztán kikapcsoltam az előzetesek lejátszását (vagy előnézet?), azóta villámgyors. Már nem emlékszem hol kapcsoltam ki, nem találom még a beállításokat sem már a Skyshowtime-ban.
-
skroy
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #112997 üzenetére
A Max nálam is szinte használhatatlan. Az HBO Max tökéletes működött, Max-ra váltás óta gáz LG webos-en.
-
skroy
senior tag
válasz
masvilagx3 #112970 üzenetére
Cseréljék ki a tv-t, szerintem elég volt a többszöri panel cseréből.
-
skroy
senior tag
-
skroy
senior tag
válasz
draco31 #112910 üzenetére
Ugyanez a problémám volt egy 43um7100plb-vel. El is könyveltem, hogy hibás, ment a garázsba, vettem egy másikat. Aztán pár hónap múlva youtube-on belefutottam ebbe a videóba, és sikerült működésre bírnom a készüléket. Csak egy kis ragasztószalagra volt szükségem. December környékén volt, azóta is gond nélkül üzemel. Másnál, mert elajándékoztam.
-
skroy
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #112773 üzenetére
Nálam is szar. Az új Max alkalmazás szinte használhatatlan. Reméljük hegesztenek rajta hamar.
-
skroy
senior tag
-
skroy
senior tag
válasz
Lacus66 #112480 üzenetére
Az MR22GN az emagon jelenleg 10600-ért van, ingyenes szállítással. Nekem az van, meg vagyok vele elégedve.
-
skroy
senior tag
Emag-on 8675Ft most az MR22GN. Elég jó árnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest