- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
Hááát, nem sikerült.
Leformáztam PC-n, kb 38 GB lett a vinyó, tehát rendben.
(előtte kínlódtam kicsit, mert nevet kellett adni neki, mert azt a TV törölte, ezért sajátgépben nem látszott )
TV-be be, azzal leformáztam, de maradt ugyanúgy a 22.8 GB látható méret.
Azt írja ki rá, hogy SD minőségben 10:23, HD-ben 2:44 -et tud rá rögzíteni.Sajnos nincs most másik külső szabad vinyóm, így nem tudom mással kipróbálni, hogy azt mekkorára formázná.
Értem, hogy saját fájlrendszert használ a TV, de szerintem ez azért marha nagy veszteség, majdnem a fele nem használható. (1MB-ot jelez csak, mint foglalt területet.)
-
-
TeeJay
félisten
Igen tudom, legtöbben bemennek tescoba és ez tetszik ezt veszem aztán jönnek rá hogy ja az a TV USB-ről szinte semmit sem játszik le, vagy hogy béna a menüje meg ilyesmi.
Van ismerősöm aki JVC TV-t vett pedig azon az áron kijött volna LG is és szív vele egy DLNA lejátszásnál vagy USB-ről sem tud fele annyit sem mint az LG
Ha megkérdezett volna lehet jobb tippet adok neki -
sandró60
addikt
Erre saját pálda'
A 2006 év körül vettem egy plazma LG tévét.499999Ft-ért
Az üzletben szépen becsomagolt tévét kaptunk.
Otthon pár nap után nem is figyeltem fel,hogy a bal felső saroknál az rtl klub piros fehér logója halványan ott virított a fiam vette észre.Utólag derült ki,hogy ez nem garanci probléma.A tévé szerviz menüben kb 300 óra volt.2-évembe került,hogy kéz alatt kicserélte az Lg szerelő -
porker
tag
Üdv.Van egy 32 és egy 43 colos LG tévém.Mindkettő PVR es,tud felvenni, de csak HDD re.Én pendrivre szeretnék felvenni.8-64 giga és különböző tîpúsú pent próbáltam,nem megy
Legtöbbször max 32 GB-s pent tud kezelni a TV. Amúgy milyen USB verziójú a pen és mit tud a TV? Az utóbbi jellemzősen USB2 ami nem tud rendesen kommunikálni az újabb felületekkel.
-
__Zs__
tag
Természetesen ott is néztem (elemek alatt), de nincs csavar egyeltalán.
A lényeg: sikerült szétszednem, és a tisztogatás is eredménnyel járt - a távirányító azóta is szépen működik.
A szerszám egy vékony, de erős - nem elhajló - pengéjű kés lett, megfelelő óvatossággal használva. A távirányító első, vagy felső felénél oldalt érdemes elkezdeni óvatosan a feszítést, mert ott viszonylag könnyen megindul. Aztán lehet mindkét oldalon haladni az alja - elemtartó rész - felé. Ott nagyobbak az összeakadó fülek és merevebb is a műanyag. Van egy rész ahol nem is mertem a késsel tovább feszíteni, nehogy elpattanjon az egész. Hüvelykujj körömmel benyúlva és az ujjamal megtámasztva, megnyomva viszont meglepően könnyen tovább nyílt. A legalján van egy magasabbra nyúló fül, ott már feszítés nélkül, nyitás-emelés alkalmazásával sikerült 2 darabra szedni a tívirányítót.
Alább néhány kép:
-
Beni2360
félisten
Szerintem nem de vannak kivételek.
Én is hasonló cipőben járok meg a 7.x-ben. Van itt is dögivel minden.
Egyedűl a linuxal meg a dossal nem tudtam megbarátkozni és ezért csomagoltam ell 1992-ben a Commodore szettemet azóta is a raktáromban pihen.
----------------------
MÁS
Mi a helyzet a LG OLEDC8 frissítésével még mindig nemengedélyeztem már idegesít a felugró figyelmeztetés. Mehet a mikimóka tára? -
SkyLine3000
addikt
Jó hír! Én szertem ezeket a régi műsorokat. 1000x jobbak, mint ezek a mai szarok. Én már letöltöttem a tv-re. Sőt! A G3-on is ott figyel a kezdetektől. :)
#95629: Ekkora baromságot!Azért, mert vki elmúlt 35, már nem használ okostv-t??
44 vagyok és minden szar kütyüt használok. Anyámék 70 körül járnak és Lg okostv-jük van! Apósomék nem sokkal fiatalabbak és szintén Lg okost használnak! Ez nem korfüggő! -
-
-
-
kenwood
veterán
Egyreszt az LG nem igazan gyart pct,masreszt elhiheted, hogy a tv reszleg vezetoje pont leszarja a tobbieket.
Neki egy celja van, vigyenek el minel tv-t. Ha a mobilos,tablet reszleg vezetoje bukik,az neki irrelevans.En azt a pillanatot nem tudom elkepzelni, hogy ezek a sok diplomas,milliokat kereso fejlesztok,vezetok eljutottak arra a pontra,hogy kimnodjak "az lg webbongeszoje elkeszult,mehet az ugyfeleknek,ez vegleges verzio"
Eleg lett volna 10-20 kisiskolas diakot raengedni, es orakig soroltak volna az okokat,miert nincs meg kesz. -
spileraaa
senior tag
Ha gondolod hívd fel a DIGI t.
ott annyit mondtak hogy a digitális adókat csak a kártyával tudjak garantálni
vagyis nem sokra mentem velük
de jó lenen tudni hogy min múlik hogy akkor most melyikbe kell kártya és melyik megy anélkül is
ahogy felsoroltam fentebb a horizon is megy kártya nélkül és az a lg is de a másik 2 lg viszont nem
amit ok adtak Philips tv az is megy kártya nélkül Philips 32PHH4100 -
spileraaa
senior tag
set top box kell,
nem kell csak kártya amit hátul be kell dugni a tv-be
annál a 2 -nel aminél a digitális csatornák nem működnek enélkülde ez a kettő megy kártya nélkül is minden adó
LG 32LH530V
Horizon 32HL5320Hvagyis nem tudom mit kell nézek ahhoz hogy amit rendelek menjen kártya nélkül is
-
-
joco52
tag
OK igen a TV-t akartam felvételre, a boxrol meg TV-t nézni HDMI kersztül, a boxnak nagyon rossz a felvevője már probáltam 4-féle külső vinyoval de mindig lefagy , kikapcsol ujra indul a box ,, bizonytalan a box-rol felvenni ,vagy megtudom nézni vagy nem , mert sokat akad és lefagy
-
MD_Pepe
csendes tag
-
MD_Pepe
csendes tag
Nem kikapcsolt állapotban. Például nézem az 1-es csatornát, kikapcsolom, és utána a 2-es csatornát szeretném rögtön nézni úgy, hogy bekapcsoláshoz a 2-es gombot nyomom meg a távirányítón. De most a számozott gombokkal bekapcsolni nem lehet, csak a piros ki-be kapcsolóval, az meg mindig azt a csatornát hozza be, amit a kikapcsolás előtt néztem. Ez azért kellemetlen, mert bekapcsoláskor olyan lassú a TV, hogy pár másodpercig nem lehet csatornát váltani, és az lesz látható, amt korábban néztem. Tehát ha az 1-esen néztem a híreket, és utána a gyerekeknek akarok mesét kapcsolni a 2-esen, akkor lehet, hogy a pár másodpercig a hírekben olyan dolgokat hallanak a gyerekek, amit nem szeretném, hogy halljanak. A korábbi Samsung TV-t akármelyik csatornán be lehetett kapcsolni, bármelyik szám gombbal. Vagy ezt szoftveresen nem lehetne megoldani?
-
nagyfejü
őstag
Szia!
Ezeket hogy lehet felapplikálni? LF 630v tipus van! Faxául müködött a kodi aztán valami frissités bekavart mindent! Nincs kodi , az applikációkban próbáltam a plexet . felinstallálom , kiirja a kódot , belépek a plex oldalára , bejelentkezés és csak a barnás háttér!!!!!!!!!
Ha jól láttam még emby van az appok között semmi más!!
Van valami megoldás? Vagy lehetne downgradelni a tv t?üdv
-
AXisBOLD
addikt
ok, nem ez a lényeg, akkor hagyjuk ki a képletből a kort.
a funkciók kellenének és ehhez kérek segítséget, tanácsot(#90761) blakey: köszi, ez jó lehet. Ismered ezt a boltot, megbízható?
Csak azért kérdezem, mert volt már egy távvezérlő rendelés egy kisebb webshopból, de teljesen mást küldtek, mint ami a képen szerepelt....szerk.: ez nem a 744 (a képen látszik is), de igazából tudja azt amit szeretnénk.
-
.LnB
titán
Én még teljesen új vagyok Smart tv fronton. Ezért kérdezem, hogy az LG Smart share az mennyire alkalmas 4k UHD filmek megosztására? Kedden lesz meg a tv. És leginkább UHD tartalmakkal "etetném". De nem tudom, hogy hogyan. hdmi kábel? külső vinyó (jelenleg nincs)? Vagy valamilyen share megoldás?
-
-
pingu22
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest