- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Akosman #95668 üzenetére
Nekem webOS4.0-ás AI ThinQ tv-m van, de Eurosport player alkalmazást nem találtam a store-ban. Kereséskor csak youtube-os videókat dob fel találatnak.
Sztem tök mindegy, h 2018-as, vagy 19-es modell. A lényeg a webos és az ai thinq. Ha ilyen 2018-ason nincs, akkor ilyen 2019-es modellen sem lesz. -
Beni2360
félisten
válasz
Akosman #95666 üzenetére
Hát utána olvastam és ezt találtam amit gondolom te is tudsz.
(„Eurosport tartalom”) közvetítését az interneten keresztül az interneten keresztül csatlakoztatható kompatibilis és regisztrált tévékhez, számítógépekhez. és egyéb eszközök ("Eurosport Player eszközök").
Hát akkor TV-nek kellene tudnia. -
-
kenwood
veterán
válasz
Akosman #95410 üzenetére
Talaltam en is alternativat,nem is ez a kerdes,hanem az, hogy tenyleg alapveto dolgokra is alkalmatlan ez a bongeszo ?
Csak azert kerdem,mert ebben az evjaratban a millio feletti oled tvkre is ugyanezt a softwaret raktak,es egy 18 ezer forintos android mobilnak nem okoz gondot az m4. -
Tomasz72
aktív tag
-
junior19
senior tag
válasz
Akosman #95285 üzenetére
Azt a szerelőt én nagy ívben kerülném. Ilyen ökörséget mondani.
Csatorna nem fog elveszni a frissítések miatt, sem a frissítések hiánya miatt. Esetleg azt a modult lehet hogy frissíteni kellene majd pár év múlva, ha a szolgáltató kavar valamit, de azt vagy oldják meg ők, vagy egy fiatalabb tévébe rakva frissíteni lehet.
Szabvány szerint CI+ modult képesek fogadni a mai tévék, ez jó darabig nem is fog változni. Amíg ez nem változik, az új tévék is csak a CI+-t ismerik, addig a jelenlegi tévének is kezelnie kell azt a modult. Semmi köze a frissítéseknek a tév adások vételéhez, ha az változik, akkor ott az sw-ben nagyon elrontottak valamit.
A frissítések inkább a kezelhetőség javítására és az "okos" appok ráncfelvarrására készülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest