- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Nekem is 5 év garis TV-n 3 év eltelte után a képernyő kifingott és cserélte a szakszerviz, azóta csak a korábban említett hiba tapasztalható. Lehet szerelőt kéne hívnom, hogy megelőzzem a nagyobb bajt? /nem én használom, családtag, de mégis.../
Nem mostani képek: 01 - 02 /most bekapcsolásnál általában a 2 vonal egyszerre látható és tűnik is el/
-
Iomega
addikt
Amennyiben műszaki beállítottságú valaki, annak nem nehéz, de szigorúan csak saját felelősségre!
Forrasztani nem szükséges, minden gyorscsatlakozóval van ellátva, illetve csavarokkal rögzítve a panel. Ha márkaszervizben cserélteted, akkor szerintem adnak rá garanciát is, ezért meggondolandó, hogy érdemes-e magadnak megjavítani, pláne, ha bizonytalan vagy az ilyen műveletek miatt.Házilag akkor éri meg barkácsolni, ha jóval kedvezőbb áron lehetséges az alkatrészt megvásárolni, de garancia akkor sem lesz rá, és nem tudhatod, hogy meddig fog működni.
-
herdsman12
őstag
Jól nézzél utána, mert szerintem az 6 éves készülék.
Itt tudnak árazásban segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest