- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Jocó@
tag
válasz
huncutka1029 #50192 üzenetére
Passzív a szobai antenna. Régi, orosz. A padlásról/garázsból újra előkerítve
-
@Jocó@
tag
válasz
huncutka1029 #50189 üzenetére
Megnéztem chansort-ban, hogy nálam mely frekvenciákon jön az analóg jel, és a mindigtv digitálisa.
Digitális:
530 MHz,
554 Mhz,
666 MHzAnalóg:
133,25 - 519,25 MHz-ig.Ezek alapján elképzelhető, hogy nálam nem lenne interferencia?
-
luckyman
aktív tag
válasz
huncutka1029 #50123 üzenetére
Köszi.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
huncutka1029 #50123 üzenetére
Ráadásul még ez is meg van csavarva:
Simán HDMI esetén minden levág, kivéve a "levágás nélkül" képarány.
Ami viszont tetszett, hogy ha PC-re van állítva a bemenet, akkor sem a 16:9, sem a 4:3 nem vág. Utóbbit széthúzott youtube videóknál szoktam bevetni :] Mondjuk ilyenkor ez a két képarány van -
gycs02
tag
válasz
huncutka1029 #49793 üzenetére
Szia!
Még egyszer köszi, de sajna nem oldotta meg egyik sem a dolgot. Szerencsére mostanra "magától" megoldódott. Azért idézőjelben, mert végül is a 2,4-s wifin állítgattam a csatornákat, s utána lett jó, viszont a TV csak az 5-s wifin megy.gycs
-
petya2012
őstag
válasz
huncutka1029 #50094 üzenetére
azt írta ki,hogy a jelenlegi frissebb,szükségtelen a frissítés
melyik sokszor emlegetett FW-re gondolsz??
-
petya2012
őstag
válasz
huncutka1029 #50083 üzenetére
a neten nem talál frissebbet ennél ami most van (04.25.05)
csak furcsa,hogy kissebb verziószámút tettek ki 2014.12.30-as dátummal
szoktam nézni,de 30.-előtt még 04.24.08 volt a tv honlapjánszerinted megpróbáljam??
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
huncutka1029 #50065 üzenetére
Az általad linkelt MHL átalakítókat úgy nézem, hogy bármely tv-hez jó aktív átalakítók. Az MHL feliratú HDMI bemenethez elég egy passzív átalakító is, ami valami ilyesmi
-
bgabi1
aktív tag
válasz
huncutka1029 #50075 üzenetére
Pontosan erről van szó.
Ráadásul egy fogyasztóval kevesebb, amire az előbb nem is gondoltam, nem beszélve arról, hogy az ember megveszi a drága TV-t és ahelyett a boxot irányítgatja. Én a TV-t szeretném a saját távjával irányítani, azért vettem. A box maradjon csendben, ha kell szólok neki és tegye a dolgát. Szerintem nem olvasták el az okfejtéseinket elejétől a végéig, de nem ők a hibásak, hanem én, mert másik néven jelentkeztem be, ami hamarosan kijavításra kerül. -
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #50076 üzenetére
Ez így van ahogy mondod.
-
bgabi1
aktív tag
válasz
huncutka1029 #50059 üzenetére
Úgy gondolom megértettem a lényeget. STB-t is kell kérjek az általam kigondolt többletfelvételezéshez, de attól még nézhetem az adásokat CI modulon keresztül, tehát elég bekapcsolnom a boxot a felvételek beállításához és olyankor átkapcsolok a saját bemenetére, majd beállítva a készüléket visszakapcsolhatok CI-re és vica verza fordítva is.
Köszönöm, hogy helyreigazítottál. -
bgabi1
aktív tag
válasz
huncutka1029 #50005 üzenetére
Köszi a figyelemfelhívást! Tényleg valamit félreértettem.
Ha a digitális csatornakiosztásból választok egy csomagot, akkor ezek szerint vagy STB-re, vagy CI modulra van szükségem. Az én elképzelésem az volt, hogy ne kelljen 2 távirányítóval bohóckodnom, ezért gondoltam, hogy STB-nek menni kell. Ha nem akarok STB-t akkor ezek szerint CI modul kell nekem.
CI modullal viszont kiesik az a lehetőség, hogy mást nézzek, mint amit felveszek, mert ez esetben csak HDD-re tudok rögzíteni. Viszont, ha kérek STB-t új szolgáltatómtól is, akkor tudok felvenni, ahogy eddig is, de újra ott van a dupla távirányítós problémám, hacsak a 620 távirányítója, esetleg a Magic nem tudja vezérelni STB-t is. Amúgy a gyorsabb netkapcsolat végett megyek át másik szolgáltatóhoz.
Összegezve tehát a dolgokat, ahhoz, hogy többes felvételt tudjak készíteni, úgy, hogy közben mást nézek, kell az STB. HDD-vel pedig egy csatornát tudok rögzíteni egyszerre, akár a TV kikapcsolt állapotában is.
Valaki erősítsen meg, hogy végre nem keverem a szezont a fazonnal.
Még egy kérdés is. A CI modulért is kérnek díjat, esetleg havidíjat a szolgáltatók?
Köszönöm előre is!
Elnézést véletlenül előkerült a régi arcom belépési kódja, így most nem érdeklÖDÖN vagyok. -
OldMike
őstag
válasz
huncutka1029 #50012 üzenetére
Az LB-nél nem vált automatikusan, de nem is ez a lényeg. A füles aljzatot használva eldöntheted, hogy:
1) a fülest hallgatod - vagy például aktív hangfalat a füles kimeneten (ilyenkor állítható a hangerő)
2) kiviszed a hangot erősítőre, aktív hangfalra (fülesre max. olyanra, amin van hangerő szabályozó), de nem
állíthatod a tévén a hangerőt
3) hallgathatod tovább a tévé hangszórójátAz első két esetben nem szól a tévé saját hangszórója.
-
érdeklÖDÖN
csendes tag
válasz
huncutka1029 #49997 üzenetére
Pontosítás végett. Ha most visszaadom az STB-t a T-Home-val együtt és átmegyek Pl. a Tarr Kft kábelelőfizetésére, ahol nem kell STB ahhoz, hogy fogjam a csatornákat, ettől függetlenül vásárolhatok-e magamnak egy saját STB-t, amelyet egy külön bemenetről scartról kapcsolok a TV-re csak felvételezés céljából.
Kiváltva ezzel akár a külső HDD-t, vagy kiegészítésképpen a HDD mellé alkalmazva egyszerre több adás is rögzíthető lenne. Valójában az a gond, hogy a fiam a párom mindig mást nézne mint én, de eddig jó volt az STB ahol egyidőben 2-3 adást lehetett felvenni. Válaszod második része alapján megállná a helyét elképzelésem, ha jól gondolom. Kérdés, hogy elosztható-e az adás, úgy, hogy egy koaxon megy be a TV-be, a másik pedig internetkábelen be az STB-be, majd onnanscarttal a TV-be.
Magam is kételkedem ebben az egészben, de kitudja. -
drmotto
őstag
válasz
huncutka1029 #49952 üzenetére
Köszi, továbbítom.
-
josi9682
csendes tag
válasz
huncutka1029 #49919 üzenetére
Helló. Ha már 3D-nél tartunk,nekem a letöltött filmeknél a kép tökéletes,viszont a 3D feliratot a tv nem ismeri fel,csak a 2D-t.(42lb650v) Külső HDD-ről megy a film,half-ou.
Sajnos nem tudom belinkelni,de 3D felirat alatt a letöltött mappában 2 db subtitle file van,meg 1 db XML dokumentum.Van erre megoldás,esetleg a tv-n kell valamit állítani?
-
érdeklÖDÖN
csendes tag
válasz
huncutka1029 #49939 üzenetére
Köszi, utána nézek!
-
luckyman
aktív tag
válasz
huncutka1029 #49936 üzenetére
Szerintem minden klappol vele, de majd ránézek még egyszer.
A barátunk már a panasonic topikot is szétoffolta, el is zavarták onnan.
Privátokat, privátokból részleteket ne ossz meg legközelebb, mert banán lesz a vége. Ha zavar, hogy ír, tiltsd le!
Azon felül, ne gerjesszük, hanem inkább zárjuk a témát.Morris
[ Módosította: Morris ]
-
érdeklÖDÖN
csendes tag
válasz
huncutka1029 #49908 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ! Hasznát fogom venni. Gondolom a többes felvétel egyszerre az nem lehetséges, de nem is baj, anélkül is megleszek. Köszönöm még egyszer!
-
luckyman
aktív tag
válasz
huncutka1029 #49931 üzenetére
A Sony topikba okosabbak, nem is válaszolnak neki, így ott unalmas trollkodni.
-
vigyori78
őstag
válasz
huncutka1029 #49926 üzenetére
Ha a tv rendelkezik sat tunerrel is, jó pénzért lehet venni dual Cam modult, ami kezel két kártyát, is egyet pl a mindig tv-nek, egyet pedig a sat ( UPC, Tréhóm stb részére
Tréhomnál is van már erre lehetőség?
-
sicc33
aktív tag
válasz
huncutka1029 #49912 üzenetére
Wikiről másolva:
TOSLINK (optikaiaudio) does not have the capacity to carry the lossless versions of Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio and LPCM
Tömörített formában az 5.1/7.1 átmegy. A HD audió formát mindkettő oldalon ismerni kell. Annyi, hogyha ez nincsen meg a standard DTS jele is benne van a DTS HD formában (ha jól emlékszem DTS core-nak hívják). Ezért képes megszólalni a nagy felbontású anyag.
De én sem vitatkozom, aki akar utánaolvas.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
huncutka1029 #49898 üzenetére
Tedd hozzá, hogy milyen IPS-t gyárt...minőségre gondoltam....
-
petya2012
őstag
válasz
szió
LA 660-ra van valami jó 3D beállításod??
üzemmód és az azon belüli értékekre gondolok
az előző hsz-ed tippjeit felírtamköszi
-
Materix
csendes tag
válasz
Köszönöm a segítséget, kipróbálom amit írtál. Avatart 25 gigásat töltöttem le, a többi mind iso. Azt meg nem tudom PCről lejátszani, mert a hálóban van a nagy tv. :\
-
Rbert
aktív tag
válasz
huncutka1029 #49895 üzenetére
Köszi a felvilágositást!
Tehát akkor vehetek újabb házimozit fog szólni rajta az újabb audio kodek?!
2013-as LA691S van ,a DTS tuti átmegy rajta mert az erősítőn kigyullad a lámpája. -
sicc33
aktív tag
válasz
huncutka1029 #49895 üzenetére
Sajna fel igazsagod van. A funkcio valoban atengedi de akkor sem megy at optikan semilyen hd audio (tapasztalat) mert nincsen eleg savszelesseg hozza. Viszont a hdmi arc funkcioja lehet megoldas erre. Meg nem probaltam.
-
érdeklÖDÖN
csendes tag
válasz
huncutka1029 #49899 üzenetére
Azt hiszem kezdünk közel kerülni a megoldáshoz!
Tényleg ott volt a kutya elásva, hogy a boxon nem volt felerősítve a hang. Most jelentősebbet ugrott a hangerő felfelé. Hogy analóg-e az adás amin éppen tesztelem annak utána járok és próbálgatom még. Köszönöm a válaszokat!! A felvevős kérdésemre várok még észrevételt ha valaki mestere a dolognak.
Lehet, hogy IPTV, nem is tudom. T Hom-os előfizetés Cisco boxon keresztül lehet csak fogni az adást anélkül nem megy, vagy nem jól gondolom? -
érdeklÖDÖN
csendes tag
válasz
huncutka1029 #49891 üzenetére
Házi készítésű a kábelem, lehet, hogy megpróbálok egy gyárit beszerezni. Ezek szerint audio kábel kell és nem AV kábel.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
huncutka1029 #49894 üzenetére
-
gycs02
tag
válasz
huncutka1029 #49793 üzenetére
Köszi a segítséget!
A tesztre már csak hol(más)nap lesz lehetőség, remélem az egyik megoldja majd a problémát.
(#49794) TRob1
Na most hagyjátok a tv-zést, irány inni, bulizni! Jah, és BÚÉK.Már indulunk is, a TV-zés holnapra marad a kicsinek, hogy tudjunk pihenni
MÉG EGYSZER BÚÉK MINDENKINEK!!!!
-
Diamond500
senior tag
válasz
huncutka1029 #49729 üzenetére
Nem állok le vitázni, érezd hogy igazad van, de a valóság nem ez itt Mo.-n
-
rongylab
tag
válasz
huncutka1029 #49728 üzenetére
a mostani egész jól sikerült beállításom:
az eredeti, (standart) módban:
háttér:50, kontraszt:85, fényerő:70, élesség 30, szín mély: 55. árny:0, szinhő: c2,
további beáll:
din kontr: magas, din szín: magas, preferált szín:bőr :0, fű 2, ég:0, színskála: széles, szuper felb: alacsony, gamma: magas.további kép beáll:
zaj csökkentés: automata, Mpeg zaj: automata, fekete: alacsony, mozi: be, szemkimélő: magas, trumotion: törlés1.hozzá tartozik hogy upc digitális beltériről jön az adás, és a HD box beállításaiban: 1080P-re állítva a jel.
-
luckyman
aktív tag
válasz
huncutka1029 #49623 üzenetére
Felraktam a serviio-t, látja a tv-t, zöld is, de a tv-n nem találom, nem látja. A router kiossza rendesen az ip-t, de beállítottam neki a statikust inkább, midig azt kapja. És még mindig nem találom.
-
rongylab
tag
válasz
huncutka1029 #49569 üzenetére
élesség: 0-50 között állítható.
a többit ugy állitottam most ahogy írtad.
nekem ez igy nagyon szines, mintha tul lenne minden hajtva. az emberi arcok olyan aranysárgák, mint aki 100 órát töltött a szoláriumban.
jó lenne ha más is leírná milyen beállitások váltak be neki a legjobban.
köszi
-
rongylab
tag
válasz
huncutka1029 #49540 üzenetére
nálam csak az a hiba áll fenn ami nem is hiba hanem beállítási probléma. Az emberek olyanok mintha sugároznák a hőt.. a sziluettjük mellett vibráció van. ezt melyik beállítással lehet megszüntetni?
valaki leírhatna egy jó beállítást.
nálam most igy van:
háttérfény:56 kont: 79, fényerő: 57, élesség 16, szín:55, árny:0, színhő: C10, din kontraszt: közép, din szín: közép, elsődleges szín: fű 3, bőr:0 ég:0 , színskála : széles, szuperfelbontás: magas, gamma :közép.
kép opciokban:
zajcsökkentés:auto, Mpeg zaj: auto, fekete szint: alacsony, valósághű mozi: be, szemkímélő: alacsony, Tru motion: törlés.
-
Biga123
addikt
válasz
huncutka1029 #49533 üzenetére
Ja nem az nem én képem volt hanem a kollega TÖKKÉLETES 730-asa, nálam természetesen mind a 4 sarok sötét
de hogy a sarokba nem futotta még 4 ledre
Truemotion nemsegít az űstököstelenítésben
már szinte mindent kapcsolgattam de nem javít semmi.
-
direwolf
őstag
válasz
huncutka1029 #49535 üzenetére
Talán inkább az esztelen tagadás...
Mindig is lesznek, akiknek új a felhősödés, de erre nem a tagadás a jó válasz, hanem a konkurrencia hibáira rámutatás, és összevetés az értékekkel, meg a hibák prioritásával. -
szaszalino
csendes tag
válasz
huncutka1029 #49464 üzenetére
Szerintem felejtős a téma - lecserélem hamarosan a készüléket, ez jó lesz a gyerekeknek, bár ez már nem az idén lesz
A sarkosodástól kezdve a béna foltok, a bal felső sarokban megjelenő LED fények udvara mind zavaró számomra - az LG-s csóka kb. fél órát állítgatta, de én mindvégig röhögtem magamban, mert amit próbálgatott azon én már mind átestem - és volt arca azt mondani az egyik legjobb TV-m van, mert Ő már látott nagyon rosszat.
Mindegy - ez a "jó Tv" nekem nem kell! -
válasz
huncutka1029 #49474 üzenetére
Kár. Elég buta felvevője van.
-
Oranos
tag
válasz
huncutka1029 #49308 üzenetére
Áhh értem!
És logikus is, tényleg csak a hiányosságok miatt nem tudtam megoldani, nem így álltam neki a problémának!
Mindenesetre köszi, spóroltál nekem egy utat
Még annyi hogy nem találtam sehol de meg tudod mondani melyik távirányító a hozzá való gyári? Gíári oldalon és google-izva sem találtam ilyen infót.
Valami régit kaptam hozzá amin nincs smart gomb és csak alkalmazással tudok belépni az appokhoz.O
-
roomi
tag
válasz
huncutka1029 #49420 üzenetére
-
válasz
huncutka1029 #49438 üzenetére
De kisebb szobába meg nem nagyon kell 42". El se nagyon férne itt.
Zsmester89: de miért nem adják ki ezeket 42" alatti méretben is?
-
válasz
huncutka1029 #49432 üzenetére
Csak az meg nincs 32-es méretben.
-
válasz
huncutka1029 #49417 üzenetére
A 42"-os Samsungon (Edge LED) nincs felhősödés, és a széleken is csak minimálisan lehet észrevenni a bevilágítást. Teljesen vállalható. Soha többet nem veszek Direct LED-es TV-t, az biztos.
Elterjedés alatt a megfizethető árat, és a kisebb képernyőméretet értettem. Nagyon remélem, hogy jövőre ezek már bekövetkeznek.
rongylab: mert nem nagyon támogatják már a gyártók, ez pedig nálam fontos.
-
Flashget
félisten
válasz
huncutka1029 #49417 üzenetére
valamikor az LCD is vállalhatatlanul drága volt.
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #49396 üzenetére
Jól emlékeztem, hogy te írtad, te hozzászólásaidat nézegettem, csak biztos nem a megfelelő szóval kerestem.
-
Đusty
addikt
válasz
huncutka1029 #49360 üzenetére
Ez LA sorozatra nem jó? én 4.22.11-nél tartok de az eredeti gyári kellene mert így az időzítés felvételnél nem működik. (LA620)
-
-=Jam=-
őstag
válasz
huncutka1029 #49360 üzenetére
Nem hiába vártatok, de írtam, hogyha lesz időm leírom. Most értem haza, most lett volna időm
-
TaylorPro
addikt
válasz
huncutka1029 #49368 üzenetére
Sejtettem, ezt az egyet nem tudtam megoldani. Így sajna mindig dugdosgatni kell a winyót ha filmet akarok rátenni. Sebaj.
-
ricardo78
újonc
válasz
huncutka1029 #49317 üzenetére
Köszönöm a gyors reagálásokat.
Az általad leírtakból egyedül a mac cím nem volt klónozva, a többi beállítás minden stimmelt az általad leírtakkal. Amúgy minden tp linkes a házban.
Most ismét próbálok hehe. -
-=Jam=-
őstag
válasz
huncutka1029 #49302 üzenetére
Visszaraktam a 04.34.23-at minden gond nélkül
Meg lehet kerülni a korlátozást.
A knox amúgy nem a kit-kat hülyesége, hanem a Samsungé, hogyha felraksz egy nem hivatalos update-et, akkor ugrik egyet a számláló, de szerintem a downgrade-et nem befolyásolja az sem.
-
Oranos
tag
válasz
huncutka1029 #49177 üzenetére
Köszi!
Így már megy, bár továbbra sem érzem logikusnak
Bedugtam kiírta nem szólt, akkor minek még állítgatni
-
hosszug
tag
válasz
huncutka1029 #49202 üzenetére
A samun mire lecseréltem volt alkalmazás a plexhez, és tök jó videótárat lehetett készíteni vele.
-
RPZ
tag
válasz
huncutka1029 #49203 üzenetére
Gigantikus tévedés
!
Kifelejtetted a technológiából adódó második felezést. A passzív tech. vertikálisan felez. Így a 960*1080-ból csak 960*540 marad. Ezek a rideg tények. Több ezer, több tízezer oldalon leírták ezt a neten, nagyon egyszerű logika mentén.
Az agyban elhiszem, hogy MEGKÖZELÍTŐLEG összeáll a HOU esetében a FHD felbontás, a HSBSnél ez lehetetlen. De a tökéletes FHD-nál mindenképpen rosszabb kell, hogy legyen még a HOU is. Ettől függetlenül az agy a valóságban nem érzékel jelentős eltéréseket, mert annyival sokkal rosszabb a 3D-s képélmény (kifakult, eltorzított színek; általánosan sötétebb kép), hogy az eltűnt valódi képi információ már fel sem tűnik neki, a horizontálisan 1920-ra felskálázott képről nem nagyon veszi észre, hogy rosszabb, az előbb említett sok torzító hatás ezt elfedi. Viszont ott van az az ellenhatás, hogy a szem elvileg háklisabb a függőleges felbontásesésre (a vízszinteset jobban kiküszöböli az agy). Bár akkor MIÉRT nem horizontális polarizálást alkalmaznak a passzív 3dnél???
Aztán ott van az, hogy ha 180 cm-nél távolabbról kezded el nézni a 47-es FHD képet, akkor kezdenek eltűnni a részletek. Sokaknak 2 m-ről már szinte megkülönböztethetetlen lehet a 720p-1080p. Tehát 2-2,2 m-ről nézve már mindegy, hogy van-e 1 MPxelnél több képi információ, azt úgysem látod. Pláne, ha 42-es képet nézel
. Így az agyban összeállt HOU-s FHD, v. a feleannyi felbontású agyban összeállt HSBS-es 720p-s kép így kb. ugyanolyannak tűnik. És erre jönnek az említett torzító hatások.
Illetve még ez is: My concern has always been the Z resolution obtained in stereo display. Since the eyes are horizontally displaced, the Z resolution is the tangent of the interocular angle times the X resolution. HOU has twice the Z resolution of HSBS. A clear choice.
A kérdésem, még mindig marad (a benne rejlő hatalmas ellentmondással egyetemben): miért demózik az LG egy fele felbontású megoldással??? Ok, hogy esetleg "tökmindegy", mert a user úgysem vesz észre nagy különbséget, de technikailag mindenképpen egy gyengébb, rosszabb megoldást választ ezzel a tökéletes helyett.
Valószínűleg örök rejtély marad. -
tvtárs
újonc
válasz
huncutka1029 #49208 üzenetére
Szia.Köszi a válaszodat.A leírásod szerint állítottam a színeken de továbbra sem éles a kép.
Másik: Routerrel csatlakoztatom a Netet (ami kábeles), elfogadtam a szolgáltatási feltételeket, ki is írja a képernyő jobb felső sarkába "Hálózat csatlakozva". Mikor a hálózati beállításokra megyek ott megjelenik szinten a jobb felső sarokban " LAN kabel lecsatlakoztatva", és a hálózati menün
-(Vezetékes Kapcsolat (Enternet) alatt ez olvasható:
Nincs kapcsolat az Enterneten keresztül.
Köszi. -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #49208 üzenetére
Nálam 0-n van mindkét élesség, és nagyon jó a kép.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
huncutka1029 #49207 üzenetére
Nekem jobban tetszik a menüje mint a tvnek
Nem vettem észre hogy nagyon enné a memóriát. -
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
huncutka1029 #49202 üzenetére
van az lg tvkhez plex alkalmazás csak playz a neve.
De ilyenkor is kell a szerverprogram egy pcre. -
tom570
aktív tag
válasz
huncutka1029 #49181 üzenetére
Most már biztos, hogy én értelmeztem félre, és ezért nem tesz új csatornákat a frissítés után a már meglévőkhöz. Köszönöm, hogy szántál időt a tudatlanságomra, így a karácsony utáni relax alatt
-
tom570
aktív tag
válasz
huncutka1029 #49178 üzenetére
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #49173 üzenetére
Ok!
Köszi!
Akkor első körben megvesszük a samut, aztán meglátjuk hogy viszi-e az usb hosszabbítóról. -
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
huncutka1029 #49174 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
Minek smart tv ha nem használnám ki.
Egy hdd van a felvétel, és a time shift miatt rádugva, és mást nem is kell rádugni (kár hogy nem tud megosztásra rögzíteni).
Nas-on rajta van ~500 film.
Teljesen egyszerűen lehet nézni bármit.
(még az asszony is jól tudja kezelni)
-
Fuvaros
senior tag
válasz
huncutka1029 #49167 üzenetére
persze van hosszú hdmi kábel, de könnyen kimozdul a helyéröl a laptopban, kb fél mm és nincs kontakt. ezt a Lenovo szúrta el, hiába mondom a barátnőmnek, hogy faragjunk le a laptop házából a hdmi csatlakozónál
-
Shingen
addikt
válasz
" De ha már megveszi a tv-t ami tud DLNA, WI-DI Miracast -ot, akkor miért ne használják? "
Teljesen egyet értek!
-
rongylab
tag
válasz
igen de ha nincs hdmi kimenet, már pedig a régi laposokon nincs. se a gyenge video kártyákon. olyankor ez jót tesz. és olcsó.
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #49164 üzenetére
Most ez az usb hosszabbító van benne [link] ferrit gyűrűs nem tudom ez mennyire számít vékonynak.
Pont most beszéltem nővéremmel kinéztem neki először ezt [link]
mert én WD párti vagyok, de aztán tovább néztem az oldalt és találtam ezt [link] pár ezerrel kerül többe és ez 1 TB.
Samsungról sem szoktak rosszat írni, ilyen szinten ez is megbízható.
Szerintem jó ár/érték arányú.
Így ő ezt választotta.
Akkor ehhez kell akkor az Y usb szerinted?
[link] ezt néztem ki akkor ha kellene. -
mailroy
csendes tag
válasz
huncutka1029 #49089 üzenetére
Akkor ha jól tévedek ez az egy lehetőségem van, illetve, ha olyat veszek, aminek a hangvezérlőegysége rendelkezik optikai S/PDIF csatlakozással, vagy HDMI csatlakozással. A legolcsóbb ilyen, amit találtam a Sharkoon Xtactic Pro, 41 000 Ft-ért. Így felejtős sajnos. Köszi a válaszokat!
-
olasz69
senior tag
válasz
huncutka1029 #49052 üzenetére
Természetesen,de ettől függetlenül a pc-tv összekötésre megfelelő Diamond500 Fórumtársnak!
-
petya2012
őstag
válasz
huncutka1029 #49049 üzenetére
sejtettem
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #49010 üzenetére
-
rongylab
tag
válasz
huncutka1029 #48850 üzenetére
köszönöm, igen smart. lb650v.. ezt nem írtam,
azóta végre sikerült. leírom a megoldást hátha más is így jár..
Szóval az volt a baj hogy volt egy másik usb foglalat is használatban. azon egy winyó. amint lecsatlakoztattam a winyot és csak ez a pendrive volt az usb-n, azonnal települt.
szóval nagyon érzékeny a tv. ha több foglalat is használatban van. akkor már nem frissíti magát..
-
parkr
őstag
válasz
huncutka1029 #48631 üzenetére
Köszi! majd még tesztelem a napokban
-
Sallala1978
csendes tag
válasz
huncutka1029 #48474 üzenetére
Hol lehet azt beállítani, hogy hova telepítse az alkalmazásokat?
-
orwi
tag
válasz
huncutka1029 #48470 üzenetére
az nem baj, átkapcsolom én, köszi.
-
szabferi
tag
válasz
huncutka1029 #48450 üzenetére
Nehezen megy át a szarkazmus
(azé feltűnhetett volna hogy közvetlen előtte hozzászoltam mint LG tulajdonos...
)
-
nimfas
addikt
válasz
huncutka1029 #48450 üzenetére
Semmi... csak Samu fan
f1mester: én inkább a helyedben nem a t-nél nézelődnék részlet miatt... Mediamarkt is ad részletre és lehet olcsóbb lesz a vége mint a T-s buli....
-
olasz69
senior tag
válasz
huncutka1029 #48414 üzenetére
Köszönöm a válaszod,igazából az összehasonlításra adott válasz miatt írtam:
"Ha van rá válasz,egyáltalán?" Almát-körtével ......
Így a Hd ready után vagyok a másik koreai cég termékei után,már 15 éve csak 3 tv-m volt eddig,de nem szeretnék többé samut. (a Magyar Orion utánvolt 3 )
A 4K felskálázás szimpatikus nekem,a vételártól függetlenítve,lennék kíváncsi a véleményeitekre......Köszönöm
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #48379 üzenetére
Volt dolgom több alkalommal a Mall.hu val, szerintem gyors és korrekt volt mindig, de amúgy mindenki ott vásárol ahol akar, az a saját felelősséged.
nimfas Tévedés hogy szakadoznak, ha olyant látsz, az rossz beállítás miatt lehet. 3k havonta a digi, de ha akármelyik érdekel, vannak itt műholdas topic-ok is. T-é a leggyengébb, azt írják.
Nem kell másik lavór, ha bemérik és jó jelet ad.
Sallala1978 Nincs 3.0 usb egyikben sem. -
Sallala1978
csendes tag
válasz
huncutka1029 #48379 üzenetére
Azért 70000 különbség az sok... ezek a boltok ennyivel többért is adják.
Holnap érkezik a TV
Persze pár telefonhívásba került és már mikor le akartam mondani, intézkedtek serényen, de a lényeg, hogy holnap...
Majd megírom milyen...55LB671VMajd azt hiszem karácsony van.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #48330 üzenetére
4 a hide, skip opciókat felejtsd el, Ezek nem is működnek nálam.
Mika1227(#48314) A tévére TILOS ráfújni, ráönteni, stb. folyékony dolgot. Különben hamarosan a kijelző cseréről kérdezősködhetsz itt. Enyhén mosogatószeres, és alig nedves puha ruhával lehet tisztítani. A mikroszálas kendő is nagyon jó.
nimfas Érdekes amit mondasz, mert az Invi topicban meg azt olvastam, hogy a DIGI veszi meg az Invitelt. Az pedig most is fejlesztéseket csinál, ki érti ezt? Akkor marad a műholdvétel. Invi családi majd 3x annyiba kerül mint egy Digi sat előfizu.
-
direwolf
őstag
válasz
huncutka1029 #48122 üzenetére
Nekem nem kell projektor, irtó macerás vásznat installni, húzogatni, zúg a fejem fölött... neeem, köszi.
A settopbox meg pont elég jó a szar tv adásokhoz. Mozizni szgépről szoktunk.@-=RelakS=- Most tényleg az a gond, hogy miért nem neveztem monitornak? Ne viccelj már. A méret a lényeg!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
huncutka1029 #48122 üzenetére
Amit mond, az szerintem létezik, csak úgy hívják, hogy monitor
-
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #48020 üzenetére
-
Papi86
csendes tag
válasz
huncutka1029 #48075 üzenetére
Igen, már később gondoltam rá hogy a telefon nem biztos hogy kirakja full hdra de az s4 elvileg full hd-s... nah mindegy ha nem sikerül telóról kirakni a színeket, akkor természetesen paintbe hamar összedobom.
-
nimfas
addikt
válasz
huncutka1029 #48083 üzenetére
Azért remélem beleférek a 3 napba...
"3 napon belül az LG minden pixelhibára (akár egyetlen alpixelre is cseréli az LCD monitorjait!" -
nimfas
addikt
válasz
huncutka1029 #48077 üzenetére
Ez a TV-re is érvényes? Csak mert monitor van írva mindenhol....
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #48020 üzenetére
Oda jó lenne ez a webos-os tv: LG 65EC9700 4K OLED
razzorr Nem, alaptípus=fapados. Full extrás= Smart rendszer +3D +wifi +stb. -
madle
őstag
válasz
huncutka1029 #48022 üzenetére
Meggyőztél, akkor mindenképpen a nagyobb lesz!
-
pgemil
aktív tag
válasz
huncutka1029 #47952 üzenetére
Mivel, az "okos" TV gyakorlatilag egy "számítógép", rá lehet tenni a 2013-as szoftver helyett a újabb WebOs-t?
-
vigyori78
őstag
válasz
huncutka1029 #47948 üzenetére
Sajnos jövőre is drága lesz
Pedig gyönyörű képe van -
madle
őstag
válasz
huncutka1029 #47947 üzenetére
Értem, akkor nem fogok várakozni, megveszem, kérdés, hogy a 47"LB730v jobb választás lenne mint az 50"-os 671v ? Szóval attól hogy 3"-al kisebb a 730 érdemesebb inkább mégis azt megvenni?
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Folyamatban...
Igazából patchelni akarok a webos-t, pl.: HDMI felvétel.. etc... -
DaliBaba
csendes tag
válasz
Ezzel mit lehet kezdeni ?
-
MR!!
aktív tag
válasz
huncutka1029 #47827 üzenetére
Hali !
Akkor nem csak nekem meglepő ez ?!
Vagy csak én vagyok ennyire "figyelmes". Jó oké utolsó darab , polcról leszedett, kiállított darab stbstbstb...De én ragaszkodnék a gyári bontatlan csomagolású termékhez, amit vásárláskor ott a helyszínen én bontok ki és nézem meg, hogy tényleg sértetlen a készülék.
*Sajnos nem egy esetről hallottam és láttam, hogy MM-ben a külső csomagolás (karton doboz) sértetlen volt, de a TV kijelzője meg be volt törve !!
**Ezzel nem az MM-t akarom hibáztatni, minősíteni, hanem felhívni a figyelmet arra, hogy a sértetlen külső csomagolás nem jelenti a termék sértetlenségét is !
Nem tudom, hogy lehetséges ilyen, de feltételezem nem az üzlet hibája. Nem hinném hogy a bolti eladók hibáznának.
-
*H*
aktív tag
válasz
huncutka1029 #47888 üzenetére
Számítástechnikai eszközök: notebookok, táblagépek, játék konzolok. Ezeknél is a szoftver "meghibásodás" pl. egy nem induló op. rendszer, hibásan működő egyéb szoft. Ezek nem tartoznak bele a gariba.
A TV szórakoztató elektronikai eszköz. -
Shingen
addikt
válasz
huncutka1029 #47827 üzenetére
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
huncutka1029 #47721 üzenetére
Köszi az infót elgondolkodom rajta.
-
Flashget
félisten
válasz
huncutka1029 #47582 üzenetére
Thx.
Nekem ennyit mondtak, ennyi van rá :/ -
törölt tag
válasz
huncutka1029 #47553 üzenetére
, Elég ha belegondolunk, hogy pár éve az EW gondolkodás nélkül kivonult innen. Pedig mindenki megbízott bennük. Másik, hogy MM időnként a német boltjaiból hoz be tévéket, gondolom ha ott felszaporodik a készlet azért. Nemrég olvastam ilyen problémás esetről, és még lehetne sorolni, de inkább hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest