- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
#65675776 #6269 üzenetére
A poci terheleset nezve nem volt semmi kulonos. Masodpercenkent mintha 1 frame kimaradt volna. Regi VHS kazit digitalizaltam, most epp arra keresek megoldast, hogy milyen programal lehetne a felvetel mind kep, mind hangbeli minosegen javitani...
Az "akadasos" problemara van otleted milyen (rendszer)elemek kellene atneznem, ami ezt okozhatna?
2 vinyo van a gepben, a masodlagosra tortent az iras. A meglevo profilokbol valasztottam ki a beallitast (HW mpeg 2). -
Cheesy
őstag
Sikerult berakni, bar egy 20k-s kartyatol szerintem elvarhato lenne, hogy ne kelljen a femsint nekem hajlitgatni, illetve, hogy a csatlakozok a hatlap lemez kivagott reszeinek kozepere essenek legalabb.. De mukodik. Eppen hozzaer sajnos a deli hid (P35-DS3R a deszka) bordajahoz, de a nyaknak csak az ele, merem gondolni, hogy ez nem gond. A gyari CD-t elo sem vettem, win 7 driver update, tokeletesen felismert mindent. Bzoley-nak hala, a honlapjarol leszedtem a PVR2 legujabb verziojat. Radio volt az elso amit kiprobaltam, a kezeloprogram felulete kisse gagyinak hat (en nem csipem a csicsas szines szagos feluletet. A taviranyito is mukodik, remenykedem, hogy esetleg mas lejatszoval (KMPlayert hasznalok) is meg lehet ertetni... Az elso dolog amt kiprobaltam, a videomagnorol valo vhs kazi digitalizalasa. Hardveres mpeg2 kodolas, -nem- rendszervinyora "jobb" beallitassal es max video minoseggel.
Meg is van az elso problema: masodpercenkent megakad a felvetel, a hangon nem hallok akadast. Most a video minosegenek csokkentesevel probalkozok.
-
Cheesy
őstag
válasz
#65675776 #6260 üzenetére
Kedves szomszedunk telekomos, valtottam vele par szot, vegul arra jutottunk, hogy mivel 2012. januartol kizarolag digitalis - szabadon foghato - felszini musor sugarzas lesz es a kodolast jo ideig nem tervezik megvaltoztatni igy a pxdvr3200h-ban levo dvb-t tuner jo ideig hasznalhato marad ilyen tekintetben.
Vegul a STB mellett dontottem, viszonylag stabilan es jo minosegben foghato musorok, rogzitesre mondhatni eleg jo, a regi antennankkal meg majd kiprobalom, hogy tudom-e fogni a mindigtv-s ingyenes csatornakat.
Ugy latom, hogy kozel 2 ev alatt mar eleg kiforrott szoftvertamogatottsaga lett a kartyanak (*kopp*kopp*kopp) igy szerintem nem lesz kidobott penz amit raszanok. -
Cheesy
őstag
válasz
#65675776 #6258 üzenetére
daa-raa akkor Te melyik megoldast javasolnad?
Bekotni egy ujabb STB-t es ezek szerint digitalis jelet analog bemeneten ujbol digitalizalni, vagy ez a mindigTV -fele szabadon sugarzott, am DVB-T tunerrel foghato adast rogziteni?
Melyikbol lehetne jobb minoseggel rogziteni? Analog bemenet is kellene, a regi VHS-eket videomagnon keresztul digitalizalnam, de ugyebar ez nem tart sokaig, utana meg nem akarom leselejtezni, mert hasznalhatatlanna valt a tuner kartya... -
Cheesy
őstag
Csak ezt talaltam: AverTV Capture HD
Bar szerintem kozel sem azonos arsavban tartozkodik... -
Cheesy
őstag
Koszonom Csorbi a valaszod. Lenyegeben arra torekednek, hogy adott forrasbol a leheto legjobb minosegben rogzitsek. Igy belegondolva tenyleg nem gondoltam at, hiszen a thome sat tv adast a box dekodolja es kuldi egy video, illetve audio kimeneten. Igy valoban nincs tunerre szukseg, mert nem antennan erkezo jelet kell atalakitani.
Viszont mivel jaratlan vagyok e teren, azert azt meg megkerdeznem, hogy ha ugye a settop boxbol digitalis jel jon, nincs ra mod, hogy azt ne analogga alakitva ujra digitalizaljam, hanem egybol digitalis bemeneten keresztul, kvazi jelveszteseg nelkul? -
Cheesy
őstag
Tiszteletem
Az alabbi kerdesben kernem a tanacsotokat:
T-Home SAT TV van nalunk otthon. Gondoltam veszek a gepembe egy TV tunert, elofizetek egy 3. settop boxra, igy en is tudom a szobamban nezni a tv-t a tobbiektol fuggetlenul (kulon tv adast nezni csak kulon settop boxon lehet..).Eloszor is a tunert kellene kivalasztani, a DVR3200H-t neztem, hogy kategoriajaban a legjobbnak mondhato. Mivel digitalis jel jon a settop boxbol, igy ez a kartya pont megfelel, de mivel a regi csaladi VHS kazettakat is akarom majd digitalizalni, ezert az analog tudasa sem marad kihasznalatlanul. Oprendszerem win7 64bit. Ez a tipus megfelel-e, illetve ha koltseghatekonysag (es kihasznalatlan tudas) szempontjabol van ennel jobb, akkor legyszi adjatok tippet.
Valaszotokat elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest