- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazygamer
tag
-
crazygamer
tag
-
crazygamer
tag
igen igazad van, írtam a VDub topikba, de Daa-Raa itt kérdezett rám, hogy mi a gondom a VDub-al, így véletlenűl itt ragadtam a témával.
köszi mindent,
igazából meg vagyok elégedve az expert tunerrel, és már a felvétel is nagyjából megoldott, kis finomhangolás, és minden oké lesz. tehát a mód ahogy csinálom, akkor megfelelő, nem használok rossz codecet, vagy rossz beállítást? csak erre voltam kíváncsi.
Búcsúzom, ha csak nem futok bele valami nagy bakiba, akkor egyelőre békén hagylak benneteket
Kösz a tunerbeszerzési, és egyéb tanácsokat, nagyon hasznos volt
Tisztelettel köszönöm: Hetényi Zoltán -
crazygamer
tag
MPEG2-jobb minőség a PVR2-vel, majd VDubMod-al ffdshow/divx codec-el(1500-as bitrate) tömörítés. eredmény: nekem megfelelő képminőség=1perc/20MB tehát 90-120 perces film 1,8-2,4GB. valami jobb ajánlat? vagy ez megfelelő?
amúgy a hanggal van egy kis problémám, PVR2 tv nézés alatt is fura, nem víszhangzik, hanem zajos, mintha csicseregnének a háttérben
gondolom a gagyi alaplapi hangkártya, vagy az expert ilyen?
-
crazygamer
tag
PVR2 tömörítetlen avi 352*288 felbontásban egy 2 órás film kb 30-35 GB ez még elmenne,de kicsi a felbontás, viszont jó felbontásban 768*576-ban ugyanennyi tárhely max 30 percre elég, azért az durva.
mit ajánlotok, hogyan érdemes felvegyek, amit utána aVDubMod-al vághatok és tömöríthetek? -
crazygamer
tag
amúgy jogosan lehet belémkötni, sokat floddolok, és olyannal akarok foglalkozni, amihez nem sok közöm/tudásom van. de éppen ezért jöttem erre a fórumra, csak kicsit személyesen írok és kevésbé szakmailag (mint most is)
sorry mindenkitől és rajtam aztán ne vitatkozzatok, nem szeretnék egy jól működő fórumon feszültséget kelteni. egyelőre amúgy minden flottul megy, működik. majd a felvételi variációkra leszek kiváncsixp-re ez az utolsó driververzió: 4.0.107.3210 ??
bzoley linkje vezetett ehhez, de kicsit régi 2006-os -
crazygamer
tag
válasz
Sk8erPeter #4358 üzenetére
te nagyon szuper vagy. kb ajelölt idő fele, mig letöltöttem a drivert és a pvr2-t, de már fentvannak.
de nem szándékozom tudásversenyt rendezni veled. valszeg messze nem értek hozzá annyit mint te. de ahelyett, hogy ezzel felvágnál, inkább segíts -
crazygamer
tag
válasz
Sk8erPeter #4356 üzenetére
azért kérdezek már a beüzemelés közben, hogy nehogy már a kezdetnél nagy hülyeséget kövessek el. persze nem szándékozok rákérdezni minden ok gomb megnyomására.
-
crazygamer
tag
Megvettem az Expertet, bekötöttem. alaplapon is CD-audio kábellel, és kivűlről is,mert van az 5-ös korbácskábelen audiokimenet. Ugye nem gond, hogy mindkét módon bekötöttem?
most töltöm a szoftvereket hozzá, remélem sikerűl beüzemelnem, komoly kinlódás nélkül -
crazygamer
tag
ja és talán ismered a szólást: hülye, hülyébb, leghülyébb,rendőr, postás, vasutas. na hát én postás vagyok
ha megkérlek akkor azért válaszolsz majd holnap az előző kérdésemre?? jó helyre akarom majd bekötni az audiót az alaplapon?? és hogy van-e különbség bekötésben az expert( az összehasonlító tesztedben amúgy nekem jobban tetszik az expert képe) és a global között??
-
crazygamer
tag
amúgy a bejelentkezésemkor történt első postomban írtam,utoljára 13-15 éve használtam utoljára 4 MB ATI All-In-Wonder kártyát, azóta se foglalkoztam hasonlóval. asztali dvd-írót használok, de 4 év alatt 3 ment tönkre. ezért gondoltam, hogy átállok tunerkártyára.
valószínűleg sok átlagfelhasználó még a ház oldalát se vette le. azért én Vga-t ram-ot, vinyot ilyesmit cserélgettem már a gépemben, magam telepítek, de természetesen nem vagyok gépösszerakó géniusztehát nem ismerem az alaplapok minden szegletét, így az audio-in-t se. mindig a mic-t kötöttem audio outra. nekem a mic volt az alapvető bemenet, nem tom mért
-
crazygamer
tag
ASUS M2N-VM DVI alaplapom van. a leírás jelöl egy 4 pin-es csatlakozot(rögtön az audio csatlakozok mögött), neve optical drive audio in connector, akkor gondolom erre kell kötnöm, ugye???
-
crazygamer
tag
oo én hülye, persze a boltban a dobozon láttam a képet
most mond meg, mekkora marha vagyok.
tök le vagyok blokkolva, pedig nem ma kezdtem, még ha ez nem is látszik az írásaimból.
én csak az optional szón akadtam meg, hogy esetleg nincs a dobozban, és ezért ajánlod a forrasztást, hogy ne kelljen kínlódni a beszerzéssel -
crazygamer
tag
hát asszem holnap se veszek tunert. amíg nem tudom, hogy össze tudom-e kötni, addig biztos nem dobom ki a pénzt az ablakon. sajnos ez a szerelgetés nem az én műfajom, pláne ha opcionális a kábel, és nem is alaptartozék.
-
crazygamer
tag
http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/pop.asp?pic=winfast_pvr3000_deluxe_3.jpg
ez egy másik kártya kábelezési rajza, de ha az expert/globalt is így kell, akkor nem tudom a belső összekötést megoldani, mert integrált a hangkártyám
vagy valamit nagyon félreértek??
régen sima jackdugoval összekötöttem a tuner audiokimenetét a hangkártya mic bemenetével -
crazygamer
tag
múltkor találtam valahol kábelezési rajzot, és ott feltűnt egy optional (kiegészitő?) jelölésű kábel, de már nem találom ezt a képet sehol.
van a dobozban az a kábel?? és a mic bemenetre kell kötni a hangkártyán? -
crazygamer
tag
Hali
Bzoley,olvasom a weblapodon a Moddoljunk tévétunert III. - a PCI Audio bekapcsolása a Leadtek WinFast TV2000XP Expert-en cikket, ez még manapság is él??
bütykölni kell? mert az nekem nem megy. a hangkártyám alaplapi, tehát ha nem megy PCI-n a hang, akkor nem tudom hogyan kell majd megcsinálni -
-
crazygamer
tag
lécci, válaszoljon valaki
hétvégén már be szeretném üzemelni a tv tunert, csak nem tudok dönteni a 3 kártya között,pedig rengeteg tesztet olvastam már róluk.
a versenyzőim
TV2000 XP Expert
TV2000 XP Global
PxTV1200
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest