Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz
üzenetére
"Egyébként a PVR2 nem nagyon tud két hangkártyát egyszerre kezelni."
No ezt nem tudtam, bár belegondolva tényleg ésszerű
"Hardveres előnézetet használva pedig még csak össze sem kell kötnöd a hangkártyával."
Ezt nem igazán értem. Hol hallom akkor a hangot?
(Tudom, a fülemen...
)Mit ajánlasz akkor egy olyanhoz, hogy szeretnék tv-zni mondjuk a PVR2000-rel (és akár fel is venni közben, ha olyan a műsor), és vele egyidőben mondjuk egy videomagnóról rögzíteni a Global segítségével. Hallani a VHS felvételt nem akarom egyáltalán, csak tálcára lecsukva szépen menjen az ő PVR2-es ablakában, a másik PVR2 ablakban meg menjen a TV adás, azt persze hallani is szeretném. Egyáltalán meg lehet oldani ilyet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Adventi kalendáriumok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Tudom, a fülemen...
)