- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
k_petya #4439 üzenetére
Én hamar megtaláltam... Mi is lenne az a furcsabetűs oldal?
Nem javították. Talán az van a háttérben, hogy az újabb kártyák már csak sztereoban képesek dolgozni. Az Expert kezeli a sztereo jelet, de ehhez az adásnak is sztereonak kell lennie.
Milyen fekete csíkokat vágott le?
Szerkeszteni a PVR2-vel lehet. És csak egyszer kell megcsinálni, pont ezért jó a menthetőség.
-
törölt tag
válasz
k_petya #2852 üzenetére
1. Elméletileg folyamatban van a javítás.
2. Detto.Ismerem a PICVid-et, lévén régebben én is azt használtam. Nem rossz, leszámítva, hogy élek mentén erőteljes JPEG artifact-esedést tud produkálni. Az MPEG2 sem ad rosszabb minőséget 10Mbps mellett, és még a mérete is kisebb. Emellett nincs artifact. Ahol nem artifactaesedik a PICVid, ott meg irreálisan nagy file-okat generál. Akkor már inkább HuffYUV.
-
bzoley
veterán
válasz
k_petya #2847 üzenetére
Az mjpeg-et talán nem kell újrakódolni? Ha logót próbálsz eltávolitani, nem kell minden képkockán végrehajtani a feladatot?
Amúgy, ha kimodottan ilyen szándékaid vannak, jobb választás, de ebben a topicban általában "csak" felvétlről, annak sikerességéről van szó, vagyis az első kérdésed továbbra is fölöslegesnek tűnik.Milyen bug-okról van szó? Van néhány, de nem minden verzióban mindegyik egyszerre.
Idővel talán újra minden működni fog. -
bzoley
veterán
válasz
k_petya #2843 üzenetére
Nem mindenki akar utómunkázni, főleg nem első alkalommal, és nem életcélja, hogy legyen egy többtíz gigás mjpeg-gel rögzített videója. Megelégszik azzal is, ha sikerül egy használható felvételt készítenie.
Különben meg aki kíváncsi, az hamar megöregszik. De az alul-felül csíkos 4:3-as mpeg2-ből bármit csinálok neked, akár vdubmod-dal, ahogy daa-raa is írta, de a Vegas is mindig kéznél van, ha épp nem lenne kedvem vdubmod-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest