Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Netfone
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz
üzenetére
Ki fogom próbálni az ffdshow-beli letiltást, ha hazaérek.
Nem tudnak munkaerőt fordítani a dual hibridre? Na ne már, még a végén megsajnálom őket!
A fanatikusok erre várnak már mióta, szerintem fogyna is szépen, ők pedig ezzel jönnek...na jó, ők tudják mit miért...A quad tunert elhiszem hogy nem fér el a low profile-os áramkörön, a Pinnacle 7010ix se fér el. Nem hogy inkább összeforgatnák két fél kártyára egy csatlakozóval, mint egy nvidia gtx295-öt. Azért van sejtésem, hogy ez nem ennyire egyszerű...
A DVB-C az óriási űrt töltene be, én is rögtön váltanék az analóg adásról, dehát egyelőre marad az álmodozás

Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A fanatikusok erre várnak már mióta, szerintem fogyna is szépen, ők pedig ezzel jönnek...na jó, ők tudják mit miért...