- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Heavyrain
üzenetére
No akkor nálad is az lehet ami nálam.
Bettem az I5 (Asrock P55 Extreme 4 - )ös gépembe a Compro mellé a Pvr 3000 Deluxe ot, ez ugye PCI a legalsó sórba meglátta megadtam neki a drivert, szépen müködött
Majd betettem a PxVR 2200 ast is, ez PCI-E x1 es.
A legalsó PCI-E foglalatba, a foglalat az x16 os, de abban is kell mennie az x1 esnek is.
Mivel a Compro is megy benne (Az felülről a második vga nak a portjában van), ebben az alaplapban 3 vga-t is lehetne használni.
Az eredmény ugyanaz mint nálad, meg sem látta semmi.
Feltettem a VGA felé, az x1 es portba, felismerte, és használja. És fázni sem fog
Próbáld meg másik slotban.
Próbálj meg egy másik akármilyen kártyát a mostani slotban, hogy a slot jó - e a lapon. -
Core2duo6600
veterán
válasz
Heavyrain
üzenetére
Rendesen benne ül a kártya a slotban, csak azért, mert ez én is eljátszottam ?
A drivert manuál modszerrel tetted fel ?Ez annyit tesz, hogy leszedet a leadtekről, kitömöríted, kapsz egy exe-t, majd ezt is kitömöríted kapsz 2 mappát, ebből a pci az érdekes , majd elmész a device managerbe, jobb klikk a tuneren, ekkor még felkiáltójeles, majd update driver ésbetallozod a pci on belül a win 7 mappát, majd, ok, molyol egy kicsit, majd közli, hogy sikeresen telepítve !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Star Trek
- Futás, futópályák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest