- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
sziasztok!
PxDVR3200 H -val van valakinek konkrét gyakorlati tapasztalata MediaPortal-al? keresgéltem, és pár kósza problémáról olvastam, de olyat nem találtam ami pozitív beszámoló lett volna. nekem kifejezetten analóg vételre kellene (egyik fórumon pont az analóg problémásságát emelte ki valaki), a digitális nem nagyon izgat, de egyelőre ez a PCIe kártya tűnik leginkább beszerezhetőnek (használtan)...
tulajdonképpen a PxTV1200 is elég lenne mint analóg tuner, de ez beszerezhetetlennek tűnik...
szóval legújabb driverrel és MediaPortal-al van valakinek gyakorlati tapasztalata?
előre is köszi!
-
Peter789
senior tag
válasz
#65675776 #1199 üzenetére
köszi, sokra választ kaptam
akkor Global FM lesz, és látom hogy az IR vevő a kártyára megy - ez teljesen kizárja külső programok kezelését? vagy azért létezik valami megoldás?
a gépet hogyan kapcsolja be? WOR támogatás kell, vagy mi?
a pci audio-t már az összes most kaphatónak illik támogatnia? jó lenne ha nem kéne kívül kábelezni, mert speciális helyre kell, ahol könnyen alakul ki földhurok...
a progija meg a gyakorlatban érdekelne... milyen gyorsan töltődik? mennyire pörgős, vagy vontatott a használata? egy 650-es duron mellé menne xp-vel - nem mindegy mennyire eszi meg. felvétel nem igazán érdekes, max valami nagyon buta minőségben... -
-
Peter789
senior tag
sziasztok!
szeretnék venni egy tunert, és a TV2000XP Global FM nagyon szimpatikus az árával... sajna nem találtam róla review-t. milyen a képminősége? a szoftvere mennyire használható, illetve megy DScaler-rel is?
''Fully-functional Remote Control with user -friendly interface : With use of a single Power up/off button users can now switch on/ off PC at ease.''
ezt írja az oldala a távirányítóról. ez mit jelent pontosan? teljes kikapcsolt állapotból bekapcsolja a gépet? vagy csak winfos alól elindítja a tv progit ha megnyomom a gombot? belső portra megy az infra vevő, vagy usb-s? lehet használni más szoftverekhez is, mint pl mediaplayer, winamp, etc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged