- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batis88
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Leadtek Winfast PxDVR3200 H tunert, hogy a ps2-t játszhassam a gép monitorán. viszont mikor rákötöm, a kép nem foglalja el a teljes képrnyőt, hanem egy fehete keretet képez köré, ahogy a mellékelt kép mutatja (teljes képernyőn is ugyanez a helyzet):
Nem tudom lehet valahol állítani ilyet a tuner szoftverébe, vagy a lejátszóba?
Amit már próbáltam:
-másik alkalmazást használni, pl VLC, az nem működött.
-kompozit helyett komponens bemenetet használni, az se működött.Próbáltam hátha a ps2 van szarul beállítva, de ott már minden beállítási lehetőséget kipróbáltam, és rendes tévén nem produkálta ezt a gondot. Antennám, másik rácsatlakoztatható eszközöm nincs, szóval nem tudom más eszközzel kipróbálni a kártyát.
Szívesen várok bármilyen építő jellegű javaslatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- BestBuy topik
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest