- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Peter789 #1200 üzenetére
Éppen a minap izzítottam be a Global FM kártyámat...
A képminőség nem egy DVD filmé, de 21''-ra kitéve távolról simán élvezhető. A Hauppauge tuneremen igen szemcsés volt az RTL Klub - ezen viszont rendben van ez az adó is, tehát lehet nézni a Barátok köztöt.
A gépet úgy kapcsolja be, ha a BIOS-ban engedélyezed a Wake On PCI (vagy valami ehhez hasonló nevű) funkciót, semmi más beállítás nem kell hozzá.
A driverek telepítése igazán egyszerű, gördülékeny és problémamentes (a Hauppauge-ról ez nem volt elmondható), a PVR2 is egyből működött. Az előző tuner után meglepődtem, hogy a TXT is pöccre bejön, a csatornák rendezése, kezelése is elsőrangú - olyan, amilyet mindig is szerettem volna a tunerem mellett tudni.
Az iMON vezérlőprogramja nem ismeri fel a tunert, de ez nem róható fel hibának.
A töltési sebességre szerintem nem lesz panasz a Duron alapú gépen sem.
Összegezve nekem így elsőre nagyon tetszik a kártya, 7 ezer forintba került, így a Hauppauge WinTV PCI FM-hez képest klasszisokkal jobb vétel!
Valószínű találok hiányosságokat, lehet, problémáim is lesznek vele, mindazonáltal a kezdeti tapasztalatok alapján is bátran merem ajánlani mindenkinek.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Peter789 #1200 üzenetére
Megoldható a külső programok kezelése (meg nem mondom mivel, én még a PVR(2)-höz sem használtam szinte soha). Gép bekapcsolás dettó, de van aki használja, majdcsak erre jár. WOR, WOL szintebiztosan nem kell, Wake On PCI sokkal inkább.
Nekem Expertem van, szóval nem igazán tudok segíteni a PCI Audio-ban (amit egyébként nem támogat a PVR(2) tudtommal). A hangkábelnek nincs köze a földhurokhoz, az antennakábelnek annál inkább. Azt meg mindenképpen rá kell kötnöd.
TV-nézés közben simán elviszi a 650-es Duron (~15-20% procterheléssel, nálam 1GHz-en 8-10%). Felvétel már neccesebb, legfeljebb gyengén tömörítő codec-kel (PICVideo és PCM hang), ami sok helyet igényel (áttömöríteni meg egy örökévalóság ezzel a procival). Nem a levegőbe beszélek, 750MHz-es Duronnal nyomultam egy jó ideig, azt ezek a beállítások 100%-ra terhelték.
Maga a PVR2 aránylag hamar bejön. (Vista alatt gyorsabban tapasztalataim szerint.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest