- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Heavyrain
üzenetére
No akkor nálad is az lehet ami nálam.
Bettem az I5 (Asrock P55 Extreme 4 - )ös gépembe a Compro mellé a Pvr 3000 Deluxe ot, ez ugye PCI a legalsó sórba meglátta megadtam neki a drivert, szépen müködött
Majd betettem a PxVR 2200 ast is, ez PCI-E x1 es.
A legalsó PCI-E foglalatba, a foglalat az x16 os, de abban is kell mennie az x1 esnek is.
Mivel a Compro is megy benne (Az felülről a második vga nak a portjában van), ebben az alaplapban 3 vga-t is lehetne használni.
Az eredmény ugyanaz mint nálad, meg sem látta semmi.
Feltettem a VGA felé, az x1 es portba, felismerte, és használja. És fázni sem fog
Próbáld meg másik slotban.
Próbálj meg egy másik akármilyen kártyát a mostani slotban, hogy a slot jó - e a lapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CASIO órák kedvelők topicja!
- SSD kibeszélő
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Iphone 8 64gb - 88% gyári akku- gyönyörű állapot
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő