- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hammon Serra
senior tag
Nuh.Fent van.
Már csak annyi a probléma,hogy nincs hang.Op rendszerben van.Minden egység működik kivéve ezt:If the video looks abnormal,or the sound is incorrect or completely mute,press"A" on the keyboard to fix these problems......
Na ilyet még nem olvastam.....
most vettem észre, amikor csatornát váltok, a hangszóró kattan,a hangszóró ikon áthúzódik(olyan,mint amikor lenémítod)majd amikor vált a csatorna eltínik a piros áthúzás,de nincs hang......nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő