Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zoz

őstag

válasz #65675776 #8125 üzenetére

Nem azt mondtam, hogy lehetetlenné teszi a használatot, csak azt, hogy baromi idegesítő bug. Elindítom, nézem a tévét, miközben mást is csinálok, odakattintok, amit látok a windows-ban, de nem azt at találom el, hanem a láthatatlan PVR panelt, és pl sikerült másik csatornára kapcsolni, miközben éppen kiderülne, hogy ki a gyilkos :-)
    Vagy csak nézzek, hogy miért nem indul el az a program, aminek az ikonját nyomkodom, míg rá nem jövök, hogy ja az a nyamvadt PVR...
    Amúgy az általad javasolt az több kattintás, mert nem jelenítem meg meg a vezérlőpanelt kilépéshez, hanem ALT+F4-et nyomok.
    De ha megjelenített vezérlőpulttal lépek ki, akkor is láthatatlanul indul legközelebb.
    Engem zavar a keret, nekem ne foglaljon 1 pixellel se többet a kép feleslegesen. Pláne, hogy lassan már minden adón ott van a két bazi vastag fekete csík a 16:9 miatt, amit ez az idióta program képtelen leszedni :O Az LG tévém, ugyanabból az analóg kábeltévés jelből simán felismeri a képarányt, mindenféle állítgatás nélkül!

A krixkraxok megvolt szűz windowson is. Általában induláskor jó (nem mindig), 1-2 felvétel készítése után romlik el (nem mindig).

Annyit sikerült elérnem, hogy teljes Winfast-talanítás után újrarakva végre megy a .42-vel a digitális rész.

Amúgy nem akartam én PCI-ost, de amikor vettem, égen földön sehol nem volt hibrid PCIe verzióban :O

Új hozzászólás Aktív témák