Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy lehetetlenné teszi a használatot, csak azt, hogy baromi idegesítő bug. Elindítom, nézem a tévét, miközben mást is csinálok, odakattintok, amit látok a windows-ban, de nem azt at találom el, hanem a láthatatlan PVR panelt, és pl sikerült másik csatornára kapcsolni, miközben éppen kiderülne, hogy ki a gyilkos :-)
Vagy csak nézzek, hogy miért nem indul el az a program, aminek az ikonját nyomkodom, míg rá nem jövök, hogy ja az a nyamvadt PVR...
Amúgy az általad javasolt az több kattintás, mert nem jelenítem meg meg a vezérlőpanelt kilépéshez, hanem ALT+F4-et nyomok.
De ha megjelenített vezérlőpulttal lépek ki, akkor is láthatatlanul indul legközelebb.
Engem zavar a keret, nekem ne foglaljon 1 pixellel se többet a kép feleslegesen. Pláne, hogy lassan már minden adón ott van a két bazi vastag fekete csík a 16:9 miatt, amit ez az idióta program képtelen leszedni
Az LG tévém, ugyanabból az analóg kábeltévés jelből simán felismeri a képarányt, mindenféle állítgatás nélkül!A krixkraxok megvolt szűz windowson is. Általában induláskor jó (nem mindig), 1-2 felvétel készítése után romlik el (nem mindig).
Annyit sikerült elérnem, hogy teljes Winfast-talanítás után újrarakva végre megy a .42-vel a digitális rész.
Amúgy nem akartam én PCI-ost, de amikor vettem, égen földön sehol nem volt hibrid PCIe verzióban

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az LG tévém, ugyanabból az analóg kábeltévés jelből simán felismeri a képarányt, mindenféle állítgatás nélkül!