- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#65675776 #8125 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy lehetetlenné teszi a használatot, csak azt, hogy baromi idegesítő bug. Elindítom, nézem a tévét, miközben mást is csinálok, odakattintok, amit látok a windows-ban, de nem azt at találom el, hanem a láthatatlan PVR panelt, és pl sikerült másik csatornára kapcsolni, miközben éppen kiderülne, hogy ki a gyilkos :-)
Vagy csak nézzek, hogy miért nem indul el az a program, aminek az ikonját nyomkodom, míg rá nem jövök, hogy ja az a nyamvadt PVR...
Amúgy az általad javasolt az több kattintás, mert nem jelenítem meg meg a vezérlőpanelt kilépéshez, hanem ALT+F4-et nyomok.
De ha megjelenített vezérlőpulttal lépek ki, akkor is láthatatlanul indul legközelebb.
Engem zavar a keret, nekem ne foglaljon 1 pixellel se többet a kép feleslegesen. Pláne, hogy lassan már minden adón ott van a két bazi vastag fekete csík a 16:9 miatt, amit ez az idióta program képtelen leszedniAz LG tévém, ugyanabból az analóg kábeltévés jelből simán felismeri a képarányt, mindenféle állítgatás nélkül!
A krixkraxok megvolt szűz windowson is. Általában induláskor jó (nem mindig), 1-2 felvétel készítése után romlik el (nem mindig).
Annyit sikerült elérnem, hogy teljes Winfast-talanítás után újrarakva végre megy a .42-vel a digitális rész.
Amúgy nem akartam én PCI-ost, de amikor vettem, égen földön sehol nem volt hibrid PCIe verzióban
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- AliExpress tapasztalatok
- Energiaital topic
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest