- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Tasker
- Milyen okostelefont vegyek?
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#65675776 #8125 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy lehetetlenné teszi a használatot, csak azt, hogy baromi idegesítő bug. Elindítom, nézem a tévét, miközben mást is csinálok, odakattintok, amit látok a windows-ban, de nem azt at találom el, hanem a láthatatlan PVR panelt, és pl sikerült másik csatornára kapcsolni, miközben éppen kiderülne, hogy ki a gyilkos :-)
Vagy csak nézzek, hogy miért nem indul el az a program, aminek az ikonját nyomkodom, míg rá nem jövök, hogy ja az a nyamvadt PVR...
Amúgy az általad javasolt az több kattintás, mert nem jelenítem meg meg a vezérlőpanelt kilépéshez, hanem ALT+F4-et nyomok.
De ha megjelenített vezérlőpulttal lépek ki, akkor is láthatatlanul indul legközelebb.
Engem zavar a keret, nekem ne foglaljon 1 pixellel se többet a kép feleslegesen. Pláne, hogy lassan már minden adón ott van a két bazi vastag fekete csík a 16:9 miatt, amit ez az idióta program képtelen leszedniAz LG tévém, ugyanabból az analóg kábeltévés jelből simán felismeri a képarányt, mindenféle állítgatás nélkül!
A krixkraxok megvolt szűz windowson is. Általában induláskor jó (nem mindig), 1-2 felvétel készítése után romlik el (nem mindig).
Annyit sikerült elérnem, hogy teljes Winfast-talanítás után újrarakva végre megy a .42-vel a digitális rész.
Amúgy nem akartam én PCI-ost, de amikor vettem, égen földön sehol nem volt hibrid PCIe verzióban
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest