- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Beállítást nem tudok írni, majd te magadnak megnézed, hogy melyik mennyire foglalja el a sávot. Igen, nézőnként van, és kell neki nyitni portot. A nézőknek azt kell megadni, ami a külső (az Internet felől látszódó) IP-d. Tehát nem a 192.168.x.x, vagy 10.x.x.x stb. belső IP tartományból van. Hanem amit pl. a whatismyip.com weboldal is kiír.
-
Zigi
senior tag
Felteszem újra a kérdést ha valaki stream-elt már pvr2-vel tudna ajánlani beállítást hozzá, nem tudom melyik mennyit eszik (sávból). Van amelyiknél van adat, de az nézőnként van? Kb. 5 emberről lenne szó. Illetve nyitni kell-e neki portot(8080) a routeren? És melyik ip-t kell megadni a nézőknek? Előre is kösz.
-
tomyt
csendes tag
Az biztos csak kérdeztem
de akkor mi a picsa lehet a baj??
nem értem,?!!
mé nem ébred fel a gépem?
elég az az 5 perc amit írtál biztos, nem lehet, hogy 10 perc vagy több kell neki?
ja tényleg a pvr2-ben a beállításoknál van egy olyan, hogy elalvásmód kapcsoló annak milyen helyzetben kell lennie???
Az mit szabályoz? -
szumo
senior tag
-
törölt tag
A bejövő jel 50fps interlaced, szóval nem hiszem, hogy amiatt darabos. A válasz egyébként egyszerű: a PVR2-ben levő ArcSoft filterek egyszerűen szarok. Főleg igaz ez a deinterlace filterre. Újra kell regisztrálni a filtereket, akkor esetleg feléledhet. (Anno a Cyberlink-től licencelt filterekkel nem voltak ilyen problémák.)
A kimenő videokép darabossága sokkal inkább a VGA sara, annak kellene azt megfelelően a kimenetre juttatnia. Nálam se 85Hz-es CRT-n, se 75Hz-es TFT-n nincs semmiféle döcögés egyik tunerrel sem, egyik GPU sem generál ilyet.
"Több számomra fontos felvétel elmaradása után kifigyeltem miért is van ez kiírta, hogy a szolgáltató nem engedélyezi a műsor felvételét!!"
Ezt mi írta ki? Analog adás esetén ilyen lehetőség egyébként sincs, abban semmiféle DRM nincs. Persze a hivatalos WMC EPG-be lehet beleírnak ilyen hülyeségeket. Nem ismerem a WMC időzítőjét, de ha kézzel is hozzá lehet adni időpontokat, nem csak EPG-ből, akkor simán áthidalható a probléma.
A 25fps korláttal nem lehet mit kezdeni, deinterlace-elve ekkora a framerate. Esetleg egy VGA vagy monitorcsere megoldhatja, a probléma ugyanis ezek valamelyikével van. Normális megjelenítő eszközök képesek kezelni a 25fps-t rendesen. Mondjuk azért még kérdés, hogy mire van állítva a megjelenítő. VMR(9), vagy EVR?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged