- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Nem a pvr2 hibája. A media centeren kívül semmi más program nem tudja használni a tunert. Pont így voltam én is, ahogy már említettem. A program amit uninstalláltál letörölt valamit. Telepítsd fel azt a programot megint és akkor lehet, hogy megjavul. Nekem ez a HiDTV nevű vacak barmolta szét ugyanígy a rendszert [link]
-
azbest
félisten
Rendszervisszaálítási pont használata?
Régebben amikor egy program uninstallja tönkrevágta a rendszeremen a tunerek kezelését, akkor ideiglenesen az segített hogy visszatettem azt a programot (így visszakerült az a fájl amit letörölt)... később a végleges megoldás a rendszer újratelepítése volt. -
törölt tag
Ezért kell(ene) a karácsonyi ajándékot ideje korán beszerezni... De ugye magyarok vagyunk, mindent addig kell húzni, ameddig már majdnem késő.
joecontra: A kérdés jó, csak sajnos fogalmam sincs róla. Ha van otthon olyan osztód, aminek az egyik ága csillapít is, akkor azzal lehet egy próbát tenni.
-
atom87
aktív tag
Időközben kipróbáltam a kártyát egy másik XP és Win7 alól is(saját gép csak más merevlemezekről). Sajnos mindegyik alatt jelentkezett a csíkozódás.
Áttettem másik slotba is már a kártyát, antennával is próbáltam, hátha a kábelhálózattal van a baj, de ugyan az....
Sajnos arra tudok már csak gondolni, hogy hibás a kártya...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged