- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Ehhez tudni kellene, hogy milyen messze laksz a toronytól, mennyire van takarásba, melyik is az a torony.
Én egy ilyent használok, nekem bevált. De én 10-12 km-re lakok a vasvári toronytól, aminek elég jó a teljesítménye.
Ami érdekes, ezzel az antennával a kabhegyi (71,4 km) adók analóg sugárzását is fogom, igaz elég gyengén. Bár amikor az adó felé fordítottam, jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Változások a Prohardveren
- Nők, nőügyek (18+)
- Androidos tablet topic
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Padavan firmware
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest