- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Android dual SIM okostelefonok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Hm, most én is egy kis problémába futottam: döglés miatt alaplapot cseréltem, de a mostanin nincs CDaudio csatlakozó, így kénytelen vagyok a PCIAudion keresztül kapni a hangot (Majd ha lesz időm, szerkesztek egy Cdaudio-3,5 jack csatlakozót, mert olyat sajna nem kaptam), ami viszont nem müxik jól, mert kb 1 másodpercet késik a hang. (Meg az első pár percben recseg, mint a túlvezérelt jelnél szokott. Aztán abbahagyja.)
Valakinek öltete, hogy mit kezdjek vele?A hardveres előnézetet nem erőltetném, mert a settopbox súg vele, viszont annak szebb a képe kompoziton keresztül, mint az analógnak. (Digi)
W7 x64, PxDVR3200H, PVR2 .39.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest