- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom87
aktív tag
válasz
#65675776 #8110 üzenetére
Így van, érdekes a helyzet, mert sehogy sem tudok rájönni mi lehet az.
Egyik-másik driver-ét is szétcincáltam az .exe-s telepítőből, így-úgy ráerőszakoltam az eszközre, de semmi. PVR2-t is próbálgattam... eredménytelen. Úgy tűnik Win7 reinstall lesz...Valóban nincs semmi érdemi többlete a Home Premium-hoz viszonyítva sem, de ha egyszer adja a cég.... Hát Istenem... El kell fogadni!! (Dán cég)
UI.: a Windows Media Center-t próbálva az látja a kártyát.... tehát vmi PVR2-re érzékeny konfig lehet a hiba, i think.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest