- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#65675776 #8150 üzenetére
Hirtelen nem ugrott be, de Narxis emlékeztetett, hogy a Kaspersky is ugrott rá...
Az azért érdekes, hogy két ekkora biztonsági cég cucca írtaná, a Kaspersky, le is írja, hogy miért, csak eddig nem zavart, mert Norton el volt vele
@bzoley: valaki küldte is nekem priviben hozzá a linket, csak én anno nem tettem fel, mert nem szeretek félkész, béta fázisú cuccokat installálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest