- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
nekem bejön az uj progi
meg az ujabb drivert is felraktam
ha végre lesz kábel meg zavar szürő akkro ki is probálom jobb lett e a minöség
ötletetek van?
olyna a tv hálozat a házban
hogy bármelyik gépházhoz csak hozzá érintem az antena kábel fém részét
a hangfalak máris bugnak a képernyö meg vibrál
szal 50hz hang és vibráció, valahol mintha rá mászna a földelése valaminek vagy mi a 230 as hálobol
álitolag valami zavar szörükkel lehet ezt javitani szntetni
de jelen pilanatban ki van huzva a tuner mert olyna a tft is mintha egy 1000 éves orosz tévét bámulnék 5 perc után fáj a fejem is töle a hifin kitörö bugásrol nem is bezsélve. :8 -
szabzolee
tag
ja, es hozza kozel van a spdigf_out meg valami aafp, ami mintha az elolapi hangizek kimenete lenne de az 4tu, meg 5tu, felul, alul szerkezetu dupla ize... remelem erthetoen fogalmaztam
Es persze hogy probaltam dualtunert, de NEM lehet kapni ebben a kurva orszagban... en kerek elnezest.
-
szabzolee
tag
http://asus.com/999/images/products/1146/1146_l.jpg
ilyen alaplapom van, latsz te esetleg rajta masik bemenetet? Tudsz valami megoldast including bemegyek a boltba szarra uvoltom magam (ennyit meg nem szoptam, ez egy cseregep, juniusban szarodott el a barebnom, azota vartam, plusz odaadtak egy szar gepet, amire a windows se ment fel, visszavittem, megint ultek rajta, szetverem mind, de tenyleg), es megmondom mi a megoldas, mit csinaljanak meg, mielott igazan nagy bajt okozok nekik? Elso korben azert magam oldanam meg, jobb ezekkel egyaltalan nem kezdeni, de ha nincs mas szivesen uvoltok, mas tvkartya, mas alaplap, barmi szoba johet. (Ja harom feltetelen volt: kicsi haz, ket tunerkartya, core 2 duo... csak nem tudtak osszehozni) -
Csacati
csendes tag
Hú wazz, tényleg elírtam a tipust. Pontosan TV2000XP Expert.
Bocsánat.
A Media Player 11-el most nem kínlódom, de tényleg gyanús volt hogy az audió codecben két mp3 is volt, de nem tiltottam. Most már okosabb lettem!
Megpróbálom majd , ha a rendes magyar is elérhető lesz és nem beta változat.
Nagyon köszi a választ! -
canniball
nagyúr
1, Kell a telepítés előtt valami uninstall (prog., driver) vagy élből lehet tolni?
2, Te szaki vagy a kérdésben, biztos tudsz megoldást a problémámra: mikor megvettem a tunert kapásból a legfrissebb neten elérhető PVR-t raktam fel. Csakhogy ezzel nem hajlandó hibernálásból kelni a gép időzített felvételhez (készenlétből meg mint a mesében: hol elindul hol nem, bár inkább utóbbi).Másik gépben ki lett próbálva a CD-n kapott progival és lám, éledt a PC mikor kellett. Nosza, itthon elvégeztem mindenféle tisztítást (prog.-driver uninstall, C:\ rejtett fájlok törlése, registry pucolása), felraktam a CD-n lévő progit és...ugyan úgy nem ébred a gép, mint korábban.
Tudsz-e megoldást (a Win. reinstallon kívül)?
3, Újabb probléma: két felé van osztva a koax a szobában, egyik fele a TV-be, másik a tunerbe. Ha bekapcsolom a TV-t egyes adások szinte nézhetetlenek (apró, vízszintes csíkok sűrűn elhelyezkedve az egész képernyőn), ha viszont bekapcsolom a PVR-t is kitisztul a TV-n a kép (és a progi lelövése után is így marad)... Elosztót vagy mást kell cserélni? -
kbalage2
aktív tag
Bonyolódik a történet
Felraktam az utolsó stabil drivert, utána a DTV-t, még mindig ugyanaz a bibi. Felraktam a PVR-t, az megy. Viszont egy másik WinXP-n (kettő van szimultán, egyiken softquadro vgadriver, másikon sima) ugyanazzal a driverrel, PVR mellé felraktam ugyanezt a DTV-t, és itt megy gond nélkül. Szal nemt'om mi lehet a hasfájás, de végülis 50% eddig a sikerarány
-
kbalage2
aktív tag
Indításkor először jön egy hibaüzenet, ha jól emléxem akkor a digitális tunert hiányolja, és utána rögtön ez a képalkotásos, ha megnyomom azt a gombot akkor meg váltana analógra, de ugyanaz a képalkotásos hibaüzenet. Semmi se használja sztem mert nincs más tunerprogram fent, MSN elvből nincs
, a beta driverrel a PVR ment simán. DTVből a 2.0.1.92-őt raktam fel, lehet hogy holnap nekifutok vmelyik régebbivel is, hátha... jó lenne a PVR helyett vmi funkciógazdagabb program.
-
dchard
veterán
Azt mondod, hogy a mostani legfrissebb DTV-vel nincs hang? Akkor nem szedem le.
Egyébként a szir-szart nem a DTV-re értettem, hanem az egész Leadtek-es töéletlenkedésre értettem. A DTV talán a legígéretesebb a lenelegi fejlesztések között: elég sűrűn jön ki új verzió, úgylátszik odafigyelnek a userek kommentjeire, láthatóan a PVR-t már nem fejlesztik, ennek viszont van jövője. Ráadásul ebben már javították az egyik PVR-es hiánytSzóval egyelőre még stabil rögzítésre PVR, de részemről lúking forward for a következő verzió of DTV
Dchard -
dchard
veterán
TV-n jó a kép, de korábban a Tuneren is az volt, így nem tartom valószínűnek, hogy menet közben változott az adás minőség.
Amúgy tényleg csúnya bug volt a DTV-ben: mikor a hw mpeg2-t kiválasztottam a listáról és rányomtam a hozzáadra, be is jött a lista szépen beállítottam mindent majd elmentettem. Igenám, de mikor az így elmentett hw mpeg2-es profilon szerkesztést nyomtam, megjelent egy csomó más lehetőség is (progressive, video kvaliti stb) ami csak a soft mpeg2 emkódernél van. Be is igazolódott a gyanúm: az így elkészített mpeg2 profil nem a hw kódert hanem a software-eset használta, így a program korábbi verziója sz@rt sem ér pvr2000 tulajoknak. Új verziót holnap tesztelem a legfrissebb nem béta driverrel.
Dchard
PS: köszi bzoley a linkért, holnap vizsgálom.
MOD: újabb bug: eltávolíthatatlan (értsd: nincs uninstallja) a DTV előbbi verziójának, a legújabban holnap vizsgálom ezt is. (tök tele van már a szir szar software-ekkel...)
[Szerkesztve] -
dchard
veterán
Beérem, mást úgy sem tehetek
Egyébként meg nincsenek illúzióim. A további kérdéseimre nem kaptam választ a Leadtek-től. Talán megint fenyegetni kéne...
Lasali: egy valami biztos: az a file ami kijön a hardware-es kóderből tuti hogy Interlaced, és az is marad akár mit buherálsz a software-es codecekkel.
Dchard
PS: amúgy az mpeg2 dekóder beállításainál kéne körülnézni. -
dchard
veterán
bzoley: amint használható lesz vele a kártya hw mpeg2 kódere, már át is tértem, addig azonban sajnos marad ez.
Zcoyote: elég sok tapasztalatom van a karival kapcsolatban, és fontosnak tartom, hogy a fontos pro, kontra (bár én negatívumot annál a karinál nem tapasztaltam) felszínre kerüljenek. Úgy is sokan kérdezik, hogy melyik kártyát vegyék.
Dchard -
---Lasali---
Közösségépítő
Köszi. Tulajdonképp ez ugyan az a link, csak már alkönyvtárakra kikeresve, hogy hol vannak a software-k, amúgy, multkor már le is tudtam tölteni az egyel régebbit. Újranyomtam a rendszert, most fent is van, működik egyelőre. Csak az összekötő tv kábelem egy szutyok... szét is barmoltam... úgyhogy most megen nincs tv XD holnap majd veszek valamit.
-
---Lasali---
Közösségépítő
-
---Lasali---
Közösségépítő
Tényleg... sose vetem volna észre ha nem mondod...
De viszont... csikos a kép, a csatorna beállító menü elég béna, nincs rádió, és a felbontást meg egyéb beállítás se nagyon szerepel a progiban.. távirányítót meg nem is próbáltam de sztem azse megy, szal eztis hanyagolom, de azért köszi.
Linket nem tudsz adni a régebbi pvr progikról? Pl a mostani előttiről, vagy az az előttiről. Mert ami ftp link van a lednek az oldalán az halott. -
-
canniball
nagyúr
Én sem próbáltam, még nem jutottam el odáig (nem igazán zavar, az adók is össze-vissza vannak, nekem jó így is), majd dchard kolléga teszteli a dolgot.
''...a PVR helyett kipróbálhatod a Winfast DTV-t, szebbnek biztos szebb''
Mármint a progi kinézete vagy a megjelenített adás?
[Szerkesztve] -
Aragox
tag
Üdv! Pár apró kérdéssel zaklatnálak. Nekem PVR2000-m van. Kipróbáltam ezt a WinfastDTV-t hozzá, nagyon korrektül sikerült megoldani. Amit kérdeznék: Az xmltv-támogatást hogy oldottad meg? Ha jól értettem, megoldottad valahogy, nem?
A másik a távirányító. Glider? vagy van esetleg önálló kezelhetősége is? -
---Lasali---
Közösségépítő
Amúgy előbb rájöttem (miután fölraktam az új verziót) hogy miért kell uninstallálni vagy nemtom milyen cleaner progikkal leszedni az előző verziót amiről itt előttem beszéltetek...
Mivelhogy megen elkezdte azt amit a full gép újratelepítés előtt csinált... autómatikusan pakolgatja váltogatja a csatornákat...
Szal asszem délután tolom vissza majd a ghost os mentést, nem szórakozok én már vele...
Azt.. jah még... új driverrel mintha szebb lenne a képe, de eztis úgy kell fölrakni hogy azt ami már fönnt van ki kell írtani valamilyen uton módon, mert különben semmit se ér ahogy észrevettem... mondjuk én ittis a -''könnyebb''- de holtbiztos utat választottam multkor... fromat c:
[Szerkesztve] -
---Lasali---
Közösségépítő
Leszedtem a magyarításodat, erre nézem mondom nekem a régebbi fajta progi van, mondom mi a franc van új (?) erre nézem van, épp mostis szedem, de a leadtek szervere olyan szinten halott... flash gettel most szedem, 5 helyen kezdte meg a fájlt, 15 kB körül jön.. mozillával jött vagy 5 el se... leadtek...
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
''Ja, azt hittem valami sokkal elegánsabb szoftvert használsz...''
Használnék én ha lenne türelmem megtalálni és beüzemelni a megfelelőt. Majd egyszer eljön az idő mikor erre is rászánom magam.A Meediohoz most nincs ''kedvem'', a FlyDS-nek majd utána nézek (erről még nem hallottam, köszi a tippet).
''...a készítő is így javasolja mellesleg''
Úgy látom el vagyok maradva egy körrel... (De akkor minek csinálták a DriverUninstallTool-t?)
Directburn, Timeshift: jól van az így is, mindenki tudja miről van szó. -
canniball
nagyúr
Szenvedni = Winfast PVR 3.0.10.85-t letölteni, a régit leszedni, drivert uninstall utilityt megkeresni hova raktam+beizzítani, új progit+patch-et felrakni és ami a legszebb behangolni. Leírni is sok, hát még végigcsinálni.
HTPC progik hogy jöbbek ide? Szomorúan olvasom amit írtál, mert én is akartam egy megfelelőt keresni.
''Én is ritkán nézek be ide, de gondoltam mivel itt is alaptartozék a PVR, ''közérdekű közleménynek'' elmegy''
Köszönjük szépen!A progi kezeléséhez szükséges (minimális) nyelvismeret ugyan megvan, de mégis csak más szép magyar nyelvünkön.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest