- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
szabzolee
tag
Sziasztok! Kene egy kis segitseg. Van a gepemben egy Winfast pvr2000 meg egy tv2000 xp expert. Amig xp volt a gepen, minden jol mukodott a pvr2000 ment hardveres előnézetben, mindkettő működött és volt hang is. Most felraktam a vistát, és azóta a pvr2000 a hardveres előnézettől egyszerűen meghal. Befagy, így most az experten van kép és hang is, a pvren csak kép. Mit rontok el? A drivereket a hivatalos honalpról szedtem! Előre is köszönöm a segítséget!
Z. -
szabzolee
tag
ja, es hozza kozel van a spdigf_out meg valami aafp, ami mintha az elolapi hangizek kimenete lenne de az 4tu, meg 5tu, felul, alul szerkezetu dupla ize... remelem erthetoen fogalmaztam
Es persze hogy probaltam dualtunert, de NEM lehet kapni ebben a kurva orszagban... en kerek elnezest.
-
szabzolee
tag
http://asus.com/999/images/products/1146/1146_l.jpg
ilyen alaplapom van, latsz te esetleg rajta masik bemenetet? Tudsz valami megoldast including bemegyek a boltba szarra uvoltom magam (ennyit meg nem szoptam, ez egy cseregep, juniusban szarodott el a barebnom, azota vartam, plusz odaadtak egy szar gepet, amire a windows se ment fel, visszavittem, megint ultek rajta, szetverem mind, de tenyleg), es megmondom mi a megoldas, mit csinaljanak meg, mielott igazan nagy bajt okozok nekik? Elso korben azert magam oldanam meg, jobb ezekkel egyaltalan nem kezdeni, de ha nincs mas szivesen uvoltok, mas tvkartya, mas alaplap, barmi szoba johet. (Ja harom feltetelen volt: kicsi haz, ket tunerkartya, core 2 duo... csak nem tudtak osszehozni) -
szabzolee
tag
lehet hogy az alaplapon csak egyetlen bemenet van es az a cd? van spdif, de az csak harom tus, es hiba dugom be nem szol. a cd viszont remekel, van hang, mar csak a masik kartyat kene valahogy megoldanom... megolom a geci eladokat, meg en. Lehet ilyen izet nem csak maszekolni, hanem venni is? Tudod, nem csak processzorhoz nem nyulok, vezeteket sem hantottam meg.
-
szabzolee
tag
egy kabelem van sajna csak, de gondolom ilyet lehet venni... lehet?
) Ize, mit jelent az hogy kivulra maszekoltad? honnan latom, hogy akkor az az alaplapon cd vagy aux vagy mi a szosz? Bocs, de alaplaphoz es procihoz meg sose nyultam. Lehet rohogni.
-
szabzolee
tag
nos, nem dugtam semmit semmivel, azt hittem azt a boltban megcsinaltak... mellesleg az osregi leadtek tvkartyammal nem kellett semmit dugdosni... most kell? Lesz ket hely az alaplapi hangkartyan? (Csak egy kabelt talaltam feleslegesen a dobozban, biztos hogy kettonek kell lennie?) Bocs, hogy ilyen lamernek tunok, de kicsit ertetlenul allok a dolog elott, eddig ha bedugtam egy tunert, mukodott es kesz.
-
szabzolee
tag
Sziasztok,
Tudom, hogy biztos unalmas mar a kerdes, es nem en vagyok az egyetlen aki ilyen gondokkal kuzd, de nem leltem a forumban a valaszt, bar biztos itt van. a lenyeg: van egy PVR2000 es egy Tv2000 Expert kartyam, mert hogy ket tunert szerettem volna, es a prohardver szerint ok nagyon szeretik egymast. Megvettem, es most viszont nincs hang, raadasul akkor sincs ha csa az egyik tuner van a gepben. Egyszeruen teljes kuss, barhogy allitom. A hangkartyam alaplapi Realtek High Definition Audio, az alaplapom meg Asus. Ja es meg egy furcsasag: En mindket kartyahoz PVR-szoftvert kaptam, pedig a Prohardver teszt szerint mar a PVR2-t csomagoljak hozza... hogy lehet ez? (Sot a PVR2-t a Leadtek hivatalos odlalan sem talaltam, csak egyeb szajtokon) tud valaki megoldast, hogy vegre egyszerre nezhessem a Baratok koztot es az Aktivot?
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest