- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
-
DLDKox
aktív tag
Hi !
Nálam is előjött ez a hiba. Mindig az utoljára leütött gombot ismétli a távirányítón.
Én józan paraszt ésszel úgy oldottam meg hogy beütöm a kivánt csatornát hangerőt vagy bármit és utána leütök 1 olyan billt amit ilyenkor nem használ pl : valamelyik teletext szines gombot.
Nem az igazi, de így orvosolható. -
canniball
nagyúr
Nálam olyat csinált, hogy néha felugrott a ''központ'' (az a ''fő ablak'', amiben gép kikapcs, tv indít stb. lehetőségek vannak). Nálad is ez van? Én azt hittem a távirányító lövöldöz önkéntesen, aztán rá kellett jönnöm, hogy nem azzal van a gond: ha kivettem a távirányítóból az elemeket akkor is csinálta. Ergo vagy a progival van gond vagy a rendszer (XP home SP2+frissítések) nem szeresse (vagy mindkettő), úgyhogy beletörődtem és lelőttem örökre (pedig jó lenne ha lenne).
-
djadji
senior tag
hmm.. másnál is lehet akármilyen kicsi méretre állítani a képet? nekem nem. Van egy minimum méret, aminél kisebbre nem engedi állítani. Hogy a fenébe lehet ez? HA megfogom a kép jobb alsó sarkát (és csak ott megy, pl a bal fölsőnél nem engedi méretezni) akkor hiánba viszem összébb, nem megy öszébb olyan tenyérnyi szélesnél (1024be van a monitor)
A képek eltüntetése lehet hogy nem is rossz ötlet, bár valahol tuti hogy tárolja ez a vacak a keret szélességet.. talán mint ezt az idítóta Knight Rider effekt itt a szélén.. ez is csak valami ostoba tuskó tevező ötlete lehetett. Szval ezeket jó lenne eltüntetni de legalábbis kisebbre venni.
Ugyanakkor valaki legyen szives erősítsen már meg abban, hogy mindenki másnál megy az, hogy bármilyen kicsire lehet méretezni a képet? ez bosszant a legjobbn... -
WildWolf
csendes tag
Hello!
Úgy tűnik, hogy nehézkesen, de azért működik. Köszi a tippet.
Érdekes, hogy az ADD gombbal nem ad hozzá semmit, csak a meglevő frkiket tudom belőni és átnevezni. Amikor meg egy frekit törlök, utána meghülyül és a felette levő csatorna nem azt mutatja képileg, mint az előbb. Ezt csak úgy tudom kiküszöbölni, hogy minden egyes törlésnél leOKézom(pipa). A csatornákat meg fárasztó mindig egyesével a helyükre pakolni. -
WildWolf
csendes tag
Hello!
Segítség kellene, mert a beállított csatornák mindig elvesznek kikapcsolás után.
Hiába adom meg az automatikus keresés után egyenként a frekvenciákat az add gombbal, újraindulás után igaz, hogy benne vannak a frekvenciák, de mindegyiken csak
hangyák háborúja van.
Mit tegyek, hogy megmaradjon az összes beállított csatorna? -
gelbelex
őstag
Ha olyan MPEG2 a forrás, ahol a GOP-ok le vannak zárva, és mindegyiknek van szekvenciális fejléce, akkor nem kell.
Fejléc.. Hm. Tudnál írni olyan linket, ahol ezek az mpeg2-alapok elolvashatók..?
Előre is köszönet!
Még egy apróság, bár ezt a PVR-esek valószinüleg úgy is tudják, közvetlenül DVD-re is tud rögzíteni a kártya, bár ezt én sosem próbáltam még.
Tud, méghozzá meglehetősen elegánsan. Szép kis menüt (előre kiválasztható stílussal) is kreál a lemezre, hogy a különböző felvételek lejátszáskor választhatók legyenek. -
gelbelex
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest