- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
hati
addikt
Nálam (UPC) nem volt ilyen gond, igaz én kézzel vertem be az összes csatornát, nem kerestettem.
bzoley írta korábban:
Esetleg állítsd át az országot Romániára, és akkor az ''A'' billentyűvel tudod kapcsolgatni a normákat. Ne felsejtsd el előbb elmenteni a csatornáidat, mert állíthatod be újra.
[Szerkesztve] -
emre
veterán
Ja !
én is így vagyok vele.
Ha egyszer sikerült frankón belőni minden akkor leszedem a legújabb pvr-t természetesen reinstallal frissítek és kezdek mindent elölről.
Mindezek ellenére az újabbakkal komolyabb problémám nem volt, de most mégis egy régebbit használok a csatorna export miatt.
Nekem sem volt kedvem újrafirkálni a chanellistát.
no, egy kalappal -
emre
veterán
Nem fog.
Én a sorbarakott, elnevezett csatornákkal jártam így.
Restart után vagy custom definied, vagy ntsc, de valahogy ráerőltettem az akaratomat (hipnózis rulez)
Viszont a csatornák mellé beírt neveket elfelejti megtartani.
A csatornák sorrendje megmaradt.
A gáz az, hogy különböző pvr-ekkel készült csatornamentések nem kompatibilisek egymással.
Tehát ha régebbi verzióról mentettél és frissíted a pvr-t, majd import akkor szenvedni fogsz (ide egy másik sz-el kezdődő szót akartam, de cenzúráztam magam)
mod: asszem akkor volt jó, mikor a csatorna export is custom definiedről történt, ezt pedig az adaptiv channel scanning-al értem el
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Háztartási gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest