Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
---Lasali---
üzenetére
Na ugye

Szóval nem kell rögtön letámadni, míg nem ismered
Főleg, hogy a DTV fejleszt(get)ése miatt a PVR egyre inkább háttérbe szorul, nem jósolok túl nagy jövőt neki. Funkcióit tekintve már most jóval többet tud, mint az elődje, és azt hiszem a hibái száma is kevesebb. Akad még néhány kisebb hiányosság, de nagyon segítőkészek a srácok ''odaát'' és folyamatosan pótolják őket.
A csíkos kép oka valószínűleg máshol keresendő.
A többi meg ízlés kérdése. Lehet, hogy neked nem jön be, de jóval kényelmesebb, hogy minden egy menüből kiválasztható, mint a szétszórt gombok között bogarászni. Rádió van, csak a programba nincs beépítve, mert a rádió nem tud visszakapcsolni DTV-re. Wizard-ból indítható, de ha mégsem:[link]
Felbontás valóban nem választható, de asszem gyári is hozza a ''megfelelő'' szintet(esetleg 768*576 jobb lenne 720 helyett).
Milyen egyéb beállításra gondoltál?
''távirányítót meg nem is próbáltam de sztem azse megy''
Érdekes módon talán a finetune kivételével ökéletesen működik, azt sűrűn használom, ha átköltözöm az ágyba.
Lényeg a lényeg, talán elég lett volna annyit mondanod, hogy ''nekem nem jött be''.
Linket csak azt tudom, amit Canniball is ajánlott, elvileg működnie kéne.
Üdv!
Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest