- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
-
-
villamos
őstag
válasz
canniball #605 üzenetére
Nem fogom kiírni a filmet, mert már megvan amúgy is,
csak a rögzítés mikéntjét gyakoroltam, mielőtt élesben felvennék olyasmit, ami majd kell... meg úgyse csináltam még ilyesmit, pedig a gépem alapvetően e célra lett szánva.
A DVD lemez amúgy is helyet foglal, minek írnák tele egy fimmel egy lemezt, ha ráfér akár hat is, jelentősebb minőségromlás nélkül?
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
canniball #559 üzenetére
1. Elég lehet egy reinstall is, de szeintem nem baj, ha a telepítőn előbb egy uninstall-t nyomsz.
2. Régebben olvastam a problémádról, de mivel nem vagyok érintett az ügyben(hibernálás letiltva), nem volt hozzáfűznivalóm.
Megjegyzés esetleg annyi, hogy ha se egy újabb, se egy jóval régebbi verzióval, valamint DTV-vel sem akar működni, akkor a hiba a másik oldalon keresendő, oprendszer, vagy alaplap.
3. Néhány éve volt ilyen gondom nekem is. Nem tudtam vele mit kezdeni. -
ZCoyote
őstag
válasz
canniball #405 üzenetére
Jelen.
Van vmi látható jele, hogy a gép hibernált állapotban van?
Beállítottam a hibernálást majd gép kikapcs gomb, shift lenyom és ha lenyomva tartottam a shift gombot akkor lehetett rákattintani a hib gombra egyébként visszaugrott készenlét gombra.
Azért kérdezem mert nem tudom, hogy hib állapotban volt-e a gép ugyanis az időzített felvétel nálam beindult
[Szerkesztve] -
-
dchard
veterán
válasz
canniball #398 üzenetére
Driver és Winfast PVR is a legfrissebb stabil, amit az oldalukról le lehet tölteni. ÉS természetesen a hardware-es MPEG2 kódoló részéről beszélek.
''Ezaz b@sszál ki a leadtek-kel, ne használd a szoftverét.''
Ők basznak ki velünk a pocsék minőségű software-ek miatt...
Dchard -
bzoley
veterán
válasz
canniball #316 üzenetére
FlyDS egyébként csak egy sima PVR-progi, semmi HTPC, de ezer kapcsoló van rajta(csak fanatikusoknak
)
Hasonló néven a driver-csomagban is megtalálható az az uninstall.exe(LTDrvClSwp.exe), plusz éhány .bat fájl, ami törli a korábban telepített driver maradványait.
Directburn-t meghagytam úgy ahogy volt, semmit nem tudtam kitalálni neki, TimeShift-et meg elkereszteltem időcsúsztatásnak, van bnne némi fantázia. DTV-ben ez még csúsztatott lejátszás, de majd átírom a következő verzió megjelenéséig.
Szinte mindenki tudja, de van néhány ismerősöm, akinek még az OK-t is le kell fordítani
Winfast DTV - Magyar mini Faq
[link]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
canniball #314 üzenetére
Ja, azt hittem valami sokkal elegánsabb szoftvert használsz és mondtad a PVR-re a szenvedést. És ezért kevertem bele az egyéb progikat(nem feltétlenül HTPC-seket)
Egyébként pl. a Meedio és tsai nálad lehet, hogy jobban működnek, nálam legtöbb esetben a kártya támogatásával volt gond. Egyszerű és bámulatosan agyonállítható pl. a FlyDS(lapozós, zoom-olós csatornaváltás, stb)
PVR, DTV reinstallból nem szoktam ügyet csinálni. Új progi telepítése indít, az eszedi az előzőt, majd újra és már fenn is van. Még a csatornakereséssel sem kell bajlódni.(a készítő is így javasolja mellesleg).
Az új driverekhez itt:[link] hozzá van csomagolva mindenféle eltávolító és takarító apróság is.
Engem határozottan zavart(főleg eleinte), hogy magyarul ''beszélt'' a progi. Így is van olyan kifejezés, aminek nem ismerek pontos magyar megfelelőjét(Directburn, Timeshift) Én magyarul is így ismerem, lefordítva elég bután hangzik -
bzoley
veterán
válasz
canniball #312 üzenetére
Szenvedni?
Igaz én is a DTV-t használom, de már annyi sz*rt kipróbáltam(Meedio, Mainconcept, stb.), de vagy a gépet eszi, vagy nem jó semmire. Bár én csak az xmltv kedvéért kerestem alternatívát.
Én is ritkán nézek be ide, de gondoltam mivel itt is alaptartozék a PVR, ''közérdekű közleménynek'' elmegy -
Balli
őstag
válasz
canniball #279 üzenetére
Nyilván ez az amit én is irtam. De akkor mégis ki vesz digitalizálót ha ugyan annyi kp-ért cserébe kap egy elég komoly hardveresen tömörítő profi tv-tunert
Na mind1 igazából ismim videókat akar majd tömörítgetni, de ennek tudatában én a pvr2000-et ajánlom neki, mivel a két áru értéke megegyezik
-
Aragox
tag
válasz
canniball #220 üzenetére
Nekem a manuális hangolás program újraindítás után mindig elveszett. Úgy tudtam fixálni, hogy csináltam egy automatikust, majd ahhoz adtam hozzá manuálisan a csatornákat, végül törtöltem az automatikusan megtaláltakat. Nem értem miért, de csak így volt hajlandó megjegyezni a csatornákat. Mindenesetre azóta ezzel megy, gond nincs vele.
-
Gaboren
tag
válasz
canniball #178 üzenetére
Mostmár megy Hungaryval is. De a hang akkor jött be, amikor rányomattam a Maláj nyelvet. Na mindegy, az a lényeg, hogy működik. Bár nem egyforma minőségűek a csatornák, de talán márciustól már jobb lesz. Onnantól csillagpontos lesz Nálunk a rendszer. Meg majdnem 2x annyi lesz az ára...
-
Aragox
tag
válasz
canniball #160 üzenetére
Nem feltétlenül. Ha olyan MPEG2 a forrás, ahol a GOP-ok le vannak zárva, és mindegyiknek van szekvenciális fejléce, akkor nem kell. A PVR2000 tud olyan MPEG-be felvenni, ami konvertálás nélkül írható DVD-re. De tény, hogy nagyon sok DVD-szerkesztő software akkor is konvertálgatni kezd, ha arra semmi szükség. Ez csak azért rossz, mert az amúgy sem biztos, hogy teljesen jó minőségű anyagodat tovább ronthatja.
Szóval szerintem érdemes ilyen esetben eleve olyan MPEG-be rögzíteni, ami alkalmas DVD-re. Az ilyen MPEG-eket szerkeszteni is könyebb.
Még egy apróság, bár ezt a PVR-esek valószinüleg úgy is tudják, közvetlenül DVD-re is tud rögzíteni a kártya, bár ezt én sosem próbáltam még. -
tellvilmos
csendes tag
válasz
canniball #162 üzenetére
Jah, hát csak felhívva telefonon őket (hogy ne menjek potyára), sajna egyiknek sincs, s nem is tudnak szerezni sem az importőröktől, sem a nagykerekből....
Ráadásul az a tapasztalatom, hogy sem AverMedia, sem Happa PVR 150 sem kapható...
Ez ma a magyar online kereskedelem... -
tomej
aktív tag
válasz
canniball #152 üzenetére
Sajnos épp előtte telepítettem újra a gépet, akkor, úgy kb. 5-6% körül mocorgott, de az ASUS VIA KT800-al, ez meg ABIT NF3-al. Ja és csere után a videókártyié egy GT6600 egy óra után elfüstölt, így ment vissza gariba
. A fene tudja mi lehet mostanában felénk, mert valahogy minden elromlik.
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest