Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
kbalage2 #567 üzenetére
Nekem lassan egy éve van meg a cucc, de semmi ilyen problémém nem volt vele!
To all:
Én csak ajánlani tudom a kártyát, de csak ha kell a hardveres mpeg tömörítés, egyébbként van olcsóbb is.
szvsz tudni kell telepíteni, meg hogy mit mivel és hogyan érdemes használni, a mai napig nem értem hogy honnét jött össze ennyi panasz ezzel a kártyával kapcsolatban. -
bzoley
veterán
válasz
kbalage2 #548 üzenetére
DBA üzenet elsőre mindíg megjelenik, az nem hiba. A másik már annál inkább. Az tuti, hogy hogy a DTV nem találja a kártyát. Szerintem rakd fel a PVR-t és amellé a DTV-t, így láthatod, hogy mi nem stimmel. De lehet, hogy a beta driver a hibás, őt nem ismerem, nincs ilyen kártyám, tehát az is lehet a probléma forrása.
Hati:
''Hi Zoltan:
This problem fixed.
The new version will solve the problem.
Thanks
Ivan''
Szóval van tudomásuk róla
Én mára vártam az újat, de lehet, hogy mivel a srác szabin van és más kezeli a csomagokat, csúszni fognéhány napot.
Az MVPmód mixerét építgették, ezért csúszhatott be a hiba. Én a 92-est használom, mert ebben már függetlenül némíthatom, halkíthatom a két tunert és meg is jegyzi. Már csak a két program egyéb beállításait kéne eltárolni valahogy. Na abból még lehet kavarodás
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
kbalage2 #543 üzenetére
Hati:
Ez erre nem nagyon hatásos. És az új verziókban már nincs rá szükség.
Ilyen akkor fordul elő általában, ha a kártyát használja valami, vagy a kártya nincs ''jelen''(hibásan telepített driver). Nincs semmi, ami használná? MSN, Dscaler, stb...
Melyik verziót raktad fel? Esetleg az új beta hibája lehet, de ahhoz pl. Dchard próbája is kéneA '89-es végleges elvileg mindenkinek jó volt(legalábbis elindult).
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Gombászkönyvek egyben
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest