Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
Sziasztok!
A hardveresen kódolt mpeg videót ti mivel szerkesztitek? Nálam az a gebasz hogy bármivel próbálom utólag kódolni vagy vágni, a hang elcsúszik (eddig virtualdubbal meg neroval próbáltam). Van vmi codec vagy program ami csúszás nélkül kódolja? -
kbalage2
aktív tag
Üdv!
Elég régen jártam erre, felületes visszaolvasásra nincs eredmény, de azért megkérdezem, hátha
Szóval van bármi előrelépés a pvr2000 távirányítójának ügyében? Arra gondolok hogy bármilyen egyéb programmal lehet-e már használatra bírni... érik egy htpc beüzemelése és jó lenne ha nem kéne új tunert/külön távirányítót vennem ezért... thnx -
kbalage2
aktív tag
Érdemben nem tudok segíteni, nálam is ugyanez volt, csak itt 2 XP van egymás mellett, az egyikkel ment a másikkal nem. Próbálj meg minden a tunerhez piszkáló programot leszedni, hátha... esetleg vga driver frissítés/újrarakás, még ez volt a különbség nálam a 2 rendszer között..
-
kbalage2
aktív tag
A távírányító nem müködik úgy, hogy egy nem használt gombot benyomok?
Nem tudom pontosan te mire gondoltál itt, én arra próbáltam rávilágítani hogy igazából csak a gyári programokat tudod vele működtetni, egyik távirányítókezelő program se tud vele mit kezdeni egyébként, tehát windóz meg bármilyen más program távirányítására nem alkalmas.
Mi van a CHRIST TV-vel?
Erről nem merek nyilatkozni, amikor én utoljára próbáltam a ChrisTV-t (kb egy éve), akkor éppenhogycsak ment a hardveres felvétel, de annál a verziónál a mostani DTV biztos jobbAzóta persze fejlődhetett a támogatás...
-
kbalage2
aktív tag
Tévedés ne essék, nem akarok én se lebeszélni róla senkit. Már több mint 2 éve használom a kártyát, probléma nincs vele, ha az ember úgy áll hozzá hogy csak a gyári programmal használja szépen rendeltetésszerűen akkor teljesen jó.
A gondok sztem akkor kezdődnek ha más programok használata, vagy alternatív felhasználási dolgok (pl. távirányító) jönnek szóba, ha vkinek ez is fontos akkor érdemes lehet utánanézni hogy az egyéb programok milyen kártyákat támogatnak 100%osan.
(Bár hozzáteszem hogy az új DTV-vel teljesen pozitívat csalódtam, nincs is már nagyon szükség más programra, már csak a távirányítós dolgot kéne megoldani és tuti lenne a cucc)
-
kbalage2
aktív tag
Bonyolódik a történet
Felraktam az utolsó stabil drivert, utána a DTV-t, még mindig ugyanaz a bibi. Felraktam a PVR-t, az megy. Viszont egy másik WinXP-n (kettő van szimultán, egyiken softquadro vgadriver, másikon sima) ugyanazzal a driverrel, PVR mellé felraktam ugyanezt a DTV-t, és itt megy gond nélkül. Szal nemt'om mi lehet a hasfájás, de végülis 50% eddig a sikerarány
-
kbalage2
aktív tag
Indításkor először jön egy hibaüzenet, ha jól emléxem akkor a digitális tunert hiányolja, és utána rögtön ez a képalkotásos, ha megnyomom azt a gombot akkor meg váltana analógra, de ugyanaz a képalkotásos hibaüzenet. Semmi se használja sztem mert nincs más tunerprogram fent, MSN elvből nincs
, a beta driverrel a PVR ment simán. DTVből a 2.0.1.92-őt raktam fel, lehet hogy holnap nekifutok vmelyik régebbivel is, hátha... jó lenne a PVR helyett vmi funkciógazdagabb program.
-
kbalage2
aktív tag
Gondoltam kipróbálom énis ezt a DTV-t (PVR2000-em van), de eddig nincs szerencsém vele. Leradíroztam a PVR-t, drivert mindent, felraktam a legújabb beta drivert és a DTV-t, viszont ez nem hajlandó ''látni'' a kártyát. Indításnál közli hogy ''Hiba a képalkotás során'', és semmit se lát, beállításoknál nem lehet kiválasztani eszközt, persze ezért csatornát se lehet keresni, szal se kép se hang. Angol XP SP2, codec pack sose volt, 5-ös divx-et is leszedtem. Volt már vkinek ilyesmi?
-
kbalage2
aktív tag
Az a baj nemt'om hol a bibi, az adásban vagy a kártyában, mindenesetre allergiás a nicam stereora. A tvben persze jó az adás, csak a kártyán felvétel közbe torzul, és csak ezek a csatornák, többinél semmi zaj. És ezt a tunerrel meg a hangkártyával rögzítve is csinálja...
-
-
kbalage2
aktív tag
Van hozzá plugin is a girder honlapján. Pontosan tv2000 expert plugin.
Csakhogy ez nem megy a pvr2000-el, vagy nálad igen?
[link]
Itt találtam egy még erősen fejlesztés alatt levő változatot, de a hszek alapján még messze nem tökéletes, kipróbálni még nem volt időm... Esetleg valakinél működő tesztelt megoldás a távirányítóra?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest