- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
dbius
veterán
Linux felhasználóknak jó hír, hogy a kártya végre müxik pl. Ubuntu/Kubuntu 7.04 alatt, nem kell buherálni hozzá semmit...
Legalábbis az én hardvereimmel ment minden bűvészkedés nélkül. Eddig viszont egyik disztró alatt sem tudtam beüzemelni nálam sokkal nagyobb linux guruk segítségével sem. Kép volt, de hang semmi.
Most van kép is, hang is, a képminőség pedig még jobb, mint win alatti szoftverekkelA hang viszont gyengébb, de legalább van...
[Szerkesztve] -
dbius
veterán
Én meg annak örülnék, ha a pvr2-t úgy írnák meg, hogy keretmentes, kicsi képből való teljesképernyős váltásnál először ne a keretet hozza elő, és csak utána váltson fullscreenre, hanem marajdon keretnélküli módban, és visszafelé is működjön...(azaz maradjon visszaváltásnál is keretmentes módban)
-
dbius
veterán
Felraktam a pvr2 legújabb verzióját.
Ez végre már működik nálam, viszont némely csatornánál szükség lenne a pal norma módosítására, mivel egyes csatornáknak van hangja, egyeseknél pedig csupán zúgás van
A pvr1 progiban ezt az 'A' bill. lenyomásával tudtam orvosolni, mivel az váltott a pal bg ill. dk között, és a zúgós csatornáknak is lett így hangja...
Itt viszont nem találtam a súgóban ilyen billentyűt, aminek ez lenne a funkciója, az audio választás pedig ezen nem segít.
Nálatok jelentkezett ez? Ha igen hogyan oldottátok meg?
Ja, a legújabb driver van fent (6115)dbius
-
dbius
veterán
Felraktam a PVR2-t: WinFast PVR2 2.0.2.0.1 Ezt a verziót.
De nem megy....Azt írja ki indításnál, hogy hiba a képalkotás során. Maga a program betöltődik, de semmi más... néma az egész, kép nincs, és nem tudok bemenetet sem váltani, a dtv van kipipálva, hiába választom ki az analóg-ot, semmi változás, nem áll át...
Vmi ötlet javaslat?
dbius -
dbius
veterán
váááá
ez a pvr kezd megőrjíteni....
csatornák rendezése után - reboot után - összeszarja magát a csatornák sorrendje... a txt se megy, mostmár tényleg felrakom a pvr2-t, muszály lesz.
Én nem tudom, de a kártyához adott pvr tűnt eddig a leghasználhatóbbnak, biz. szempontból ezek visszafelé fejlődnek -
dbius
veterán
Üdv!
Újraraktam a rendszerem, na mondom felrakom a legújabb pvr-t, meg a beta drivert. Előtte elmentettem a csatornákat, telepítés után import.
Fasza, működött.
Kiléptem a progiból, majd aztán vissza, és jött a meglepetés: átállt custom definedre a régióbeállítás, valamint ntsc beállításra ahogy meg tudtam nézni, az összes csatorna nézhetetlen.
Hiába importálom, kilépés újra indítás után mindig ez van.
Most végigkeresgettem a csatornákat, az így mentett beállításokat már megtartja kilépés után is....
De még nem raktam sorba, kedvencek meg ilyesmi, remélem akkor sem fog meghülyülni.... -
dbius
veterán
Használja/használta vki ezt a kártyát vmely Linux disztró alatt???
Nekem jelenleg Suse 10.1 van fent, de nincs hang a csatornákon. próbáltam guglizni is, találtam is jópár oldalt, de nem vagyok akkora linux guru, hogy meg tudjam oldani
(xp alatt tökéletesen megy, hang is meg kép is) -
dbius
veterán
Üdv!
PVR2000-em van, leszedtem a dtv-t, hogy megnézzem. Hát, úgy döntöttem, hogy inkább maradok a knight rider effektnél, egyáltalán nem jött be a dtv.
A csatornákat pl. sokkal szemcsésebben, rosszabb minőségben találja meg, hiába állítom kézzel a megfelelő frekire, ill. némely csatornánál csupán sistereg. pal beállítást pedig nem tudtam állítani vele, a helyét megtaláltam, de nem engedte változtatni. (b/d/g).
Átállítottam germany-ra is, ott még rosszabb eredményt kaptam
Sajnos akárhány proggit kipróbáltam (kb. 5-öt), számomra még mindig a gyári pvr tűnt a legmegfelelőbbnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest